🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 71 216
  • 1 756
  •   66
Отговори
# 1 680
Да допълня с нещо - Денислав е Телец.

# 1 681
АМ за съжаления наистина изглежда зле. Носът й по принцип си беше особен, но стоеше съразмерно на лицето й.
Единствените бг някакви си, които ми харесват след операция на носове, са Богданска и Петканов. Не знам как и защо, но и при двамата се е получило добре.

# 1 682
Богданска си прави корекциите с вкус, но аз пак си я харесвах повече натурална. Много беше хубава в Биг Брадър, където нямаше май добавена стойност още никъде и ходеше са много малко грим. Кожата ѝ е много хубава.

# 1 683
Във ФБ се появиха няколко твърдящи, че Тихомир може да е на двата бряга или повече на левия.
И на мен по едно време на такъв ми се стори. Изобщо много е отблъскващ Житомир. Нямам търпение да го махнат.
Анна Мария станала още по-ужасна… зорлем се загрозяват тези жени.

# 1 684
На мен Ана-Мария ми заприлича на принцеса Калина...
За Краси няма какво да се чудим, че в двулика лопата. С Емили първо я нахейти и имал клипове с нея и ако ги покаже ще я закопае, после ходи да пере с нея. За Шарнира не съм сигурна, че нещо е имало в банята освен да му каже какво да прави с Киара, просто там няма микрофони и се скри там. Не вярвам да му даде нищо безплатно.
Май не е само това, чу се да му казва: "Хайде този път на задна".

# 1 685
Всеки втори мъж в ергена му лепват, че е гей Joy
Житомир си е просто пън, но хетеро такъв

# 1 686
На мен, за съжаление, защото само него намирам и за хубав, само Калоян ми блъска на такъв заради говора, и пак не мисля, че е такъв, просто само за него бих си помислила.  Тихомир не иска да зарибява лели и е гей... Ми по тая логика всеки трети мъж, който няма фетиш за дърти-кърти е...

# 1 687
Ми по тая логика всеки трети мъж, който няма фетиш за дърти-кърти е...
Той е на 26 години все пак, не е като да е на 16-18 години, че да обяснява в национален ефир как жените над 30години били баби. Човекът изобщо не е имал връзка, което сам си го призна, като сигурно и жена не е пипал. Всички в къщата го обявиха за девствен само да не се окаже точно от другия бряг. Няма да е първият такъв фитнес инструктор.

# 1 688
Назад съм с гледането.
Как да го кажа, че да не излезе дискриминация от моя страна... На Йовица поведението му идва от родното място.. Те винаги са прави и даже Луната е македонска земя.
Поведението на Тихомир към Виктория беше отвратително, ма и тя, еееех, това екранно време (сигурно и договор, де).

# 1 689
Aми Блага е на 35, а СтаменоУА както тя е избрала да си се пише, защото толкова си може, бог знае на колко е. Тя криеше едни 10 години май в предния сезон, в който участва. Изказването му беше грозно, ама толкова ли не намериха няколко по-млади момичета, които да вкарат като си знаят, че имат момчета на 24-26 вътре. Не съм ейджистка, знам, че съм тръгнала и аз натам, но пак си е проблем отявлен с каста. Да не говорим, че това сдвояване на бутафорни двойки от началото до края също е проблем с кастинга.

# 1 690
  • София
Има и под 30, с които можеше да се пробва - Киара, Хени, Натали.

# 1 691
В Монте Карло по джапанки може, но край басейна в Гърция си е излагация.
Но, виж, неговите са Гучи. Накичил се е като елха.

# 1 692
  • SF
Мене ме кефи чантата на Колебаещия се.

# 1 693
  • Край морета северни и южни
Боже, още един Майкъл Джексън. Какво става? Уж умна, но с тази постъпка и всяка постъпка в другото риалити, опроверга и последния който си мислеше така. Но все пак бях започнала да ѝ симпатизирам даже. Въпреки че бях твърдо Даниела.

Почти се е докарала до тази инфлуенсърка от Иран, която с филтри се направи на зомби Анджелина Джоли:

# 1 694
Бива ли по нощите да слагате такива страхотии Joy

Общи условия

Активация на акаунт