🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 27 779
  • 748
  •   96
Отговори
# 675
  • На морето!

п.п. Да не споменавам глупостите, че танцуването на пилон било изкуство, че даже и спорт.
Връщам се да ви чета
Всъщност не са глупости. Пол денс е спорт, вид въздушна акорбатика и изобщо не става съпрос за еротично потъркване на пилон, а за сериозна подготовка, спортна подготовка. Жалко е, че в България обичаме да обобщаваме и винаги, задължително да лепим възможно най-неприятния етикет на всичко.

Относно косите- сигурна съм, че Шермин страда от алопеция, няма друго обяснение за това нещо по главата й. Също така съм сигурна, че главата й мирише покъртително, главата на Лили също. Не знам тези жени /и не само тези/ не си ли дават сметка колко неприятна е миризмата на скалп, по който с дни се наслоява пот, прах и мръсотия. Страшно гнусни са.
Красимиро са го накарали да я върне, той се държи като заложник, не виждам разлика между него и Габи на Джан.

# 676
  • Be realistic - plan for a miracle.
Пол денс е брутален спорт, извайващ тялото. Много от мацките, които го практикуват, го практикуват само и единствено като спорт, за собствен кеф и поддръжка. Имам приятелка, която го практикува... тялото ѝ е потресаващо стегнато, оформено, като се съблече по бански всички зяпват, а е на 43. Сега роди и се поспря, но още помня едни снимки, които си беше качила във фейсбук на своя тренировка - за пуританите да отбележа, че беше с йога бюстие и къси боксерки, покриващи добре дупето (в пол денс е важно краката и ръцете, по възможност и коремът да са голи, защото се използват за по-добро прикрепяне към лоста когато си качен доста нависоко).

Снимките бяха от този тип, в най-различни стилове, бях изумена как използва всяко мускулче от тялото си и най-вече от силата на ръце, крака, корем...
Скрит текст:
В България обаче като се чуе пол денс и се мисли труженичка.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 11:04 от Preggo

# 677
  • Пловдив
На Габи и на Филипа косите изглеждат добре, наистина естествени. При Шермин е много зле положението, но тя лъха на нечистоплътност изцяло. Аз вече нямам думи за нея, не ми се и коментира, гнусна работа, дори да са еднакви с Дениз, някак Шермин за мен е по-голямо дъно. Но това е субективно усещане.
Друго е мнението ми за Калоян и Габи, според мен тя го харесва, както и той нея, естествено не говорим за някаква изгаряща любов, но отдавна не е само за розата. Те са много различни и може би това помага да са заедно. Не виждам да има привличане между него и Гергана, знам че масово се симпатизира на такава потенциална двойка, но тя го покани, за да ядоса Габи.

# 678
Шафрантин адски ме дразни, не мо'А я търпА, но някак не мога да взема и страната на Дениз. И двете са един дол дренки и в един цирк играят, просто по различен начин. Даже си мислех снощи колко е кофти, че Дениз не може да затвори устата на онова кречетало - чучело по причина, че ги е вършила или върши същите неща по един или друг начин. Но като цяло две труженички разхвърлиха малко бардака и си начесаха езиците.
Иначе всяка от тях може да съди другата за обида, но ако двете веднага си отвръщат една на друга на обидите най много да се приложи реторсия. Ако ли не, просто всяка ще осъди другата, ще ръшнат една камара пари, а резултата ще е около нулата, ще изгубят време и пари и най вече времето на съда, най накрая ще си прихващат суми всяка за което и се дължи и дължи на другата и туй то. Ще минат с една административна глоба(ако не се споразумеят), бюджета ще прибере своето и пито платено, айде марш от тука.
За танците на пилон - да, спорт е. Не иде реч за еротичното търкане в пилон по гол гъз и цици, а за истински спорт в който има много малко танц и повече задължителни спортни елементи и никаква целенасочена еротика.

# 679

А, нямам предства дали Шермин ще води дела, аз щях. Мисля, че сами виждате разликата между ''тъпанарка, пилонаджийка, изрод'' и ''Шермин спи с мъже за пари''.
Разликата е следната :"пилонаджийка, тъпанар ка, изрод" е обида. "Шермин спи с мъже за пари" е клевета, ако не е истина и нищо, ако е истина.

