Неизлечимо болна съм и не искам да товаря семейството си.

• 3 510
  • 198
  •   10
Отговори
# 135
На изследването от магнитния резонанс, долу на страницата пише, че за да се изключи аденом на хипофизата, се препоръчва еди какво си. Нямаме цялото изречение. Направи ли препоръчителното изследване за да се изключи това?

Familial insomnia нямаш, защото тя се проявява след 50 годишна възраст винаги, а ти беше писала че си на 23 години.

Не си пробвала всичко, защото не си пробвала иглотерапия все още.

Много добавки имат безсъние като страничен ефект, дори ашваганда. Най-добре да ги спреш всичките.

# 136
  • София
Скрит текст:
На изследването от магнитния резонанс, долу на страницата пише, че за да се изключи аденом на хипофизата, се препоръчва еди какво си. Нямаме цялото изречение. Направи ли препоръчителното изследване за да се изключи това?

Familial insomnia нямаш, защото тя се проявява след 50 годишна възраст винаги,
а ти беше писала че си на 23 години.

Скрит текст:
Не си пробвала всичко, защото не си пробвала иглотерапия все още.

Много добавки имат безсъние като страничен ефект, дори ашваганда. Най-добре да ги спреш всичките.
Тя от две години е на 23:
Аз съм на 23 години и се страхувам ,че може би страдам от деменция!
Скрит текст:
Имам го като наследствен фактор. И двете ми баби са го имали.
Винаги съм била много иразпиляна,напоследък имам много проблеми от всякакво естество,но на ден по 100 забравям разни неща-шапката вкъщи, някакви продукти, които е трябвало да купя. Много ми е трудно да се съсредоточа в ученето и постоянно се разсейвам, чак започвам да се дразня на себе си. Фокусът ми е нулев. Преди имах силна памет, сега - нищо. Може би се дължи на факта, че започнах да уча висше образование по-късно, но все пак...
За кратко става на 24:
Колко време ти закъснява, на колко години си?

2 седмици вече, 24г.
След това пак става на 23:
Скрит текст:
Здравейте!

Този проблем много ме притеснява и не знам какво да правя. Виждам цветовете по - ярки. Най - вече цветове като бяло, червено, синьо и прочие. Налага се да нося слънчеви очила, за да не ме дразнят. Страдам от тежко безсъние в последните 3 месеца. Спорадично вземах Тритико... Не знам дали може да е страничен ефект от лекарството. Ясно е, че трябва да се ходи на лекар, но съм доста притеснена.

Жена на 23г съм.
Тъжно ми е много. Смятам, че имам форма на Кройцфелд якобс... На 23 съм.
Скрит текст:
От юни месец имам влошаващото се безсъние, менструацията ми спря, чувствам се отпаднало, проблеми с паметта, кръвни и хормони са ок...главоболие като иглички в главата, нямам желание за нищо... Скенер ми правиха и той уж е ок. Няма форум тук за тая болест и реших да пиша тук.
Междувременно:
Има деменция на 23;
Мъжете се хвърлят в краката ѝ – https://www.bg-mamma.com/?topic=1752871
Някакъв университетски преподавател преследва сестра ѝ заедно с брат си, нахлуват в чужди лекции и я обиждат, а всички просто си стоят и гледат: "Но щормува лекции на други преподаватели да я обижда" ( https://bg-mam.ma/p/1758276/49501879 )
Появава се драма със сестрата https://www.bg-mamma.com/?topic=1781837
Два дни по-късно зъболекар в болницата, в която тя била пациентка по-рано, изведнъж я отхвърля – https://www.bg-mamma.com/?topic=1782228
Изхвърлят я от университета, защото не си била взела държавен изпит, но през септември все пак го взима, след като месеци наред е спала само
Скрит текст:
Нямам желание за нищо. Нямам енергия за нищо. Неглижирам външния си вид, не ям много. Сънят ми е много зле
. Максимално спя  2-3 часа на ден, ако и толкова
Скрит текст:
Не знам кой ден е дори. Наблюдавам живота си като страничен наблюдател. Паметта ми е мега зле. Сякаш всичко ми се изтри.
Всичко започна с припадъците от неизяснен произход, които получих в началото на годината. От там нещата тръгнаха надолу и надолу. Ходих на една и съща психиатърка, но не се чувствах разбрана. Имам и проблем с образованието. От отлична студентка и ученичка паднах на успех с тройки. На единия държавен имах тройка, а другия отложих за септември. Така като продължавам ще трябва да го отложа за догодина май месец.
В семейството ми  повечето хора са с докторски титли и ще съм резила на семейството. Постоянно мисля, че хората ми се подиграват и ме обсъждат. Искам да кандидатствам започна на ново и на чисто, но няма как. Мислила съм си да сложа край са всичко, но не ми достига смелост. Обзела ме е страшна апатия и негативизъм за всичко.
Освен деменцията страда и от фатална инсомния (изтриха темата), ще става монахиня, търси невролог в Русе, прави изследвания (при които всичко е наред) в Рамус, София, не иска да се изследва за прионови болести, защото не можела да си ги позволи
Скрит текст:
Постъпи най-сетне в психиатрия! Крайно време ти е вече!

