💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 66 266
  • 1 880
  •   148
Отговори
# 1 650
Миро: нашите жени са по- силни от техните, а нашите мъже са по- слаби от техните!
Алоооооу, ми ти от кои си?

Той си е от жените, не разбра ли 😀

# 1 651
Ръждавичка показа кой-кой е!
Да се знае.
Равнис! Мирнооооо! 😈

Дяволе виж реакцията на хората тук и във ФБ за твоята Ръжда и отровна змия , днес и беше падението пълно да пада нарочно и да саботира собственото си племе , което вече веднъж предаде сега го прави за 2 път , ще усети народната любов когато излезе навън и се види колко е противна и злобна

# 1 652
Номинирайки и избирайки Иво - Пекин уби племето и най-вече собствената си коалиция.
Изключително необмислен ход, който ще и коства много - една жена ще даде фира утре.

Що пък хората да мразят Ръждавичка? Всички, с които сме говорили фаворити са им Калин и Ръждавичка.

# 1 653
Миро: нашите жени са по- силни от техните, а нашите мъже са по- слаби от техните!

Той си е от жените, не разбра ли 😀

Това изказване беше топ Simple Smile Милия, с тези думи за силни жени ще се подмазва сега на Кралицата.

# 1 654
  • Някъде там...
Дяволче, какво ти става днес? Joy
Провокираш ли ни или ни се присмиваш нещо?
Ръждето наистина много съмнително се представи. Но пък хитро подходи, ако е било умишлено. Сега и със Сапунджиева ли ще се коалира? Направо са като секта, напаст, тоя сезон. Чак досадно ми става. Ще изгърми накрая покрай тия мечти за коалиции. Ясно, че иска да отстранява силните мъже, за да има шанс на финала. Обаче сега няма вече само 3 броя верни й мъже насреща. На единия му видя гърба, Алекс винаги има едно наум, Калин все още й вярва. А Дино не си поплюва.

# 1 655
Ръждавичка взе точката, за да стане герой. Но, факт, че саботира.
Следващият щеше да я вземе също, но героя нямаше да е тя. Само заради това се напъна. Его.
Продаде се на 🐸 кикерица и стюардесата.
ПекинА я издаде. Предателка!

# 1 656
  • В Града на липите
Уф беее, не изискваме от Миро нищо, ама Ивайло не се раздал, трябвало да вземе точка
Той е придворен, не е нужно да се изморява, докато има кой да върши тежката работа Simple Smile

# 1 657
Тоя Мирослав е жив кахър.

# 1 658
Сега се замислих, значи Калин е "добрия" играч в този сезон - силен и на битки, и хората го харесват...

Обаче Пекин също е перфектния "злодей "- нонстоп мисли и планира, всичко следи навсякъде, където и да попадне става на нейното. Ами да, тя е злодея на сезона.

# 1 659
Обаче ми направи впечатление, че всеки, който мине през „Феномените“, иска да играе там. Иво и Крис още в началото на епизода казаха, че там са се чувствали като в своето племе. Радостина също е казвала, че ѝ е харесвало там. В Instagram Николета пък спомена, че това ѝ е любимото племе. Дори онази Йоана беше казала, че в началото е искала да попадне при сините, защото ѝ се струвало най-забавно там.
Буквално за първи път виждам такова племе в Игрите, което всички харесват и искат да са там — явно наистина са подбрали най-готините хора там.

# 1 660
Миро е на завет под фустата на Пекин

# 1 661
Според вас, кои бяха най - добрите битки?
Аз ги подреждам така:
Дино - Ивайло
Николета - Сапунджиева
На Чикагото последната битка, но се срамувам, че дори не запомних с кой от жълтите беше двубоя Simple Smile

# 1 662
Знам че нямам право да коментирам други списващи тук. Но не мога да приема някой, който диша с формата, да е заблуден от прозрачните диверсии на едно момиче. Симона си играе играта- да остане с жени и да ги бие… Просто е.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 10:17 от victoria vassileva

# 1 663
Любими моменти от играта:

Дино носи пояса заедно с Ивайло на гръбче 😁

Траян вади Миро от водата, който се е увиснал на врата му като плазмодий 😁

Чикагото прави “тра ла ла” на Ивайло подтичвайки пред него 😁

# 1 664
Сега ще видим ПекинА коя ще пази от двете и дали ще им светне лампата, че са следващите?
Ивайло и Крис да гласуват за Мирослав. Жените ще се изядат сами.

А, Ръждавичка заради предателството заслужава да си замине преди трите, от ръката на най-силната - Николинка. Да бъде!

Общи условия

Активация на акаунт