🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 44 085
  • 1 156
  •   145
Отговори
# 1 110
За фирмите на Виктор — поправете ме, ако греша, но приходи се декларират след приспадане на разходи и задължения, включително заплати на служителите.

Следователно е напълно възможно Виктор като невидял, какъвто е, да си е отпуснал някакви баснословни заплати и да ги пръска по Ролекси и огледала на тавана, а служителите и реинвестирането в бизнеса кучета ги яли.

Разгледах сайта на добавките му, приличат едно към едно на AG1, които се рекламират от всички американски ютюбъри от години. Но е напълно възможно неговите прахчета да са по-качествени. Според сайта се произвеждат в България и са сертифицирани от БАБХ, която, като всички европейски агенции, има много по-високи стандарти от американската FDA. И все пак, това далеч не е най-добрият начин да включиш добавки към менюто си и не бих ги препоръчала. В един кюп са наблъскани витамини и минерали, които трябва да се приемат през деня и вечерта, на гладно и след хранене и т.н.

Бизнес моделът с курсовете и дигиталните продукти също е копи-пейст. Няма лошо, де, за икономката е жизненоважно хората да създават яко бизнеси, но ще е добре да са с някаква добавена стойност. Добавките и шоколадите поне са някакво производство.

# 1 111
За фирмите на Виктор — поправете ме, ако греша, но приходи се декларират след приспадане на разходи и задължения, включително заплати на служителите.
Скрит текст:
Следователно е напълно възможно Виктор като невидял, какъвто е, да си е отпуснал някакви баснословни заплати и да ги пръска по Ролекси и огледала на тавана, а служителите и реинвестирането в бизнеса кучета ги яли.

Разгледах сайта на добавките му, приличат едно към едно на AG1, които се рекламират от всички американски ютюбъри от години. Но е напълно възможно неговите прахчета да са по-качествени. Според сайта се произвеждат в България и са сертифицирани от БАБХ, която, като всички европейски агенции, има много по-високи стандарти от американската FDA. И все пак, това далеч не е най-добрият начин да включиш добавки към менюто си и не бих ги препоръчала. В един кюп са наблъскани витамини и минерали, които трябва да се приемат през деня и вечерта, на гладно и след хранене и т.н.

Бизнес моделът с курсовете и дигиталните продукти също е копи-пейст. Няма лошо, де, за икономката е жизненоважно хората да създават яко бизнеси, но ще е добре да са с някаква добавена стойност. Добавките и шоколадите поне са някакво производство.

Добавките може и да са качествени, знам къде ги произвежда, а фабриката е на изключително високо ниво, но но колко може да има ефект от тях, вече зависи от съставките и как да разпределени.
Не ми се вярва да печели милиони от тях.

# 1 112
На мен ми се стори, че Шермин се сдоби с информацията за компроматите на Дениз, след като излезе от шоуто и се върна отново. Мисля, че навън й го подшушнаха. Преди това нападките й бяха по друго направление. Банкетът, на който Дениз я засегна, беше преди излизането й - тогава Шермин знаеше само за Христо Сираков и само за това я захапа. Когато Красимир я върна, вече беше обогатена с нов репертоар и нямаше търпение да го сподели с Виктор. Или сама е поразровила интернета, или от продукцията са я осведомили, за да налеят масло в огъня и да поддържат интригата.

# 1 113
Искам да добавя и за хората, които ме дразнят.

На първо място Красимир. Този човек е пълен нещастник. Ограничен тъпоъгълник, който се оставя да го мачка и унижава "едно джудженце", както той се изрази неуважително за Габа. Но в случая визирам Шермин. Много му било важно мъжът и жената в двойката да са гардероб и вейка, ама не му прави впечатление, че вейката него го прави на две стотинки и го мачка. Никакво самоуважение няма да стои с жена, която го нарича примат и тъпанар пред всички и прави само лоши коментари за всяка негова страна.
Когато Шермин трябваше да отговори на въпроса какво харесва в Красимир, тя каза "Че има вкус, защото е избрал мен". Тя не може дори едно негово положително качество да посочи.Само свои, за да се изтъква. Обаче ако я бяха питали какво я дразни в него, щеше да изрежда цял ден. 
И този тиквеник, който търпи това унижение и даже се кефи на жената, че вдига скандали и унижава и останалите по същия начин и няма елементарно възпитание и дори бегла представа за поведение, тръгнал да говори за мъжество и да коментира кой какъв мъж бил (и кой не бил мъжествен). Вместо да се погледне в огледалото и да осъзнае, че той е най-голямата изтривалка и подметка и плазмодий в цялото предаване. Няма никой толкова тъпкан, мачкан и унижаван там. Даже Виктория получава по-добро отношение от Тихомир, отколкото Красимир от Ана.

