🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 41 327
  • 1 084
  •   103
Отговори
# 135
Джани е тотал щета. Върти - суче и в собствените си очи е герой...Такова нагло перде и грам осъзнаване няма.
Чудно ми е неговото Бижу дали ще го последва. Но като гледам на нея й е много забавно и сигурно ще тръгне.

# 136
  • София
Много ми хареса как го на*раха гнусното плъхче! Жалко, че няма никого на горния етаж, за да разбере какво му се казва. Те му обясняват, то си знае неговото.
В сивото вещество се случвали много процеси и действия. Може, ама нито едно от тях не е мислене.
Не трябвало никой да търси контакт и да заговаря неговата жена... Закривай!
"Пиедестални принципи". Това сигурно е от двата вагона книги, няма как да е иначе. Semplicità scioccante!

# 137
Бижуто в някакъв шамок ли е изпаднала, в транс ли, толкова да е апатична и послушна. Ужас

# 138
Тоз е ненормален, аз повече не мога да го слушам! Той Джани не се ли сеща, че Габриела като ходи на работа, сигурно ѝ се налага да говори и с мъже? Ама той Дагестани едва ли ще ѝ позволи да работи, де...

Габриела определено е жертва, но наистина е малоумница и тя същата като него. Дано някой да ѝ влее мозък в красивата глава и да я спаси от този примат. Изобщо не е ок това поведение, и този начин на мислене.
Е, чак малоумница... добро и възпитано момиче е, ама наистина малко страни от проблемите и не усеща за какво иде реч... не вижда червените флагове както се казва

# 139
И сега Хъмпти Дъмпти вади телешки очички, мислейки как да излезе от тази ситуация...И да, малоумница си е Габриела, защото червените флагове по принцип не са ТОЛКОВА очевидни. Насилниците обикновено се прикриват доста по-добре в началото, и се показват чак тогава, когато са те оплели съвсем в мрежите си.

# 140
  • here and now
Джан Карлос медицина ли е записал?
Става само и единствно за патолог. Този живи хора не трябва да пипа.

# 141
А Красимир, боже, боже, Красимир кахърен, страда! Пък другите и те пак не разбрали какво става и се чудят и питат, а Петър, тоя лицемер - "Ние не очаквахме това!".
А какво очаквахте, бе, като под носа ви дни наред вилнее пълен дебил и прекрачва всякакви човешки норми на приличие?!

# 142
Ако на Джани майка му чете това,искам да и кажа следното: В групите може да защитава детето си ,майки сме и всяка ще застане до своето ,но когато е сама вкъщи , да се замисли че ,той наистина има нужда от помощ ,кофти човек е , няма да е ок в живота никога с това поведение! Супер грозно, нарцисист ,комплексиран и ревнив, даже има някакво психическо разстройство според мен ,не съм лекар не знам точно какво е ,но си личи от действията и също така жестовете на тялото му говорят много ! Колкото и да ни боли ,когато децата ни имат проблем им помагаме за тяхно добро ,не си затваряме очите ,не мислим че проблема е само в другите хора ,които виждаш ли му завиждат или го мразят безпочвено, няма как сто човека да ти казват черно ,а ти да казваш че е бяло.

Аз съм психиатър. Диагнози от дистанция не слагам, но определено има притеснителна симптоматика.
Има спешни кабинети - да не се стесняват италианското семейство и да заведат Жанито при колега.

# 143
  • В Града на липите
Тъжно е. Мамаджанке, дано успееш да промениш синчето.
Как да го промени, като за нея е съвършен?

Тази майка има шанс да мине Алековата по рейтинг.

# 144
Тоз е ненормален, аз повече не мога да го слушам! Той Джани не се ли сеща, че Габриела като ходи на работа, сигурно ѝ се налага да говори и с мъже? Ама той Дагестани едва ли ще ѝ позволи да работи, де...

Габриела определено е жертва, но наистина е малоумница и тя същата като него. Дано някой да ѝ влее мозък в красивата глава и да я спаси от този примат. Изобщо не е ок това поведение, и този начин на мислене.
Е, чак мслоумница... добро и възпитано момиче е, ама наистина малко страни от проблемите и не усеща за какво иде реч... не вижда червените флагове както се казва
Кое ѝ е възпитаното и доброто? Че мълчи? Да, съгласна съм, че поне ѝ стига акъла да мълчи, като е тъпа на гъдулка.

# 145
Джани е тотал щета. Върти - суче и в собствените си очи е герой...Такова нагло перде и грам осъзнаване няма.
Чудно ми е неговото Бижу дали ще го последва. Но като гледам на нея й е много забавно и сигурно ще тръгне.

Сигурно баща й е същият вкъщи в Пазарджишкото село.
Тези неща не идват от небето.

# 146
  • София /Абсурдистан
Джан Карлос медицина ли е записал?
Става само и единствно за патолог. Този живи хора не трябва да пипа.
Да. Вече е започнал.

# 147
  • На морето!
Габи Шадоу още е с тоя примат. Още не се е шокирала явно и вероятно все още вярва, че изборът да си тръгне е неин, а не негов.

Надявам се да прекъснат разговора им, постепенно ескалират нещата…

# 148
Габриела нищо не коментира...не знаела, но първо чу да Джани версията, след това на Нети. И какво още е необходимо, да и покажат и кадри.

# 149
Петър и той не знае на кой свят се намира.
Много му се иска да подражава на Филип Буков ама пък ако може да е по-морално, културно, духовно извисен (и затова се заби баш в Ергенът)

В тик ток качва нелепи видеа на тема стил на обличане, в инстаграм се опитва да е интересен , но не му се получава.

Общи условия

Активация на акаунт