💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 63 167
  • 1 824
  •   95
Отговори
# 1 635
За 1234 път, Ръждавичка е спасителя и героя на своето племе.
JoyJoy

# 1 636
А защо му е на Ивайло да си дава зор, по-добре да си пази силите. Значи ти го пращаш на елиминации, а той трябва да се бие за теб, нещо логика не виждам.
Добре де … Ивайло да вземел точка … опаа, а Миро колко точки взе ?! … смешна Пекин Simple Smile

# 1 637
Обринах се от тея разговори за женски финали Joy

# 1 638
  • Дубай
Наистина силни жени има, но Ивайло е прав да не си дава зор... Защо да се изправя срещу феномен, като жълтите са по-слаби...сигурна победа и грошове.

# 1 639
  • София
Уф беее, не изискваме от Миро нищо, ама Ивайло не се раздал, трябвало да вземе точка

# 1 640
  • София
Ръждавичка победи, защото стана прекалено очевидно, че саботира собственото си племе. Прецени, че загубите ѝ ще предизвикат подозрение.
Генералисимус друг път.

# 1 641
  • София
Ръждавичка показа кой-кой е!
Да се знае.
Равнис! Мирнооооо! 😈

# 1 642
  • Пловдив
Миро: нашите жени са по- силни от техните, а нашите мъже са по- слаби от техните!
Алоооооу, ми ти къде седна? При кои?

# 1 643
Утре ще гледаме намазването на ските на Ивайло, всякакви елементи за крака и глезените, знаят че са му слабо място, плюс жилетка...ще го накажат, че им развали плановете сините да са на съвет.

Колко предвидимо. Павел не можел да повярва...ясно ни е вече. След Лапунов ще ги сготвите силните един по един.

# 1 644
Няма как да оцелеят тези в жълто без свежа кръв. Ще им пращат Калин - то се е видяло. Калин от любимец на България ще се превърне и в герой-мъченик! Направо да го канонизират!
На кого му пука за 100 бона. Един гараж в Редута.

Но Пекинката много ще го глези него. Ще го номинира всеки път, ще го праща на елиминации, но ще го обгрижва през останалото време като цар!

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 22:20 от Гарганела

# 1 645
  • София
Да се знае.
Равнис! Мирнооооо! 😈
Ръждавичка показа и доказа, че е предател.
Да се знае!

# 1 646
  • София
Утре освен Миро, коя ще е номинираната жена? Николета или Радостина? По-скоро Николета според мен.
Аз вече го прогнозирах още в неделя, но според мен Кристиан е АУТ.

# 1 647
Човек съди по себе си за другите и на тях през ум няма да им мине да саботират
В крайна сметка гордостта й надделя Sweat Smile
Не е това.
Стана очевадно , дори Павел коментира. Ако беше паднала щяха да изравнят резултата и следва мъжка битка, сините пак щяха да спечелят, а нея да заподозрят. Сега я извадиха с почести, ама...толкова са наивни сините мъже

# 1 648
Да се знае.
Равнис! Мирнооооо! 😈
Ръждавичка показа и доказа, че е предател.
Да се знае!

Абсолютно, направи сметка и видя, че не става само с женските битки, защото Ивайло и Миро също падаха. И реши да замаже очите. Жал ми е за горящото сърце на Ръждето, оплетоха я паяците в мрежите.

# 1 649
  • София
Продукцията си осра Фаза 2.
Вместо да гледаме равностойни битки, непредвидими съвети и силни елиминационни битки, какво става?
Всичко тръгва от правилата им. Изолатора и глада не трябва да го има.
Сега едното племе е пародия.

Общи условия

Активация на акаунт