Вторият, който ме дразни, е Тихомир. Този човек все едно не е расъл сред хора. Храни се като животно, залегнал над масата, почти си опрял устата в чинията. Социални умения - нула. Той не си говори с Виктория, той просто мълчи и мънка.
Все едно някой го е накарал да иде там и му дължи постоянен поток от храна и хубави млади момичета и като не ги получава, мрънка.

Третият е Радо. Добре, че показаха "Ивайло" в началото на сезона, че да знам колко по-зле би могло да бъде, но този индивид се мъчи да го догони.

# 1 114
Струва ми се, че официалната страница на ЕГР в инстаграм вече не следва патлаДжани?

# 1 115
Ох, милата Габриела как си мисли, че агресията на Джани един ден няма да се обърне към нея Sad Че то това им е modus operandi на насилниците! Засипват те с любов, докато не си напълно зависим от тях и уязвим, и чак тогава се показват какви са, когато вече е много трудно да избягаш...Тъжно ми е да го слушам този подкаст. Толкова много подобни истории, много...

# 1 116
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Да се хвалиш баш с баленсиага е меко казано нелепо. Тази марка така я бяха подпукали от скандали, че вече всеки носещ нещо на тези сатанисти се свързва с ужасяващи неща, та хич не е за хвалба, че си с баленсиага дори и от тему, разбра ли КрасимирЪ.

# 1 117
Аз лично не съм гледала ергенът 1 нито съм следяла какво се пише за участниците. Та ми е супер трудно да намеря как знае какво за нея в нета, освен това, която тя и без това нито крие нито отрича. Та дайте някой линк с толкова скандалните снимки и видеа, да се ограмотим невежите. Нито е първата, нито последната участничка в Плеймейт, плейбой и тем подобно формати. Мен лично не ме дразни. Сипва много точно и на място на Шермин. Крайно време беше, някой да я подпука, търпяха в достатъчно
Само Виктор и Шерминатора парадират с възможности, за Касимир нямам спомен? Даже по-скоро обратното, коментираше, че 2-3 хил. лв. на месец за жена няма да го затруднят, но нагоре няма да издържи. Не е лъгал, че е богат.

Няколко пъти се споменава, че Дениз си била простила, приела си е миналото и не крие нищо. Ами не е точно така. Пред Виктор подскочи като ужилена, когато той й каза, че Шермин завижда, че въпреки миналото й, той е с нея и тя  - "Ама то като се повтори сто пъти за това минало и хората ще решат, че е кой знае какво, а то не е нищо особено...".
Определено нищо не е приела, стяга я чепика и се опитва да представи нещата по-загладени, нормално.

# 1 118
.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 21:18 от BlackCat12

# 1 119
  • Пловдив
Относно драмата на Виктория снощи:

# 1 120
Ма ограмотявайте се, интернет е за всички. Не знам колко скандално трябва да е за вас, за мен лично, това е отвратително. Линк няма да давам, намерете си го сами -
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 121
Хайде и Петър си намери работа, в Пазарджик ще може да се любуват на неговите представления. Още с инфлуенсърството да му потръгне.
За Виктор разбрахме че е милионер. За Джани разбрахме че е агресивен примат. За Красимиро разбрахме че е мухльо. Киара пък обратно се инфлуенсна и си сложи силикон. Дениз се скъса от реклами. Кристина рекламира по нещо. Само от проскубаната не съм засичала.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 20:55 от Glutenfree

# 1 122
.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 21:16 от BlackCat12

# 1 123
Абе, Бат' Красю, кат' заведе онзи ми ти нос като писта и 48 кг. у Банишора сити, няма да има равен. Направил си е сметката, не го мислете.
А Викторио ще сънува да е  лайф коуч, закъснял е, там вече е Тонкин. 😆😆😆И с този изцъклен поглед, клиенти на кукуво лято, бррр.

# 1 124
И с този е била по лИбов.  Не за пари . В никакъв случай Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт