Допълнителни доходи

• 339
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,
вие имате ли начин за изкарване на допълнителен доход? Може ли да споделите личен и реалистичен опит - как се случва, кое е подходящо? Имам интерес към такъв онлайн и на почасово време? Как и къде откривате такива възможности?

# 1
Начини има хиляди, и подходящи са куп неща - може да реставрирате снимки, да превеждате правна литература от китайски, да пишете кодове на Питон, да продавате ръчно издялани от дърво икони или бродирани народни носии. Може да разработвате криптографски алгоритми, да създавате 3D модели, да моделирате финансови деривативи. Може да препродавате през афилиейт програми, да инфлуенсърствате в Онлифенс или да звъните на база с номера с предложения за лекарства за ставите. Може да преподавате онлайн математика или испански език, да правите коучинг по личностно развитие, да сте консултант по киберсигурност. Вариантите са хиляди 🤷

Избирате си това, което можете да правите и кандидатствате по обява за онлайн работа/фриланс задача.

Ако случайно не съм ви разбрала, и имате предвид, че си търсите да гледате реклами на телефона, или да попълните анкета за това, кога сте ходила последно до магазина и някой да ви дава пари за това - ще ви разочаровам. Пари се дават за работа. Съответно реалистичен опит за работа се дава, когато ни кажете поне някаква информация, освен че искате пари.

# 2
Не, не сте ме разбрала. За работа става въпрос, но да не е фиксирана, защото разполагам с различно свободно време. Иначе, не знам чужди езици. Мога да пиша много добре, но само на български креативна съм и обичам да правя неща с ръце

# 3
3 реда написахте, и отново не казахте дали можете нещо. Какво значи неща с ръце? Правите шкафове? Бродирате чаршафи? Издухвате стъклени фигури? Изработвате сребърни украшения? Рисувате? Правите пачуорк? Дялкате дървени фигурки? Подвързия за книги? Моделирате дрехи? Изработвате глинени чаши с апликация?
Каквото е това нещо, което го правите с ръце - продължавате да си го правите и го продавате.

# 4
Аз правя преводи. Зависи дали знаеш чужди езици. На мен ми харесва.

# 5
От написаното разбирам,че нямате никакво специализилано образование и умения. Така трудно ще стане. Няма работодател,който да няма някакви изисквания за срокове,за определени часове.
Опитайте с помощ на възрастни хора,като се споразумеете  за часовете.Или почистване на входове,но и там искат да се чисти в определени дни.

# 6
Ами то и най - древната професия може да се практикува с ръце... Трябва ви специфично и конкретно умение, но без чужди езици шансовете ще са много малки.

Общи условия

Активация на акаунт