Защо? Просто казвам истината. Неизлечимо болна съм имам поне 10 сериозни симптома.
Изследванията за тази прионова болест са скъпи и няма как да си ги позволя.
Скрит текст:
Всъщност единия мога да си го позволя, но няма друго какво да бъде.
Но:
Скрит текст:
А иначе имаш ли пари за магистратура, за всички първоначални разходи, които те чакат, отивайки в чужда държава, докато започнеш работа и получиш някакъв редовен доход?

Имам около  20 хиляди евро спестени
Скрит текст:
,но се притеснявам, че няма да ми дадат виза в първите две опции,които изброих.

Прави си гаргара с форума, а разни наивни и добронамерени хора ѝ се връзват.

# 137
Незнайно как започнах да получавам известия от тази тема.
Авторката или обсъжданата е психично болна.
Проследила съм ѝ няколко теми.
Вижте матрака на който са снимани лекарствата...
Въобще се съмнявам дали има роднини, близки и каквото да било.
Дори не знам кой плаща интернета, за да пише.
Ако някой има контакт на лични с нея или е близо (тъй като пише, че е в чужбина), нека да я насочи към специализирана помощ. Или да ѝ съдейства.
Въпреки че се съмнявам, че и това ще помогне.
Всичко останало тук е гавра с психично болен човек.

# 138
Авторката е от Силистра, беше писала в предишни теми (или поне сега пребивава там), изследванията, които прикачи, го доказват. Не знам обаче с какво можем да помогнем, когато тя отказва всякаква помощ и си втълпява, че е болна от определени диагнози, за които няма основание от резултатите от направените изследвания. Бънди, предполагам, че се чувстваш зле, съчувствам ти най-искрено, но с поредната публикувана тема във форума няма да решиш проблемите си. Вероятно си мислиш, че така се разтоварваш, но истината е, че състоянието ти се задълбочава, защото вместо да търсиш начини как да излезеш от ситуацията, ти четеш за симптоми, приписваш си диагнози и единственото, което правиш, е да се самосъжаляваш. Излез от този кръг! Трябва ти физическа активност, емоционална привързаност, разширяване на мирогледа. Чети книги, гледай филми, започни да водиш дневник. Замисли се за нещата, които те карат да се чувстваш жива. Както и момичетата преди мен писаха - по света има толкова хора, които мечтаят да поживеят още някой и друг ден. Да, инсомнията е тежко състояние, което влияе и на други аспекти от живота, депресията също, но трябва да си помогнеш и сама. Никое лекарство не е в състояние да те излекува, ако се оставиш по течението. Вземи живота си в ръце!

И това, което milenaka е цитирала - прегледай постовете си, в тях наистина има неща, които са съмнителни - години, занимания, местоживеене и пр. Това навежда повечето потребители на мисълта, че тролваш. Няма как да сме напълно сигурни, може и да е от състоянието ти, но определено има нещо, което не е наред.

