🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 30 481
  • 804
  •   116
Отговори
# 705
Шерминаторица изглежда и звучи все по-гнусно и по-гнусно. Косата и е отвратително рядка, мръсна и проскубана, а в тялото и лицето прилича на пенсионирана жрица.
Зачудих се за Тихомир. Имаше Хени, има и Киара на разположение. Защо не се завъртя покрай тях, а се е лепнал за Виктория и не я пуска? На него и мис свят да му вкарат, пак ще е недоволен. То, за да се влюбиш трябва поне малко усилие, а него го мързи да диша.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 15:24 от Misi_36

# 706
Като заговорихте за клевета и обида. Има тънък момент тук.
Обидата е унизително деяние (казване или извършване на нещо обидно), което е насочено към честта или достойнството на друго лице и е извършено в негово присъствие. Но, ако обиденият е отвърнал веднага с обида, съдът може да освободи и двамата от наказание.
Който разгласи позорно обстоятелство за другиго, се наказва за клевета. Клеветникът не се наказва от съда, ако се докаже истинността на разгласените обстоятелства.
Тя, затова Шавармата, колкото и да е тъпа, твърдеше, че не обижда или клевети, а изнася (публично известни) факти. Хо хо хо.

# 707
Тук някой беше написал ,че мъжете били по-свестни от жените , не е вярно , един Орлин  и напусналите близнаци ( макар ,че не бяхме ги опознали дали са ОК ) не стигат  ,не струват и те , точно колкото жените .Само дето няма съмнение ,че някой припечелва като жиголо . Иначе много добре ги знаем какви са мишоци и комплексари .
Обвиняваме продукцията за лошия кастинг , явно свестните не искат да се излагат по тв , но поне половината да бяха читави , а останалите като тези хубавци и хубавици Joy
Аз преди с Ергените се развличах , сега с тези е една досада само или желание да изям телевизора от яд . Но пък тук в темата е забавно .

# 708
Анна целеше да обиди Дениз като я нарече пилонаджийка - думите ѝ трябваше да внушат на слушателите, че Дениз танцува гола на пилон в столични заведения. Което не е така. Дениз уточни, че е вземала уроци на пилон заради клипа и че там има кадри на него. Но кадрите, които визира Анна действително не са на Дениз, а на друго момиче от клипа. И колко е долна Анна - визира и навира на хората пред очите неща от миналото на млад човек /клипа е от поне 5 години, а връзката с Ицо поне от преди 10/. Аз вярвам, че Дениз иска и е отворила нова страница в живота си. Не мога да я съдя за миналото ѝ. Всеки прави грешки. Важното е какви поуки си вземаш от тях. За психологията, която учи - тя тъкмо я беше започнала в първият сезон на Ергенът. Това си го коментираха с "ветерана" по психология Александра /боже, какви неща помня/. И друго се сещам - в един откъс от подкаста на Ивка Бейбе, Дениз каза, че скоро си гледала представянето от първия Ерген и ... не се харесва там.
Клипът:

# 709
Съгласна съм. Никой от мъжете не става според мен, а като слушах близнаците в Надкаста - не можах да ги изтрая и до средата. Изобщо не ми допадат също. Просто нямаха достатъчно време да се изложат и те.

# 710
Подразбира се, че Шермин цяла нощ не е спала в хотела, за да смогне да изчете и изгледа всичко за Дениз. Вчера на Краси описваше конкретен кадър от клипа, съмнява ме да е била така запозната с изявите на Дениз преди да влязат в шоуто. Жалкарска работа си е нейното и аз на мястото на Дениз доста щях да се забавлявам вместо да ѝ влизам в тона. Между другото Виктор най-добре отговаря на провокациите на Шермин.

# 711
Не знам защо още се връзвате на това цигане Шермин какво е казала. Като заговорихте за възраст- техният етнос раждат много млади, явно и майката на това недоразумение е родила рано, та не се учудвам, че тая гнусотия иска мъж и деца вече. То в тяхната махала сигурно нейните съученички са баби.
Иначе за външен вид- от Шерката лъха на мръсотия, като дадат Красимиръ как и целува косата чак на мен ми засмърдява.
Този Тишо и той е един недорасляк- на 30 са баби, ама той на 26 е още девствен, чак му личи колко е смотан.

# 712
Да, тя Шермин по стандарта на мах'лата вече е много дърта хаха

# 713
Красимир пък какво намира кусури на жените вътре като е писал на половината свят. Вместо мускули да беше направил една мозъчна гънка, че тази му стига да усеща глад и да пази равновесие.

# 714
Красимир пък какво намира кусури на жените вътре като е писал на половината свят. Вместо мускули да беше направил една мозъчна гънка, че тази му стига да усеща глад и да пази равновесие.
Което си е така, си е така. LaughingLaughingLaughing

# 715
Аз разбрах защо Тушев върна Шермин, не е заради вярата му в вечната любов между нея и Красьо, а заради всички потенциални конфликти и скандали, които емоционално нестабилната труженичка ще заплете.

# 716
А сетих се и друго - Анна, ако беше толкова умна, за колкото иска да ни се представи, тази карта, с въпроса за детето, можеше да я изиграе брилянтно и да е изцяло в нейна полза. Но не. Тя си се знае, че и за чеп на каца за зеле не става, кви деца ще гледа, та си се изложи на макс с озлоблението си.

# 717
Аз разбрах защо Тушев върна Шермин, не е заради вярата му в вечната любов между нея и Красьо, а заради всички потенциални конфликти и скандали, които емоционално нестабилната труженичка ще заплете.

Което доста измести фокуса от любовта, а всъщност това трябваше да гледаме. Разбирам да има конфликти между участниците заради триъгълници и т.н., но сега е доста грозно. Освен ако Шерминка не е дочула, че Виктор е милионер и сега да очерня Дениз, че да се намести тя, но е изпуснала момента отдавна.

# 718
То пък Виктор един милионер, колкото и Краси. 😆

# 719
То пък Виктор един милионер, колкото и Краси. 😆

Но тя всичко приема за истина, няма да се изненадам ако е повярвала. При нея няма нюанси, тя всичко вижда черно и бяло. Щом Дениз участва в клип, значи е пилонаджийка, Киара била въртяла гъз по дискотеките. Това момиче е по-зле и от Емили, която поне не ходеше да дразни хората с нейните ментални проблеми. То това Шермин не е и да го набиеш, че то се вижда ясно психичен проблем. Или взима нещо, или алкохола и е в повече или има нужда от успокоителни. За мен такъв тип жени- ескорт са на някакви добавки. Те на тези партита първо ги друсат, после ги ****.

Общи условия

Активация на акаунт