💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 73 240
  • 2 115
  •   182
Отговори
# 1 860
Томчо пак е на лайв в тикток. Твърди, че продавачката сама потърсила контакт с предаването и им дала записа Joy

# 1 861
И според мен жената от бензиностанцията/магазина се е разприказвала за случката, което е стигнало до продукцията и са взели записа. Иначе очевидно никой не снима нощем и участниците могат да си се разходят. Ивайло в очите на Томи сигурно е съвсем баламурник и недостоен задето не се е възползвал от възможността да ги нахрани.
Иначе ми писна от басните на Радостина за хляба и захарта. То се видя на записа, че имаше топено сирене, шоколад и доста повече неща. Хайде, няма нужда от толкова лъжи. Кажи, че си била прегладняла и не си могла да се въздържиш и толкова.

# 1 862
И аз харесвам Пекин. С обецата , вечно чорлавата коса ,и безизразна физиономия , ми прилича на стар индянски вожд. Естествено , че нормална жена , ще прави всичко възможно да се яви на финал срещу други жени , за да има шанс. Не виждам каква друга логика и стратегия има , ако си отишъл и играеш за победа. Ако си там , само да те дават на телевизора , за мен е безхарактерно и тъпо.
Томи не ми харесваше , беше ми от миманса . Вечно съм против неспазването на правилата - отишъл си , ще търпиш. Обаче за пръв път ми хареса жеста , и това , че е споделил и с вражеската коалиция .

# 1 863
Ами, ако са й търсили парите от оборота на продавачката, то нормално е да каже какво и на кого е дала. Доказателство - записът. А собственика може изобщо да не му пука за нЕкакви си ИВ и е отишъл да си иска парите от предаването. Така че не е много ясно как ситуацията е лъснала като циг@нско дUпе на месечина.

# 1 864
Томчо пак е на лайв в тикток. Твърди, че продавачката сама потърсила контакт с предаването и им дала записа Joy
Ами тоо не се знае каква сума е натрупал Томчо в магазина.Пак казвам според мен Томи е пазарувал не един път.Жената може да се е уплашила дали  ще си получи парите и да е решила,че това е начина

# 1 865
Продукцията хващала всичко. Ще хванат Ивайло ако искаше да нарушава правилата друг път. Ще отиде посред нощ до къщата на родителите на жена си която е на 300 метра от Стопанството(според негови думи), ще го нагостят като хората и ще се прибере. И така всяка вечер без да имат никакви доказателства продукцията че е нарушил правилата.

Не каза ли, че къщата им е до Резиденцията?

# 1 866

Томи не ми харесваше , беше ми от миманса . Вечно съм против неспазването на правилата - отишъл си , ще търпиш. Обаче за пръв път ми хареса жеста , и това , че е споделил и с вражеската коалиция .
Нищо не е споделял. Сандвичите, шоколадите, топените сирена, салами и т.н. са си го яли четиримата-Томи, Миро, жабата и тъпата. Преди битки сигурно са слагали по 1-2 лъжици захар за енергия и на другите, защото им е важно да спечели племето, а и така стават съучастници без да знаят. Затова сега онези двете не се спряха да натякват , че и Мирка как били яли и също са виновни Крис и Иво. То всъщност не се усеща захарта и те са слагали малко нарочно, не са и разбрали след овкусяването, ама...Хляба са слагали остатъка сигурно, преди следващия подвиг на Томи. Това явно не е било еднократно, та тази да отиде и веднага да го изпее. Вероятно сметката е станала голяма, щом още от Шопа е било (нали това бил писал) Всичките деликатеси са си ги хапвали онези, поне да се бяха отказали от дажбата си от леща и боб, ориз.. Как не ги е срам блатната, тъпата и мижавия да изкарват Иво и Крис съучастници, а блатната за пример я даваха и продължават да споменават колко седмици изкарала гладна.
Нищо чудно тази да е отишла с внушаваща сметка и да я е поискала от продукцията да плати, ако шефа и я е подгонил и касата не излиза, а жената няма пари и време да го чака Томи да и плати.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 17:07 от Папунка

# 1 867

Нищо не е споделял. Сандвичите, шоколадите, топените сирена, салами и т.н. са си го яли четиримата-Томи, Миро, жабата и тъпата. Преди битки сигурно са слагали по 1-2 лъжици захар за енергия и на другите, защото им е важно да спечели племето, а и така стават съучастници без да знаят. Затова сега онези двете не се спряха да натякват , чи Мирка как били яли и също са виновни. То всъщност не се усеща захарта и те са слагали малко нарочно, не са и разбрали след овкусяването, ама...Хляба са слагали остатъка сигурно, преди следващия подвиг на Томи. Това явно не е било еднократно, та тази да отиде и веднага да го изпее. Вероятно сметката е станала голяма, щом още от Шопа е било (нали това бил писал) Всичките деликатеси са си ги хапвали онези, поне да се бяха отказали от дажбата си от леща и боб, ориз.. Как не ги е срам блатната, тъпата и мижавия да изкарват Иво и Крис съучастници, а блатната за пример я даваха и продължават да споменават колко седмици изкарала гладна.
Нищо чудно тази да е отишла с внушаваща сметка и да я е поискала от продукцията да плати, ако шефа и я е подгонил и касата не излиза, а жената няма пари и време да го чака Томи да и плати.
Аз се чудя що на Блатната жаба баджаците й след толкова глад все така си стоят, а сега вече всичко си има обяснение. Яла е до пръсване Жабата постоянно.

