🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 30 819
  • 809
  •   134
Отговори
# 510
Габа като квичеше за стаята, каза на КрасимирЪ нещо странно,  "ти нормален ли си бе, ти знаеш ли на кой говориш"...тя е маман навън и е много голямата работа ли...или има гръб и трябва да се внимава...или просто е проста и се прави на важна.
Тя е вкарана за скандали и добре се справя, само като й чуя шъшкащия говор и очаквам ескалация.

# 511
Без коментар...

Скрит текст:

# 512
Зодия уъф ? не мога с модерния български...
Аз ли не съм забелязала че ДжуДжан има толкова много бенки по главата или нещо от качеството на видеото е? Или ги изглаждат при монтажа?

# 513
Джанко малко като нас.ан, Габриела мекотело, водещата не става за нищо.

# 514
Съгласна съм с мнението по-горе. От къде останахте с впечатлението, че Джанго има пари всъщност? На мен ми изглежда на едно скъсано леке така или иначе
Беше си качил стори как кара Ламборгини.

# 515
# 516
Съгласна съм с мнението по-горе. От къде останахте с впечатлението, че Джанго има пари всъщност? На мен ми изглежда на едно скъсано леке така или иначе
Беше си качил стори как кара Ламборгини.

Е голяма работа… в днешно време всеки може да се качи в някаква кола, да се снима и т.н. Не значи, че е негова или че има пари.

# 517
На Шермин косата вече е със собствена микрофлора и микрофауна. Всеки ден развива нови ендемични видове.

Фауната в косата ѝ вече е напреднала цивилизация, напът да открие колелото.
Как е възможно човек да се къпе толкова рядко? Друг с мръсна коса не съм забелязала там.

# 518
Мама миа......Laughing

Скрит текст:
LaughingLaughingLaughing

# 519
  • София
Изпуснала съм темата и обсъждането на снощните разправии, свършиха ми и лайковете. Радвам се, че обществото ни реагира, във фейса е страшно. Има надежда все още. За Габриела и момичета като нея обаче няма. Насилникът винаги ще намери причина и оправдание за избухвнето си, а жените като нея винаги ще намерят извинение да търпят, докато не ги намерят и тях някъде. Възмутително е всичко, но се радвам, че го разкараха. И не е, защото отсреща е кметски син. Тъжното е, че той не го осъзнава, нищо че говори сега друго. А Габриела е с промит мозък, как сега изведнъж осъзна, че Орлин я бройкал. Смешка, само и само да защити любимия си плазмодий.

# 520

Как е възможно човек да се къпе толкова рядко? Друг с мръсна коса не съм забелязала там.
Еврейките са много нечистоплътни, явно е прихванала навици.

# 521
Малко ми е странно и страшно, че Джанко не се скри в миша дупка, като вижда реакциите,  нагло създание. Явно стои зад думите и действията си, явно си е такъв човек. Плашещо е. И жалко.

# 522
Малко ми е странно и страшно, че Джанко не се скри в миша дупка, като вижда реакциите,  нагло създание. Явно стои зад думите и действията си, явно си е такъв човек. Плашещо е. И жалко.
Той се опита да убеди всички че е нов човек, отслабнал с 15 кг. и поумнял.
За поумняването няма да говорим- по времето на интервюто говореше със заучени фрази уж за себе си разказваше а звучеше все едно обсъжда трети човек.
Без храната от продукцията май не му се получава.

# 523
То плашещо е, че той не разбира какво е направил и прави.....За него едва ли не, нищо не е направил. Другите са преекспонирали нещата.
Лошото е, че има и такива жени като Габриела, които толерират и намират за нормално такова мислене.

# 524
Колкото е злобен и агресивен, толкова е прост и нагъл. Ужасна комбинация

Общи условия

Активация на акаунт