💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 44 091
  • 1 308
  •   125
Отговори
# 1 245

Радостина и Николета са кадри на Мишето.

+ Пекин и още една (бях по постнала снимка)

# 1 246
Аз пък се накефих на Томи как се обърна и си тръгна. Не предаде никого и пое цялата вина и игра коза "няма да издам никого, с кого съм ял". И аз така щях да постъпя - нямаше да се унижавам да се извинявам и съжалявам. Стореното сторено! Гладен човек, камо ли мъж на 27 с такава мускулатура, не е себе си без храна. Освирепява!

Жал ми е за Иво - реално той спечели битката и БАМ на блатото!

Не харесвам Пекин ... И най-не харесвам Алекс - един крив чичка, дето има се има повече от нужното за фактор /на моите години е чичката де Wink/

# 1 247
Аз пък на Алекс последните седмици му се кефя - има акъл човека, вижда и усеща доста неща (богатия житейски опит му помага за това). Наясно е, че няма да спечели, но е решил да види колко далеч може да стигне. Подкрепя си племето (и особено Калин). Понякога може да е досаден, но си е добряк. А и на арената единствения му голям провал е онази стена, която не можеше да изкачи в един от първите епизоди. От тогава досега е солиден по трасетата.

# 1 248
  • Дубай
Като цяло игрите не  са равностойни, не може едните да стоят на резиденцията 4 седмици, а другите гладни и ги изправя на трасе... Къде е спортсменството, не е еквивалентно просто,както и да го погледнеш.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 08:06 от I.V

# 1 249
Аз не се изкефих на Томи! Никой не издаде, но той дори не си призна какво е направил!
А за баничката и тримата Лечители си казаха.

# 1 250
Ако пия всеки път, когато хвалят Мирко Клена, трябва да се пренеса в токсикологията. 🙄

# 1 251
Като цяло игрите не  са равностойни, не може едните да стоят на резиденцията 4 седмици, а другите гладни и ги изправя на трасе... Къде е спортсменството, не е еквивалентно просто,както и да го погледнеш.

Последната резиденция на сините им я подариха зелените.

# 1 252
  • Някъде там...
Затова смятам, че ще има още обрати. Ще го измислят. Някой капитан ще "пренареди племената". Ще се ядосваме пак.

Алекс много ме дразнеше в началото заради постоянната логорея и отношението към Наталия. Но от известно време го харесвам. Много е прям, няма скрито покрито. Разсъдлив и добре преценява ситуациите. И като баща там се изявява на младежите, особено към Калин.

# 1 253
Ето тук мога вече да го похваля Миро.
Личи си, че го е срам и се предложи искрено.
А иначе, какво му стана? Кога се контузи, че му е лошо?

Колко искрено - не знам. Но чух думите му как не можел да номинира Ивайло, защото Ивайло бил контузен! Миро, ти кого номинира преди две седмици, когато кракът на Ивайло беше най-зле? Точно ти прати тогава Ивайло на елиминации, за да може Рада да му вземе грошовете. Прави се сега на много смирен. Който иска да ти вярва на евтината сценка.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 00:39 от Chapka

# 1 254
Убедена съм, че всички по един или друг начин нарушават правилата.  Това е дълго време и много глад за хора, чиято мускулатура иска много храна и гори калории дори като лежат - тренирани хора. Това не са сухи  и жилави например алпинисти, свикнали на глад и мизерия, а спортисти, които са тренирали и яли в големи количества от двете.

Имаше едно предаване "Голи и уплашени" там бе най-видимо как муслукестите мъже за дни окапват без храна. Те нямат мазнини които да горят. А един мъж на 27 е вечно гладен като яде по 5 пъти на ден, за разлика от един 50 годишен мъж, който преяжда ако яде 5 пъти на ден.
Жените също сме създадени да носим повече на глад и да имаме сила.

# 1 255
Чикаго си е у дома.
Дино на резиденция.
Рада и Николина с ПекинА на блатото. Пак у дома.
Заформиха веднага коалиция.
Мирослав зад полите на жените. Най-голямата жена.
Жалко за Ивайло и Кристиян.
Много жалко за Ивайло.

# 1 256
  • софия
И почти винаги е прав. Алекс това. Маниерът му е малко дразнещ, но му свикнах. Феномен ми е. Без уговорки.
А като имитира младежите - няма равен Grinning
Много важен за спойката на това племе е Алекс, може би най- силния фактор да са в демокрация.
При Ръждето - монархия.
При младежите К и Л - утопия.
При Алекс - демокрация.

Така съм ги подредила. Grinning
И не заменям нито един от феномените Blue Heart

# 1 257
  • Дубай

Последната резиденция на сините им я подариха зелените.
Това е така, да... Имам предвид, че няма как да изправиш един човек на една филия и един витамин и такъв, който се е наял.
Моето скромно мнение, че преди битки, трябва да са наядени и двете /трите племена.

# 1 258
Хранят ги преди битка - нали говореха за кебапчета, че били яли, докато бяха на блатото или в изолатора. Николай ги спомена ако не греша.

# 1 259
… аз най-се впечатлих от тримата феномени- докато се съветваха кого да изпратят. И после един до друг "Феномени избрахте ли?" "Избрахме".
Така им се накефих пак- Калин, Ръждето и Алекс. Феномени Blue Heart

И мен супер ме изкефи този техен бърз “съвет”.
Страхотни! 💙💙💙

Общи условия

Активация на акаунт