# 1 868
А жената с какъв акъл дава на непознат повече от веднъж? Разбирам да е веднъж от съжаление и да си покрие сметката от джоба. Но тогава е гадно от нейна страна да ги клевети. Ако е било системно, как ще дава на някой да си пазарува, каквото си иска и да си рискува работата. Ако е такава ситуацията и съм и шеф - директно я уволнявам. Нека не изкарваме Томи по-черен от Дявола. "Кучето скача според тоягата" са казали хората. Продавачката си има глава на раменете.

# 1 869
  • Варна
А жената с какъв акъл дава на непознат повече от веднъж?
Скрит текст:
Разбирам да е веднъж от съжаление и да си покрие сметката от джоба. Но тогава е гадно от нейна страна да ги клевети. Ако е било системно, как ще дава на някой да си пазарува, каквото си иска и да си рискува работата. Ако е такава ситуацията и съм и шеф - директно я уволнявам. Нека не изкарваме Томи по-черен от Дявола. "Кучето скача според тоягата" са казали хората. Продавачката си има глава на раменете.
Има предварителна уговорка вероятно. Може шефа да е гледал записи по някаква причина и да е видял как някой "пазарува" и не плаща по някаква причина.

П.П. Вероятно на този вайбър номер някой отговаря /даже плаща/, някой роднина или приятел.
Не вярвам да чакат да се плати след 2 месеца.

# 1 870
А жената с какъв акъл дава на непознат повече от веднъж? Разбирам да е веднъж от съжаление и да си покрие сметката от джоба. Но тогава е гадно от нейна страна да ги клевети. Ако е било системно, как ще дава на някой да си пазарува, каквото си иска и да си рискува работата. Ако е такава ситуацията и съм и шеф - директно я уволнявам. Нека не изкарваме Томи по-черен от Дявола. "Кучето скача според тоягата" са казали хората. Продавачката си има глава на раменете.
Интересното е че на записа излиза според думите на Томи, че е останал изненадан че имало денонощен магазин там. Навсякъде било тъмно, всички къщи тъмни и аха да си тръгне назад и видял че свети магазина. Така излиза че за пръв път намира този магазин точно тогава, когато е записа. Или е голям актьор, а продавачката също и тя в такава роля като му казва: Ами Късмет! Муахахахаахаа...

# 1 871
Много сложни схеми. Истината е, че българинът обича да е тарикат и направо е обида да го хванат и порицаят. Не съм за гладуването в ИВ, не ми харесва да гледам участници пред припадък и останали кожа и кости. Обаче има правила, те ги знаят и отиват доброволно там. Не е сезон 1, а сезон 7. Не може хем да се хващаш на хорото за слава и популярност, хем да не играеш по правилата, или поне да не си понесеш последствията като ги нарушиш.

# 1 872
Много сложни схеми. Истината е, че българинът обича да е тарикат и направо е обида да го хванат и порицаят. Не съм за гладуването в ИВ, не ми харесва да гледам участници пред припадък и останали кожа и кости. Обаче има правила, те ги знаят и отиват доброволно там. Не е сезон 1, а сезон 7. Не може хем да се хващаш на хорото за слава и популярност, хем да не играеш по правилата, или поне да не си понесеш последствията като ги нарушиш.
Снощи беше наистина грозна гледка на какво са заприличали Мирослав и Сапунджиева. Скелети. Е как да победят във физическа битка?

# 1 873
Томи няколко пъти повтори да си сложела и бакшиш към сметката. Много притеснен и свит изглеждаше. Вероятно това е първият запис, може и други набези да е имал след това. Може и да не е имал, ама доста неща беше взел, не е само хляб и захар се видя. Ако женицата е на заплата ниска и шефа е засякъл касата после...тя може да не е имала възможност да покрие сметките, а може и преводът да се е забавил...всичко може и да се е притеснила, че изобщо ще се плати след предаването (Томи това каза го чух) ...направо си е отишла и искала сметката от продукцията да си оправи касата. Това не е пакет хляб само да е взел, та да може да покрие. Някъде хората едвам свързват двата края.

# 1 874
Томи няколко пъти повтори да си сложела и бакшиш към сметката. Много притеснен и свит изглеждаше. Вероятно това е първият запис, може и други набези да е имал след това. Може и да не е имал, ама доста неща беше взел, не е само хляб и захар се видя. Ако женицата е на заплата ниска и шефа е засякъл касата после...тя може да не е имала възможност да покрие сметките, а може и преводът да се е забавил...всичко може и да се е притеснила, че изобщо ще се плати след предаването (Томи това каза го чух) ...направо си е отишла и искала сметката от продукцията да си оправи касата. Това не е пакет хляб само да е взел, та да може да покрие. Някъде хората едвам свързват двата края.
Но интересното е че продавачката искаше взетото от Томи да не й го плаща. Правела го от добра воля. Томито настоя обаче че всичко ще й е изплатено. Ами ако продавачката е собственичка на магазина? Какъв шеф тогава има на главата си? За да го каже това си мисля, че направо си е шефката на магазина.

Общи условия

Активация на акаунт