Класическият, "учебникарски" пример:
"Вие сте крадец" е обида, независимо дали насрещният е откраднал или не.
"Вие откраднахте сребърните лъжици"е клевета, ако не е вярно и нищо, ако е вярно.

Иначе, по темата, гледам оттук, оттам сутрин с кафето, защото вечер заспивам. Много ми хареса срещата на Блага и Денислав ли беше, най-после нещо позитивно. Това, с житото беше грозно, но Тихомир го под метна като нескопосан опит за майтап. Излишно беше да се "снася" и раздува. Жени да клюкарвт както и да е, мъже-много е грозно.

Мисля, че е редно да изгонят Шермин по същите причини, по които изгониха Джани. Тя само скандали вдига, отива при някого и започват провокации те. Обаче, ако авторите смятат, че народът се блазни да гледа сеири, май няма да стане.

Не зная на някого дали му прави впечатление, но независимо от характеровите особености, мъжете като цяло са по-нормални. И откъм визия, и от професии. При жените една няма учила, работила, реализирала се в нещо, с нормален външен вид. Все инфлуенсъри и  подобни"занятия" под въпрос. В предишните ергени поне имаше по-различни моми.

# 680
Ох не знам дали мъжете са по-нормални  , Денислав и Блага вчера бяха нормални на срещата  и се държат ок в къщата .

# 681
Специално го погледнах Тишко на колко години е -26. Голям смешко, 30 годишните били бабички и този не е  на център. Толкова тъпо беше колкото обидите на Шермино към Дениз, че била стара..Пет-шест години разлика и вече се взеха за младо агнешко. JoyJoyJoy
Шермино хем не е живяла в България, не спря да дудне за Израел и Дубай, а изведнъж е много наясно с компаньонките и пилонаджийките в София. Как ги е научила тези неща, като основно чете книги в петък вечер? JoyJoyJoy

# 682
“Най красивата”
Скрит текст:

# 683
  • Варна
Косата на Ана е пален кошмар. Дават близък план на главата й, кошмар е.
Вече си мисля, че е напълно умишлено Trollface

# 684
Мързи я да се измие, милата.

# 685
Няма се съдят  една друга , защото ще излязат доста скелети  от гардеробите им . Кой знае колко неща не се знаят ...
 На мен Дениз ми харесва визуално , когато е с грим и не е по бански . Излъчва елегантност . Умее да се държи възпитано . Докато Ана с многото поправки и начин на обличане изглежда доста евтино по -скоро като пр@@@итутка  . Даже ескортниците са облечени елегантно .
Аз вярвам във втория шанс и най вече ,че всичко се променя във времето . Каквато и да е била Дениз , тя е продължила напред . Продължава с психологията , май записва магистратура . Желая и успех . Но Ана е зациклила на едно място в своя приказен цвят . Но не вярвам ,че в България приказката и ще стане реалност . Освен ,ако не я промени , в което не вярвам пред вид ,че още e млада ( предполагам според нея има време да докопа принца )  и доста заблудена във възможностите и качествата  си .

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 12:02 от Phillipine

# 686
Гледам на запис. Тая Габа е негледаема, как пази Калоян, че да не го покани Гергана на среща, сякаш е последното парченце шунка в къщата… Всички сме наясно, че не го харесва и не е влюбена, ама сакън някой да не пипне нещо „нейно”. И за какво тоя Калоян не отговори веднъж нещо, а тая Габа трябва да говори от негово име. Рядко противна жена.

# 687
Еййй, не искам да го гледам този Ерген и пак няма отърване. Навсякъде ме заливат простотиите им. Вчера не стига, че ми отпадна Лапунчето, ами и ония дебили Габа и Джанчо ми ги развяват цял ден колко щастливи били заедно!! Сякаш нищо не се е случило и сякаш са най-нормалната и романтична млада двойка, на която всички трябва да се възхитим. Възмездие няма Sad

# 688
Защо не им направят една игра в стил "Колко добре се познаваме?" И някоя двойка да отпадне? Става много биг брадърско като стоят едни и същи хора. Лили, бате, защо е още там като Хиени си тръгна?

# 689
И аз нямам идея какво продължава да прави Лили там... впрочем и Киара?

Общи условия

Активация на акаунт