🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 68 100
  • 1 706
  •   33
Отговори
# 1 695
Оххх Красун все едно ползва услугите на стилист от мъжкото пили

# 1 696
  • Край морета северни и южни
Искам поне един сезон само с натурални мадами, ще се получи супер според мен.
Някъде из групите в СМ споменаха, че Тушев смята, че няма да са интересни на публиката.

На мен лично ДиК ми хареса точно затова - там само 2-3 имаха по-видими корекции - Ванеса, която е мега направена (сега е с Чефо), Елвира от "Ергенът" 4, която има хиалурон или филъри в устните и една Радослава, но тя не се задържа много. Другите си бяха натурални.

# 1 697
Скрит текст:
Искам поне един сезон само с натурални мадами, ще се получи супер според мен.
Някъде из групите в СМ споменаха, че Тушев смята, че няма да са интересни на публиката.

На мен лично ДиК ми хареса точно затова - там само 2-3 имаха по-видими корекции - Ванеса, която е мега направена (сега е с Чефо), Елвира от "Ергенът" 4, която има хиалурон или филъри в устните и една Радослава, но тя не се задържа много. Другите си бяха натурални.

Да,там бяха преобладаващо естествени.
А Ванеса ,също като Ана-Мария,беше с потресаващо грозен резултат с риното/

# 1 698
Колебах се дали да направя трафик на Джанката, ама все пак видях участията на него и Габриела в Надкаст. Амииии... Изгледали са внимателно и нееднократно какво е излъчено и са съчинили някаква версия как всичко го е започнала тя, как тя е скандалджийката, свръхревнивата и т.н. а той само е реагирал на нейните сръдни.
Това е много типично за нарцисистите - да обвиняват жертвата, че всъщност тя прави всичко това, което те правят. Тя е по-ревнива, тя е по-избухлива и все тя започва скандалите и т.н.
Фактът, че Габриела вече наистина ги вярва тези неща, е много показателен колко е напреднала работата при тях.
Нарцисист, когато тръгне да се извинява, казва "Съжалявам, че така постъпих, но ако ти не ме беше провокирала/не беше започнала първа, нямаше да се стигне до тук".
Габриела вече е убедена, че стане ли някаква драма, тя е виновна.
Дано да не я четем по новините някой ден.

# 1 699
Подозирах аз, че Тушев не харесва жени. 🤔
Това е всеизвестно!
Казваш, че в предвид предпочитанията са и превилегиите, и колко ще им е комфортно на живущите във вила "Рай" 😁
Те не са пет дена там ами доста седмици спят на матраците...

Аааа Тушееев като видя Валерия (къдравата) на Надкаста, абе много си я хареса😀 така се усмихваше, погледа влажен.. 😆
А Лили много рядко я дават, що тъй. Не, че умирам да я гледам, ама е малко като статист. Радо повече го снимат, ама той много си харесва Шермина. Все я защитава, все покрай нея в къщата.

# 1 700
В Монте Карло по джапанки може, но край басейна в Гърция си е излагация.
Но, виж, неговите са Гучи. Накичил се е като елха.

Страшен селянин…

# 1 701
  • София
Наистина ли имат ден "отпуск", както в казармата...или този си "плаща" в неустойки и прочее?
https://www.facebook.com/reel/805881362421513/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Edit: този верно е тъп, като си го признава...неговата знае ли го това
https://www.facebook.com/reel/1596860851669884/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 08:06 от Starrydream

# 1 702
Ми по тая логика всеки трети мъж, който няма фетиш за дърти-кърти е...
Той е на 26 години все пак, не е като да е на 16-18 години, че да обяснява в национален ефир как жените над 30години били баби. Човекът изобщо не е имал връзка, което сам си го призна, като сигурно и жена не е пипал. Всички в къщата го обявиха за девствен само да не се окаже точно от другия бряг. Няма да е първият такъв фитнес инструктор.

Не го защитавам, глупаво беше това за жените, но и в къщата съвсем изплискаха легена с тази девственост. Човекът каза, че е имал сексуални отношения, но не е имал връзка, в смисъл на сериозна връзка. За мен не е странно, много такива случаи има, все пак 26 също не е някаква библейска възраст.

# 1 703
  • София
Носът на Анна-Мария е като на всички с нови носове в последно време - издялкан до безумие, тотално несъобразен с лицевата й структура и даващ фронтален поглед не само дълбоко в ноздрите й, но и в липсата на мозък. Анна-Мария може и да е интелигентна, но никакви корекции във визията не могат да заличат липсата на женствено поведение. Така се получава, когато лекуваш психични дефицити със скалпел.

Иначе, сред всички "крупни" мадами през сезоните, за мен Даниела си остава номер 1. Направи своето без да се изложи, устоя на нападките отвътре, отвън и от продукцията по възможно най-хладнокръвния начин. Дениз бях готова да я харесам този сезон, удържа доста дълго време, но провокирайки психарчето Шермин, си извади всички мръсни чаршафи на показ пред България и новото гадже. Колкото и да я подкрепям за атаката над Шарма, не може да си я позволи, когато има толкова много кирливи ризи. За съжаление, не само не изчисти имидж, ами според мен изгуби всякакъв шанс някой по-свестен мъж (да не стане объркване, Вико не е такъв) да й обърне внимание, в случай че това иска де.

# 1 704
Ако Тушев е гей, затова ли в щоуто му има бисексуални?

# 1 705
Люса от първия сезон си показа рогцата и в другото предаване. От 45.30 мин. нататък. И съответно настрои всички срещу себе си.
Скрит текст:

[/spolier]

# 1 706
Честно казано не вярвам, че Филипа може да купи Ролекс. Да, че козметичките изкарват пари, това е така, но гледайки ИГ профила ѝ, непрекъснато парадира с марки. Истински богатите хора не парадират с това.

Общи условия

Активация на акаунт