💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 44 091
  • 1 308
  •   125
Отговори
# 1 215
Много си дискредиираха обаче от продукцията.
1) Кога са намерили тези доказателства? Това няма как да го знаем. Имам предвид видеоматериала. Това се е случило преди седмици, още във Фаза 1. Видеодоказателството кога са го взели???
Всеки случай мнооого сериозно се съмнявам да са го получили точно в деня, когато е отпаднал Лапунов...
2) От горното какъв е изводът? Ча Лапунов е бил сготвен, т.е. неговия Дракон е бил 'пипан'
НО, какво правим ако случайно Лапунов въпреки всичко беше победил? Защото той реално можеше на 2 пъти да спечели.
Тогава какво???
Целият този сегмент увисваше.
Това е изключително, изключително съмнително и хвърля голямо петно за мен.

Искам някой да ми обясни какво правим с този ШОК материал (който гарантирано ще има голям отзвук в социалките) ако Лапунов беше елиминирал Томи???

И после защо хората се съмняват в тях. Те сами си го правят, сезон след сезон.
Пък после обяснявай, че нямаш леля.
И приказките за лъжливото овчарче.
Разбира се, че беше сготвен. И на него му беше ясно - затова не искаше да ходи на битки. Какво толкова им направи, така и не разбрах...

# 1 216
Заверата между Томи, Шопа, Радка и Ръждавичка от преди игрите.
Аз ли изпускам нещо?! Ръждавичка в началото искаше първо Николета, като по- силния играч. Сега е готова да е номинирана първо тя, само и само да не се пипа Радостина. Логика няма. Нито на арената е блеснала... Кое ли пиленце е нашепнало Блатната кралица да не се пипа в никакъв случай🤔

# 1 217
  • София
Обаче само Николета не се извини и не каза нищо.
Радостина и Мирослав се разкаяха, тя нищо. Но може и да не са го показали, знам ли и аз вече. Какво показват и какво не показват.

# 1 218
  • тук и там
Николета и Миро дори не казаха,че са яли от сандвичите.РадостинЯ през сълзи разправя как всички са яли всъщност ,нищо,че някои си нямали хал хабер(Ивайло и Крис ).И накрая,на пангара точно тези,дето не са участвали.Подозирам,че Пекин ще е служебния капитан,като някой който няма общо със станалото на стопанството.

# 1 219
  • Дубай
Не беше честно Ивайло и Крис да се върнат при жълтите, след като, не са участвали и, да, Николета не се разкая и не се предложи, докато Крис го направи без да е ял

# 1 220
Много си дискредиираха обаче от продукцията.
1) Кога са намерили тези доказателства? Това няма как да го знаем. Имам предвид видеоматериала. Това се е случило преди седмици, още във Фаза 1. Видеодоказателството кога са го взели???
Всеки случай мнооого сериозно се съмнявам да са го получили точно в деня, когато е отпаднал Лапунов...
2) От горното какъв е изводът? Ча Лапунов е бил сготвен, т.е. неговия Дракон е бил 'пипан'
НО, какво правим ако случайно Лапунов въпреки всичко беше победил? Защото той реално можеше на 2 пъти да спечели.
Тогава какво???
Целият този сегмент увисваше.
Това е изключително, изключително съмнително и хвърля голямо петно за мен.

Искам някой да ми обясни какво правим с този ШОК материал (който гарантирано ще има голям отзвук в социалките) ако Лапунов беше елиминирал Томи???

И после защо хората се съмняват в тях. Те сами си го правят, сезон след сезон.
Пък после обяснявай, че нямаш леля.
И приказките за лъжливото овчарче.
Дяволе за мене всичко е тръгнало от баничката ( Чикагото и другите е намират след идването на Томи и жълтите при тях и според мене Томи е скрил там за да си е изядат с Миро по - късо ) от продукцията тогава са се усъмнили , че има нещо , аз понеже не знам точните дестинации , но тук писаха , че само от стопанството от лошите дестинации е могло да се ходи до магазин или бензиностанция и според мене след  баничката са решили да проверят обекта от , който пазарува Томи , сигурно са платили и пари на собствениците за да им дадат записите от камерите , но да и за мене се е знаело за това още преди битката на Лапунов и според мене е бил сготвен и който и да беше срещу него щеше да загуби Лапунов според мен .

# 1 221
  • София
Поставихме нов рекорд за този ТВ сезон. 😈

572 онлайн маймунки на клона.
Ръкавицата отново е хвърлена към Ергенът: Любов в рая.

# 1 222
Защо Калин е толкова добър и на баланс? Той при кого е тренирал?

# 1 223
За мен нещата изглеждат така: За Томи си  се знае, обаче трябва да се махне син. Та значи при тях задължително трябва да отидат жълтити жени, щото Ръждавичка сама няма как да се справи. Нати вече я няма. Битката на Томи и Лапунов при това положение е доста съмнителна. Щото ако Лапунов беше бил? В крайна сметка тройката от коалицията яли, получават бонус двама за отстраняване + Пекин. Сега се питам Ивайло къде е сгафил?

# 1 224
  • Някъде там...
При родителите си, от малък по планините. Simple Smile Калин не се е готвил при треньор на продукцията. Натурално подготвен е. Уникат.

Балансът:

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 23:11 от Жабче

# 1 225
  • Дубай
Самоук е Калин, но той си е катерач и алпинист...ходи по пещерите

# 1 226
  • София
Заверата между Томи, Шопа, Радка и Ръждавичка от преди игрите.

Такава завера никога не е имало.
Смени името на Ръждавичка с Йоана и може да ти се получи.

Ръждавичка се знае само с Иван и Траян, защото са кадри на Фифо.
Радостина и Николета са кадри на Мишето.

# 1 227
Ех, откога чакам такъв участник. 😇 Аман от тези подготвителни лагери и предварителни коалиции.
Падна ми се да гледам Калин сега, а преди този сезон гледах баш такива видеа:

# 1 228
Самоук е Калин, но той си е катерач и алпинист...ходи по пещерите
Във инстаграм има негови клипове как в гората разпъва въже или  ластик и се упражнява на тях на баланс на няколко метра височина .

# 1 229
  • Буркина Фасо
нали казваха някъде, че когато са отивали за битки тези, които са били на резиденция са оставяли храна в тоалетните. на връщане гладните са я взимали. понеже няма камери в тоалетните и не могат да го покажат иначе щеше да има още мъмрене. 

Общи условия

Активация на акаунт