Неизлечимо болна съм и не искам да товаря семейството си.

• 2 769
  • 167
  •   2
Отговори
# 15
  • София
Взела го е докато страдала от безсъние в продължение на месеци.
Ако написаното от нея беше вярно, даже нямаше да е в състояние да пише тук, за държавен изпит да не говорим.
Лъже, та се къса.

# 16
Кое изследване на съня трябваше да направиш? Конкретно при кой специалист по съня ходи? Или просто на невролог?

Ето за това говорим, Бъндироуз. Ти не си направила всичко, а в някои случаи трябват усилия и дисциплина.

Представи си че си 150кг. и както става в такива случаи, казваш "всичко съм пробвала". Ами не си. Ако беше, щеше да тежиш различно.

Отнасяш се несериозно към важен проблем, фокусирай се върху това, не върху окайването.

# 17
  • Варна
Този потребител периодично пуска теми, че е с някаква неизлечима болест. Или наистина страда психически от някаква болест или са някаква лъжа темите.

# 18
  • Washington,USA
Д-р Деница Янчева. Безсънието ми отначало се толерираше. Спях по 4-5 часа. Сега на няколко дни по един час. Иначе на толкова психиатри и невролози ходих. Без резултат.

И аз не знам защо пускам теми. Ако всичко беше ок нямаше да спя само по един час.

# 19
Имаш нужда от добър психиатър за депресията и свързаното с нея безсъние, от там избиване от главата на всичките модерни идеологически глупости, които многократно си развивала тук и ще се оправиш. Наистина потърси професионална помощ, а не се само диагностицитай, животът е пред теб все още и може да бъде много хубав ако си го направиш

# 20
Д-р Деница Янчева. Безсънието ми отначало се толерираше. Спях по 4-5 часа. Сега на няколко дни по един час. Иначе на толкова психиатри и невролози ходих. Без резултат.
На колко си ходила? Усещаш ли как всъщност се самозаблуждаваш, а мяткаш и нас, защото човек РЕАЛНО ходил при специалисти, ще каже: пробвахме Х. за циклично безсъние, след това 3 месеца пробвахме тези и тези добавки с физ. активност и прочее.
Защо не си пробвала при проф. Стайков, ами просто си записала час при невролог?
Даже според мен, си влязла в сайта на Токуда и просто си избрала име, колкото да кажеш "бях", защото там няма да те оставят без протокол за лечение и сега щяхме да обсъждаме него, вместо да ни пързаляш, че си направила всичко.

# 21
  • Washington,USA
Ходих на 8 невролога. И още толкова психиатри. И онлайн консултации правих.
Според професор Златка Стойнева, ако имах само нормално безсъние няма да имам други симптоми като тахикардия и хипертония и липсваща менструация. Нямам диагноза депресия и дори и да имах тя не би обяснила защо не се повлиявам от хапчета за сън. Тя каза че имам хормонален дисбаланс при исгункция на централната нервна система. Каквото и да значи това.

# 22
С друго не мога да помогна, само да кажа, че мелатонин не помага. Имам от 10 милиграма, който е забранен вече и не се продава но и той не ми помага. При мен е пременопаузата, не е от неизлечима болест, но знам какво е да не можеш да спиш. Ад е и който не го е изживял, не може да дава акъл. И на младини пак не можех да спя, тогава от други проблеми. Просто съчувствам, друг съвет нямам.

# 23
А какво се случва като дойде време за сън? Какви навици култивираш от тези, които невролозите са предписали и какви лекарства?

# 24
  • Washington,USA
Ей ся кръвно 130/116...

# 25
Постъпи най-сетне в психиатрия! Крайно време ти е вече!

# 26
Зопиклон е за сън, само че е със зелена рецепта

# 27
  • Washington,USA
Постъпи най-сетне в психиатрия! Крайно време ти е вече!

Защо? Просто казвам истината. Неизлечимо болна съм имам поне 10 сериозни симптома. Изследванията за тази прионова болест са скъпи и няма как да си ги позволя. Всъщност единия мога да си го позволя, но няма друго какво да бъде.

# 28
Пак казвам, без да се мотаеш постъпвай веднага, за да те лекуват. Неадекватна си!

# 29
  • Washington,USA
Е кое е неадекватно. Нали от прионови заболявания страдат хората? Кое е толкова чудно?

Общи условия

Активация на акаунт