🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 45 349
  • 1 207
  •   221
Отговори
# 1 005
Ще е хубаво Вики да не даде роза на младото катилче Тишо. По-добре да си тръгне с гордо вдигната глава, от колкото да се огъва и принизява за недорасляк, който не изпитва нищо към нея.
За мен това ще е най-доброто решение - но не да му откаже роза, а тя да не връчи. По принцип би трябвало жените да дават сега, но знаем от Надкаст, че не е фиксирано да се редуват.
Ако Виктория излезе на следващата церемония, ще си е свършила работата, лошото е, че повечето ще искат да стоят за повече екранно време.

Киара за мен има още работа там. Красива е, млада е, не виждам защо да не се ориентират новите мъже (каквито очакваме поне 3-4 докрая) към нея.

# 1 006
Много бих искала да видя абсолютно всички да започнат да игнорират Шарма, сякаш не е там. Това би била единствената адекватна стратегия, ако съжителстваш с подобно нещо.

# 1 007
Това снощи беше като фирмен банкет, две колежки се карат. Joy  Вместо да се борят за по-добри условия на труд, те се карат коя къде е работила. Joy Викторо ми хареса, че защити Дениз.  Красимиро, има вече втори мишок в къщата, не си сам, вкараха ти приятелче - Тишко. Виктория ако не започне да се уважава и мъжете няма да я уважават, и да махне тези джуки. Блага ми се вижда пораснала. Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 13:35 от Serene__

# 1 008
На който му е интересно, ето какво казва Търговският регистър за Виктор Ивелинов Иванов:

Считано до 31.03.2025 г. е бил съдружник и управител в "Шоколадови иновации" ООД. Към момента няма участие там. Единственият годишен финансов отчет, качен в Търговския регистър е за 2023 г. с 30 хил. лв. приходи от продажби за периода. Иначе ГФО е занулен с разходи. Предмет на дейност: производство и търговия на дребно с хранителни продукти и хранителни добавки и др.

Считано до 29.10.2025 г. е бил съдружник в "Колагенов Протеин" ООД, с последно обявен нулев годишен финансов отчет за 2024 г. Предмет на дейност: колагенов протеин.

Към настоящия момент Виктор е съдружник в "Датамп" ООД с последен публикуван годишен финансов отчет за 2022 г. с нулеви приходи от продажби. Предмет на дейност: производство и търговия на дребно с хранителни продукти и хранителни добавки и др.

Считано от 14.07.2025 г. Виктор е едноличен собственик на капитала на "ВИКТОРИУМ ИНВЕСТ" ЕООД с предмет на дейност: Организиране и провеждане на обучителни курсове, семинари, уебинари и обучения в присъствена и дистанционна форма; консултантска дейност в областта на бизнеса, маркетинга, управлението, технологиите и други.

МилионерЪ? Мей би, но къде е НАП?

# 1 009
Надкаста на Габриела е труден за гледане. През цялото време си приписва лошите постъпки на Микеле и се изкарва по-черната. Явно нарцисиста вече я е обработил достатъчно, за да може да я тъпче.

# 1 010
Има една немска дума Fremdscham - описва неприятното чувство на срам или неудобство, което изпитваме, когато наблюдаваме поведението или действията на друг човек, които считаме за неподходящи, неудобни или социално неприемливи. Срам от чуждото поведение. Това изпитвам, когато попадна на епизод от това издание на Ергенът и видя как се пени Шермин, Габи, Виктория и подобните им клонинги, или пък някой от австралопитеците, на които не им знам имената, извинете. Сигурно вътре има няколко свестни, нормални хора, ама на фона на анормалността на масовката, се губят.

# 1 011
Надкаста на Габриела е труден за гледане. През цялото време си приписва лошите постъпки на Микеле и се изкарва по-черната. Явно нарцисиста вече я е обработил достатъчно, за да може да я тъпче.
Моля някоя добра душа да преразкаже какво е казала, защото този подкаст не мога да си го причиня.

# 1 012
Красимиро има вече втори мишок в къщата, не си сам, вкараха ти приятелче Тишко…
Изпуснала си Калоян и Радо. Изобщо не знам има ли мъже в къщата или повечето седят там като неодушевени предмети.

Иначе, мерси за данните от ТР за Виктор, като смятам на всички коментиращи тук ни е ясно, че не е милионер. 😀 Интересно как Криси се е объркала, но може да става дума за авантюра, а не за връзка там, никой не знае.

# 1 013
Моля някоя добра душа да преразкаже какво е казала, защото този подкаст не мога да си го причиня.
Не мисля да го гледам до края, но първите 30 минути не каза нищо съществено. Едва ли не се изкара по-големият агресор от Джани и за всичките скандали между тях двамата била виновна тя.
Не била видяла агресивно поведение от него и на монтажа изглеждало по-страшно от колкото е всъщност.

Дори за тази сцена след банкета където той ѝ се караше, че я излага и после тя му се моли да ѝ проговори, се изкара виновната.