# 139
  • София
Писа някъде по темите, че вече не е в чужбина.

Но и да не е измислена историята, момичето явно има нужда от помощ, която форумът няма как да даде. Много хора са писали и давали съвети в темите ѝ, вкл. аз, тя или не иска да си помогне, или не може, безпомощна е, в който случай за нея трябва да се погрижи семейството ѝ. Ние каквото и да кажем, или се пропуска, или едносрично - ходих, опитах, не става, не мога. А много полезни и смислени неща пишат хората, и в тази тема дори, а тя се оказва поредна с един и същ проблем.

# 140
  • На изток от Ада
Е Миленака,  жената сама решава на колко години да е. Какво значение има коя година сме ?

# 141
  • София
Ха, Насито, за тази гледна точка не се сетих Grinning

# 142
Положението въобще не е смешно. Събрани на едно нещата изглеждат ужасно зле. Дано момичето има кой да му подаде ръка и да то заведе в болница. Тия родители къде спят?

# 143
Не разбирам иронията и присмеха в подобни, тежки теми. Низко е...

# 144
  • София
Положението въобще не е смешно.
Скрит текст:
Събрани на едно нещата изглеждат ужасно зле. Дано момичето има кой да му подаде ръка и да то заведе в болница. Тия родители къде спят?
О, не. Грам не ми е смешно когато виждам как някой се гаври с форума.

# 145
И все пак хората с псих. проблеми имат право на своя краен прочит на нещата и триене на сол по главите не им помага

# 146
  • София
Сигурно е така, но това какво общо има с троловете? Отделно че има хора, които пък имат право (и предпочитат) да не бъдат лъгани. Аз съм от тях. Не отричам, че всеки има право да харесва да бъде лъган, разбира се. Стига да не очаква същото и от мен. Не обичам лъжците и реагирам срещу тях.

# 147
Допускам, че не е всичко тотална измислица и гъбаркане и имаме реален човек. Та, за мен вероятният проблем на това момиче е някое или направо съвкупност от силна тревожност, избиваща основно в яка хипохондрия, като цяло дългосрочен неовладян стрес, което е бомбичка със закъснител. Високото кръвно може да е проява на паник атака /класика е да се ходи в спешното, защото физически се чувстваш ужасно и предполагаш физически проблем, бият ти нещо там да го свалят, но проблемът е от друго и остава/. Като не се вземат мерки може да се развие всякак, при нея може да има и някакво психотично разстройство, за да четем подобни теми.

Вярвам, че може да е ходила при Х психиатри, но да не е намерена правилната помощ, защото масово проблемите са от психика/емоции, обаче отиваш на лекар и той "лекува" с лекарства физическите симптоми понеже това може, няма ли комплексен поглед и подход м/у проблем/лечение = проба грешка, затова сума хора се оплакват от АД и неефективност с години. Затова и от мен да потърси и Психотерапевт. НО трябва преди това да е адекватна и физически стабилизирана, за да може да възприема, та пак опираме да се нацели правилната психиатрична помощ.

И последно, да ОК темите й будят много въпроси, сериозен кандидат за трол, но може и да не е. Има дежурни потребители дето във всяка 2-ра тема виждат пързалка и трол и тук не пропуснаха да отбележат, но малко се прекали мисля с храненето и хейта. Допуснете 5 % вероятност да има нещо вярно, че е реален човек с ментални проблеми и нестабилен. Мисля, че при такъв казус и раздела, в който го преместиха, не е излишно маалко мярка и деликатност, ей така за всеки случай.

А и по логиката, че се храни от внимание, ами не го давайте.

# 148
  • Washington,USA
Хубаво ами другите симптоми? Защо не спя? И Психично болните хора спят от зелени рецепти.

# 149
  • София
Използвай част от спестените 20 хил. евро и си направи тест за прионови болести.

Общи условия

Активация на акаунт