🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 34 520
  • 924
  •   90
Отговори
# 855
  • София /Абсурдистан
При Виктор подозирам, че цялата словестна диария е, че просто завижда. И тъй като няма да си признае и започва да говори глупости, които само в неговите очи са нещо по-различно.
Красьо наистина само сметки прави и как да мине по-тънко. Шармата му е идеална, като фалшива чанта Гучи с лабубу са Grinning.
Той завижда и го каза индиректно и се сравнява с Орлин. Каза, че той не е имал нищо като малък, а направил милиони, а Орлин имал бизнес за милиони и не правел нищо, т.е. ако Виктор бил започнал със семеен бизнес за милиони само можем да си представяме къде щеше да е сега .. поне така го разбрах.
Ее къде да е сега? Поне министър председател, какво друго. Завижда, та чак му причернява от завист.

# 856
Всеки път като каже "ВикторО" направо изтръпвам Frowning

# 857
  • here and now
Анчето място не може да си намери от завист. Дениз я защитават, а от нея се срамуват..

# 858
miss-annie от onlyfans критикува участие в музикален видеоклип, забавно.

https://kliuki.net/bg-kliuki/iznenada-ana-shermin-se-vihri-kato- … hka-snimki/251094

# 859
Не спря с прословутите пилони и миналото на Дениз да бълва Олд Мънито...
А тя що не се види с нейния Онлифенс и голи снимки! 🤢
Ебати противната е вече!
Наду ми главата 😢

# 860
Красимира как се радва на циганката
Ана има диагноза

# 861
Шермин ми харесва с този жълт грим и с това червило.

# 862
  • Пловдив
Анчето е като една латерна, която повтаря ли, повтаря, няма аргументи спрямо Дениз, като Краси тъпото й приглася. За съжаление нищо няма да й стигне до акъла.

# 863
Поне да бяха раздали по едни пуканки на останалите Joy

# 864
И във fapello я има - ако напишете в Гугъл "fapello annie metusheva", всичко излиза (не е подходящо за непълнолетни).

# 865
На всички мой врагове, пожелавам по една Шермин в живота 💅🏻

# 866
Божееее, може ли някой да я гръмне тази противна и проста циганка! Аман!!!

# 867
Красимир е прав за Виктор, обаче. Тръгна вече да прави деца на Дениз, айде няма нужда. И според мен тръгна много вихрено да я защитава, за да защити себе си всъщност, изобщо не мисля, че дори би я завел при родителите си.

# 868
  • here and now
Аз за Дениз каквото знам, го знам от Анка...

# 869
Дори и другите труженички не понасят циганката

Общи условия

Активация на акаунт