# 1 014
Нетърпимо е това предаване!
Това е абсолютна обида към зрителите! Аз като цяло не гледам тв, но вечер след като приспя детето и съм работила цял ден и нямам сили за книга, го пускам отзад за фон, колкото да зяпам нещо, но това не се трае!!!

Убедена съм, че влизайки в предаването, Анна Сармин се е договорила с продуцента да прави сеири срещу ефирно време. Начинът, по който и орделят над 90% от всяко предаване, за да крещи тя и да намила, го доказва! Тя е нетърпима! И не мога да разбера защо никой от присъстващите не я попита в прав тескт:

на база какво е огромното и самочувствие!? Тя е като парцалена кукла: кроена и прекроявана, без един ден стаж, до сега се е издържала като се е залепяла за някой. Не е вярно, че произлиза от заможно семейство. Има голи снимки и е компаньонка. На какво отгоре не млъква? Защо никой не я постави на място?!

# 1 015
Красимиро има вече втори мишок в къщата, не си сам, вкараха ти приятелче Тишко…
Изпуснала си Калоян и Радо. Изобщо не знам има ли мъже в къщата или повечето седят там като неодушевени предмети.

Иначе, мерси за данните от ТР за Виктор, като смятам на всички коментиращи тук ни е ясно, че не е милионер. 😀 Интересно как Криси се е объркала, но може да става дума за авантюра, а не за връзка там, никой не знае.
Криси се е объркала, защото е глупава. Не съм изненадана.

# 1 016
В 99 процента от случаите, Шерми е пияна на куче и няма връзка с реалността. Откровена беше само, когато сподели на Хени, че и биологичният й баща и пастрокът й, не са били читави. Как веднъж си  отраснала в богато семейство и си имала достъп до елитни училища, а в следващия момент, трябва да си глава на семейство и да се грижиш за майка и брат? Видяхме елитния й начин на живот в профила Ани Бурачек. Търкаля се по улиците сред бутилки и танцува, като  индивид на субстанции. И порицава хейтърите, че съдят тринадесет годишна. Ми, дъното е таван в случая.

# 1 017
Тоя пък Виктор, какво ми се прави на много морално извисен...Личи си му по физиономията, че е извратен. Аз такива ги надушвам от километри.

По принцип хората с ценности не изпитват нуждата вечно да се изтъкват като много морални и да си подчертават заслугите Simple Smile Както и добрите хора не повтарят колко са добри! А Виктор това го прави ПОСТОЯННО. Ана също.
Отдавна мисля, че има доста изчанчени с*кс фетиши, да го кажа по-дипломатично!

Според мен е нормален човек, но му се иска да го възприемат така (тъмен, перверзен, мистериозен). Затова опитва сам да изгради подобен имидж.

# 1 018
В подкаста питат Габриела дали не се е стреснала, когато Джолани ударил стената (удобно не казаха, че е забил нож в дъската за рязане, разбира се) и тя се засмя и каза, че си е играел нещо и е ръкомахал, как можело такова нещо да я стресне. Момичето е неспасяем случай.

# 1 019
На който му е интересно, ето какво казва Търговският регистър за Виктор Ивелинов Иванов:

Считано до 31.03.2025 г. е бил съдружник и управител в "Шоколадови иновации" ООД. Към момента няма участие там. Единственият годишен финансов отчет, качен в Търговския регистър е за 2023 г. с 30 хил. лв. приходи от продажби за периода. Иначе ГФО е занулен с разходи. Предмет на дейност: производство и търговия на дребно с хранителни продукти и хранителни добавки и др.

Считано до 29.10.2025 г. е бил съдружник в "Колагенов Протеин" ООД, с последно обявен нулев годишен финансов отчет за 2024 г. Предмет на дейност: колагенов протеин.

Към настоящия момент Виктор е съдружник в "Датамп" ООД с последен публикуван годишен финансов отчет за 2022 г. с нулеви приходи от продажби. Предмет на дейност: производство и търговия на дребно с хранителни продукти и хранителни добавки и др.

Считано от 14.07.2025 г. Виктор е едноличен собственик на капитала на "ВИКТОРИУМ ИНВЕСТ" ЕООД с предмет на дейност: Организиране и провеждане на обучителни курсове, семинари, уебинари и обучения в присъствена и дистанционна форма; консултантска дейност в областта на бизнеса, маркетинга, управлението, технологиите и други.

МилионерЪ? Мей би, но къде е НАП?
Хаха, това говори достатъчно за милионера на думи.
То само като се замисли човек, как се става милионер от шоколадчета за секс. И то за година-две..
Може да има някакъв сенчест бизнес, който ние не познаваме, но от добавки и шоколади, не е със сигурност.
Криси ще остане разочарована.
Ето ви и един подкаст с него, в който също се хвали.
https://www.youtube.com/watch?v=KDgKjcOJT3A

Гледам, че Нати активно му рекламира шоколадите. Явно работят с агенция и тя е част от нея.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 13:04 от Joana85

Общи условия

Активация на акаунт