💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 130 366
  • 2 612
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Някъде там...
Днес Ръждето ще масажира контузения Дино. Някой нали питаше защо не помага на съотборници като кинезитерапевт. Simple Smile

# 1 891
  • София
Феномените се върнаха у дома си Simple Smile
Не си спомням друго племе в историята с толкова много резиденции.
Визирам оригинакните Феномени.

# 1 892
  • Някъде там...
Мирко не се ли брои към мъжете? Joy
Техните мъже били по-силни от жълтите мъже.
Айде пак ще съдят дружно Ивайло.

# 1 893
  • София
Д-р Пекин пак се изказва неподготвена.
Ивайло не е длъжен да си дава зор. Това първо. И второ, при тези единоборства често се случват контузии. Не бива човек да се хвърля за лудо и така да си прецака целия сезон.

# 1 894
Билянка, те упреците реално изобщо не са за двата хляба и захарта. Разбира се, че ще се нахранят, ако и когато имат възможност. Аз винаги съм била против този зверски глад и последиците за здравето от него.
Но упреците са заради това, че с "купените" неща Томи е нахранил само своите си хора, а за останалите е мушнал някоя и друга филия (сигурно което е останало след сандвичите, топените сиренца и т.н.)между тези, които им се полагат и били сипвали от захарта в ориза. И сега държат равностойно виновни и Ивайло и Кристиян, защото били яли от тях.
Скрит текст:
Само че да се усети тоя захар, след като хората си добавят оцет, би било много трудно. В крайна сметка щом са слагали оцет, явно оризът не е бил сладък като десерт. И изобщо... цялото поведение постфактум на заверата от магазингейт е грозно. Ял си - ял си, признаваш, извиняваш се и продължаваш, носейки си последиците, не да се опитваш да излезеш целият в бяло, оправдавайки се с другите и хвърляйки кал върху невинните.
Донякъде е логично сандвичите, които магазинерката му намазала с крема сирене и луканка, да ги даде на хората, на които има доверие. Като го слушам Кристиан как го оплюва на синхрони, виждам и как ще го издаде на редакторите. А и няма как Томи да държи равностойно Кристиян и Ивайло за еднакво виновни, защото го изгониха преди това. Радостина е друг случай. 😊 Николетка също. На мене Томи ми се струва добър човек. Да, както някой писа, не е от най-острита ножове в чекмеджето, но не е лош. Дори Ванчето, която тръгна остро в подкаса с него, бързо омекна. Имаше много негативни коментари, че се ядосал на Ивайло след разговора между Николета и Иво (която накрая го и прегърна), когато тя смени... отново коалицията. Излъчиха реакцията на Томи, но не и причината за нея - Николета им е казала, че Ивайло я е заплашил.
Най- грозно беше възмущението на Томи...
Това е абсолютна неистина. Simple Smile Както вече писах, Томи дума не обелва в упрек на баничарите.

# 1 895
  • София
Ивайло кажи им истината и не им я спестявай на тия жълти патици.. Те те номинират, а ти си длъжен да ги спасяваш.. Ай, сиктир..

# 1 896
  • София
Предлагам на продукцията да спре да вкарва жени във формата. Направо почвам да се отчайвам от женското съсловие. Тук като чета, че и на други места жените не сме такива, а какви подбират за тел. предавания не е истина просто. Ни една читава не видях в Игри на волята, освен Амелия Мира и да има още една-две за 7 предавания.

Значи рейтинга ще умре, както и коментарите.
Жените носят основното съдържание.

# 1 897
Хайде, Ивайло, започвай чистенето на изрусените “най-силни” женички и Мирка! “Който ми дойде, ще го изпратя вкъщи!”

# 1 898
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Пекин и двете бели птици са много нагли. Откъде накъде ще изискват и търсят сметка на Ивайло за каквото и да било. Не стига, че го отнесе невинен, заради тях, че плюскали тайно, не стига, че го излъгаха и номинираха, а сега и изискват да се напъва, защо? За да ги пази да не ходят на номинации и битки, а той да е на абонамент на терена, егати наглярките.

# 1 899
Сега кои две от 4-те блондинки ще ходят на елиминации?

# 1 900
  • София
Дино знае къде да пипа Simple Smile
Генерал Ръждавичка е сърцето и душата на оригиналните Феномени.
Негови думи. Не мои. Simple Smile

# 1 901
  • Някъде там...
Ох, какви мазни и неискрени хора. Animal Snake
Да приключва тоя съвет, че ще повърна.

# 1 902
Томчо пак е на лайв в тикток. Твърди, че продавачката сама потърсила контакт с предаването и им дала записа Joy
Ами тоо не се знае каква сума е натрупал Томчо в магазина.Пак казвам според мен Томи е пазарувал не един път.Жената може да се е уплашила дали  ще си получи парите и да е решила,че това е начина

А може и тя да си е казала "Абе яяя, ще ви хрантутя аз тука. Тия игри на волята трябва да са честни. Като ще ядеш, да не си влизал! То един, то два пъти, то три пъти... Ай стига толко! Ей сега ще ви изтропам!" 😄😄

Нова измама: докопвате от някъде екипче на ИВ и си пазарите на вересия до откат. Ако сте като Николета, е важно да запомните, че номерът ще мине само ако е лято. Да няма после объркани. 😀

# 1 903
Ръждавичка и Дино са много рибешки и двамата, как си говорят и помагат. Сладури.

# 1 904
"Калин спи преди игрите, мачка на арената, спи след игрите....цял ден спи!" Satisfied Калин ще проспи всички коалиции в игрите...

Общи условия

Активация на акаунт