💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 41 532
  • 1 275
  •   111
Отговори
# 1 230
Тоя Томи и след игрите нагъл бе.Не бил съжалявал.Ужасен човек ще излезне .Ванчето добре го постави на място.Глада го бил победил.Смешник.

# 1 231
  • София
Имаше още един натурален талант: Дакамару.
Този щеше да ни покаже невиждани неща в Игрите, но го сготвиха миналата година с онова клето племе дето си замина само след една битка.

# 1 232
Дяволо, знам, че с теб понякога сме имали спорове, но те моля да сложиш Лапунов на следващата корица. Моля те! Момчето го заслужава. Много несправедливо отпадна.

# 1 233
  • София
Хора, аз още във вторник по време на капитанската вече го бях решил.
Той е героя на седмицата за мен. А и винаги ми е бил на плюса. Винаги. От ден първи.
Естествено, че ще е негова корицата. Това с Ръждавичка и Николета на слаклайна си беше просто шегичка, за да ви подразня.

# 1 234
Защо този мизерник Томи беше оставен да се бие като капитан срещу Лапунов?!! Нагъл и долен човечец, нагли и от продукцията, срам за вас!!!

# 1 235
  • Някъде там...
Имаше още един натурален талант: Дакамару.
Този щеше да ни покаже невиждани неща в Игрите, но го сготвиха миналата година с онова клето племе дето си замина само след една битка.
Те май са приятели с Калин. Някой беше писал в темата скоро.

# 1 236
  • софия
Такава драматична серия, а аз най-се впечатлих от тримата феномени- докато се съветваха кого да изпратят. И после един до друг "Феномени избрахте ли?" "Избрахме".
Така им се накефих пак- Калин, Ръждето и Алекс. Феномени Blue Heart

И Чикаго, синьото сърце Grinning Траян и Дино - какво хубаво племе се събра пак.

Томи, Томи...., тамън си викам - това момче ще събере симпатии отвън. Все пак повечето хора не харесвме издевателствата с глада. Ама тц, не стана.

Ивайло - как издържа, кучето, браво. Спаси сините. И вярно - печели купата карък на сезона. Аз също го харесвам, освен на арената и в социалната също. По-скоро, как усети накъде го води продукцията в началото - и как бързо и интелигентно си смени играта. Той почти няма грешен синхрон след  това. За мен много впечатляваща игра направи. Но виждам и гаднярските му черти. Може да е верен приятел, но и тиранин, ако му влезеш в полезрението. Отмъстителен е, вярно, въпреки благородните синхрони. Абе силен образ е. Характер и боец.
Чак и Крис ми хареса днес. А вчера на колелото беше от най-добрите.

Новите жълти за жална гледка. Но не ги жаля. Даже и Пекин не мога-хем тя съвсем без вина е там. Но ми е непоносима.
А Мирко горкия - най - жален от всички изглежда. Нещо си мрънка под носа- казва ли нещо, прозява ли се -  пак не му се разбира.

Лапунов Blue Heart - какъв лаптоп само, браво момче!

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 23:19 от freespirit

# 1 237
Иначе ми се потвърждава, че ръждавичка я е страх от Пекин 😀

По-скоро не я харесва.
Още откакто спаси Д-р Манчев, Д-р Пекин и хвърляше много злобни погледи.

Няма от какво да я страх. Това е Игри на волята, а не ММА.
Такива силови единоборства нямат абсолютно никакво значение.

Нека ги пуснат на трасе с яко маймунски изпълнения, баланс, тичане, кардио и силова издръжливост - вагонетки и кубове. И тогава ще видим коя по-добра.

За трасето не се наемам да прогнозирам, но социално и психически Пекин може да я смачка доста. Два остри камъка брашно не мелят, Симона не иска никой да ѝ се бърка в схемите, които плете, затова е съгласна на всички други жени и дори ги приветства, само Пекин - не. И не смятам, че това са базира само на случката със спасяването на доктора.

# 1 238
  • Някъде там...
За първи път така да уцелят името на племе. Феномените са си феномени. Няма други такива Simple Smile

# 1 239
  • Дубай
Не е точно така, Томи се извини, но каза, че не съжалява...
Не е първият, не е и последният, а и всички знаем, че Томи има два дни на резиденция и едно стопанство. Всичко друго му е блато и изолатора. Аи продукцията така ги  е прецакала,  няколко сандвича и хляба да е проблем.
Тоя Томи и след игрите нагъл бе.Не бил съжалявал.Ужасен човек ще излезне .Ванчето добре го постави на място.Глада го бил победил.Смешник.

# 1 240
Интересен епизод и страшен обрат на събитията. За битката знаех,че Чикагото ще изпусне в момента,който Иво почна да си движи тялото,за да размърда кръвта докато Чикагото се бе опънал като струна на едно място и не мърдаше изобщо. На този пост трябва да си раздвижваш тялото,защото ще се сковеш. Относно бензиностанция гейт-както тук,така и в спойлерната тема се загатна за това. Относно защо точно сега го изтипосаха, а не по време на капитанската с Лапунов го обясних още вчера (или понеделник вечерта не си спомням). Това,което е странно, е че някак си Миро мина между капките в тази ситуация (а те с Томката още на стопанството си станаха дружки,но явно това се потвърждаваи с другия"спойлер"). За утре ще бъде любопитно. Феномените на хартия сега са непобедими,но на самата битка ще е любопитно разпределението и това кой ще влиза да се бори най-много пъти (или както реши продукцията). На промото ми се стори,че Ралица гледаше към Феномените,но може и да съм се объркал.

# 1 241
  • Някъде там...
Миро има един талант, който трябва да му признаем - умее да минава между капките. Да остава незабележим. Направо стелт технология.

# 1 242
  • София
Красавиците в действие.
Май следвашата корица ще е на Ръждавичка и Николетка. Simple Smile
ФЕНОМЕНАЛНИ!

Ах какъв дявол си ти! Искаш да се излеят змии и гущери в тема с подобна корица Joy

# 1 243
  • София
Изчетох ви най-после. Днес съм със смесени чувства.
Мнооого съм щастлива, че Чикагото (и Траян де) си се върна при неговите хора. Много ми стана мило как им обясняваше, че не е спирал да се надява. Просто грейна! А и тримата феномени пак бяха себе си, единни, когато обсъждаха кого да пратят при безименните.
Стана ми мъчно малко за Сапунджиева в случая, личеше си, че се чувства излишна.
Ииии много ме е яд, че пак Крис и Ивайло ще го отнесат. Миро поне измънка и предложи да го номинират, но Радостина ми опротивя съвсем. И с какви очи се възмущаваха на триото с баничката не знам...
Но пък Крис все повече го харесвам като човек. Да, като играч си е слабичък с някои изключения, но си личи, че наистина е добряк.
Ивайло наистина няма късмет в тая игра. А днес заслугата за победата е изцяло негова. И пак попадна в кошера с отровните пчели.
А Пекин...добре си е оплела кошницата още отвън и сега пак е в по-силната коалиция.

# 1 244
Томи да се радва, че най-сетне ще спре да е безличен и ще се запомни като Томи Ойл.

Общи условия

Активация на акаунт