🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 47 959
  • 1 272
  •   17
Отговори
# 1 185
Много странно обаче, защо Виктория захапа така здраво към този Тихомир и дори се опитва според мен да си създаде илюзия сама на себе си, че не показва интерес към нея заради мъжко его...
И аз очаквах повече от нея. Да се отстоява, да бъде директна, саркастична, иронична..., а тя лапнала по тоя..

# 1 186
Ох тази говоряща пет езика не може ли да си измие косата😁

Няма време… Къде да го намери измежду петте езика, висшите и изучаването на биографията на Дениз?

# 1 187
Според мен тя се вкопчила в него защото само той е проявил интерес към нея, макар и за кратко. За да седи там трябва да има мъж, то повече варианти няма за нея. А на нея явно и не й се ходи, щом търпи такова отношение.

# 1 188
  • София /Абсурдистан
Малее не мога да издържам вече това кречетало Анифето! Не млъква и за секунда.

# 1 189
Когато на Красьо и Шафрана им бяха пуснали музика на балкона рязко ми изплува спомен как в един Биг Брадър Луна предлагаше брак на Бойко Борисов 😅

# 1 190
Третото око 🌞

# 1 191
В това шоу се познавали хората, Лили и Дениз съученички, Краси и Емили, Краси и Габи, Лили  и Наталия, Габи с близнаците, жените от старите сезони

То верно си е като на почивка с приятели за сметка на продукцията, в допълнение с хора от широкия им кръг явно. Които не са се познавали лично, са се познавали задочно.

# 1 192
Намериха си и паленце да им пляска

# 1 193
Ш е пияна, Балу гледа в точка и отново целия епизод е едно голямо нищо.

# 1 194
Някой знае ли каква рокля носи Бонбонова, много сладка?

# 1 195
Откога да се изпотиш е нечистоплътно?😀  Нормална и нужна функция на тялото, въпросът е да се вземат съответните хигиенни мерки след това...

# 1 196
  • В Града на липите
Това момче намери на кого да се опитва да вкара акъл в главата. Кратун, Кратуна и Тъпун. Загубена кауза.
Наистина не знае къде е попаднал.

Вица на сезона: КрисимирЪ е много интелигентен, но обран.
Още не е обран, но ако се задържи с мадам Шаврантел не се знае.

# 1 197
Всеки който повтаря “ и все пак аз съм победител”, не е победител.

# 1 198
Това точно Шермин да каже на друг, че не знае къде се намира е май най-скандалната й реплика дотук... браво на новия, единствения нормален там.

# 1 199
Тия мъже са големи клюкари!

Йовица и той първия път стана сам, а Филипа не!

Чудя се къде е Лили през цялото време. Като гледам Тихомир и Радо не излизат от мъжката спалня или ядат или обсъждат другите

Общи условия

Активация на акаунт