🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 33 898
  • 916
  •   236
Отговори
# 690
Дениз филъри ли е сложила? Забелязвам брадичка и нови устни. Или е от фейс аппа…

# 691
Краси обсъждаше дупето на Дениз, че е разплуто, а Радо се чудеше как може да е била плеймейт като изобщо не била красива. За тях еталона е Шермин явно. Не, че не съм съгласна за Дениз, че наистина има доста целулит и отпуснато дупе, ама така да я коментират в ефир е доста грозно.

# 692
Шерми много ми напомня на една Анджелика от ББ Фемили  Scream
Леле, верно Hands Clap  едно към едно са Satisfied

# 693
Много, много ме е яд на Дениз. Ама много. Решила е да влезе, за да чисти имидж - браво, много хубаво. Защо, обаче беше този зор да влиза в разправии и то точно с най-долния Шафран в предаването, за да й изкара всички глупости от миналото, че дори и да си го доукраси, както на нея й харесва. Толкова ли не можа да си замълчи, да държи ниво и поведение, както прави Кристина и да остави тоя п@рцал да си се излага сама. Сега поне е ясно защо с Виктор не се е получило след предаването. Какъвто и да е той, все пак си е голям мъж, води се успял в своята област, има някакво ниво и среда, и със сигурност няма как да излиза в тази среда с жена, за която се изливат такива неща в национален ефир. Едно е тя да му е разказала тихичко на него какво е правила, съвсем друго е това да стане достояние на цяла България.

п.п. Да не споменавам глупостите, че танцуването на пилон било изкуство, че даже и спорт.
Връщам се да ви чета
Има полденс, което си е тренировка и мисля, че е спорт и не е с цел стриптийз.
Дениз я предпочитам в пъти пред Шермин. За спора в банята не бях на нейна страна, но сега в караниците им съм на страната на Дениз.
Не знам, щом бившите й най-близки приятелки Дениз и Габи не могат да я търпят, за какво става въпрос в истинския живот да си постоянно с Шермин. Вече няколко пъти ми се стори, че чух от различни хора в предаването да казват за Шермин, че се храни от злобата там и че все едно има две личности... Някои от вас я диагностицираха с нарцистично разстройство, аз не мога да преценя, но определено има нещо.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 13:23 от BobbyDyl

# 694
Краси обсъждаше дупето на Дениз, че е разплуто, а Радо се чудеше как може да е била плеймейт като изобщо не била красива. За тях еталона е Шермин явно. Не, че не съм съгласна за Дениз, че наистина има доста целулит и отпуснато дупе, ама така да я коментират в ефир е доста грозно.

Попринцип по увиснал задник и гърди от тези на Шермин надали има в този сезон. Не знам Красимира от къде се е намерил да обсъжда пхаха

# 695
На мен на Габа за@ника ми се стори най-зле, особено от последния епизод вчера с този изрязан черен бански, положението беше доста зле. Но нормално, те повечето изобщо не тренират.

# 696
Приличат над 30те всичките, пък не знам какво Шермин обясняваше как Дениз била дърта. Краси правилно ѝ направи там забележка, че звучи смешна, понеже само с 5 години била по-голяма от нея Дениз. Иначе визуално на мен Шермин ми изглежда по-възрастна.

# 697
Как Дениз ще е по-голяма 5 години от Шерминатора?
Дениз е на 30, а Шърман е на 28г.

# 698
Шърмаяни на 28? Изглежда като 50 годишна труженичка на околовръса.

# 699
Изгледах с големи мъки и превъртане епизода сутринта. Само две неща идвам да споделя:
1. В Калоян няма нищо мъжко. Доброволно се е наместил в ролята на поредната вещ на булито с джуките, с което "се били харесали още в началото". Хайде бе, а Гинко Билобата пиеш ли си, Калояне? Всички помним как се облизваше по Натали и с подвита опашка се приюти при гаменката, за да останеш в играта. Не отричам, че е възпитан и т.н., но неговото е вече съвсем чехльовско. Онази пред него казва, аз определям с кой ще говориш, и той се радва колко "териториална" била неговата любима. И така де, та ми направи впечатление, че в спора между Гергана и Габа, никоя от двете не попита какво е неговото мнение и всъщност той с кого иска да общува. И двете бяха съгласни, че възлюбената определя това. Сори, не от мен за Калоян. Не може да се заяви човека и това е. Ама май и не иска.
2. Сблъсъкът на простит@тките не завърши с победа за нито една. Проскубаната Шаварма (diziler, за теб Шауарма Smile) все пак си постигна целта да разгласи пред аудиторията, в случай, че някой не е разбрал, каква била Дениз. Втората се опита да я закове с твърдението, че се продава за пари. Всъщност, все неща, които драгият зрител знае много добре. Досадна работа.
А, и трето, Орлин не е толкова слаботелесен и кльощав, колкото го изкарват. Съвсем прилично си изглежда и йогата не е толкова лесна или женствена и за всеки. Нека опнат Джани така, сигурна съм, че не може и на половина да се сгъне от толкова фалшиви стероидни мускули, че няма сила и издръжливост, вече видяхме.
ПП: И на мен Габриела на снимката на бременна ми прилича. И какви са тези веждаци, беее. Не ми харесва, а я имам за хубава жена уж.
Пу, а онзи с житото се изказа. Много тъпо парче, че и злобничко ще излезе, май скандалът довечера ще тръгне от неговата особа.

# 700
E да, тази "професия" им се отразява зле. Изглеждат много изхабени, ама то не е лесно да те подмята кой ли не.

# 701
Тишо да му се чуди човек само в две сцени как успя да се изложи толкоз много. Тази с Орлин и тази с житото и двете показаха що за човек е...

# 702
Има разлика между пилонаджийка в клуб и в музикален клип. Та и Шермин в кюпа. И едната и другата има право да съди другата. Та какво ще спечелят ?
В България и обидата е подсъдна, а за обидното твърденине няма значение дали е вярно или не, но аз не знам някой учатник в риалити да е осъдил друг. Не знам дали е в договорите им да не се съдят, но и да тръгнат да го правят, само ще си загубят времето и парите за хонорари на адвокати и съдебни такси, а накарая в най-добрия случай, ще получат 2-3 хлд.
А, разбира се, че и обидата е подсъдна, но тук освен обиди и от двете страни, имаме и много уронваща престижа ясна и точна квалификация - в ефир Дениз каза, че Шермин прави секс за пари. Това, ако не е уронващо престижа, не знам кое е. Не, че те двете имат какъвто и да било престиж, който да уронят, разбира се. Въпросът, естествено е, не е колко пари ще вземе, а за "чест и достойнство" и най-вече за да й натрие носа.
Лошото е следното:
- Шермин я обвини, че е била с 60 годишен, което е вярно, Дениз потвърди.
- че е пилонаджийка, Дениз отричаше, после потвърди.
И в двете обиди може да се счете, че няма нищо лошо и аморално, но са верни.
Дениз обвини Шермин, че спи с мъже за пари - това не знам, как би могла да го докаже. Не може.
Останалите обиди - долна, жалка, боклук, парцал и пр., бяха общи и най-вероятно валидни.

# 703
Горкият Тихомир само старици са вкарали за него .. Disappointed RelievedSatisfied
Ама като ходи на срещи, ни рива.

# 704
Тихомир като стане на 30 поне ще си има запаметен този момент как в национален ефир е обявил за бабички всички жени след 30, та ще може да си пусне епизода и да си честити, че и той е станал дядо на 30 😆

Общи условия

Активация на акаунт