💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 77 294
  • 2 176
  •   103
Отговори
# 1 875
След като е било последното стопанство, а магазина е бил в близост до него се съмнявам Томи да е имал други набези. Остава и друг вариант- жената се е хвалила какво се е случило. УАУ, нахраних нелегално един от Игри на волята! Разчуло се е и продукцията са и предложили сума няколко пъти по-голяма от сметката, за да им даде записа. Не би ме изненадало.

# 1 876
След като е било последното стопанство, а магазина е бил в близост до него се съмнявам Томи да е имал други набези. Остава и друг вариант- жената се е хвалила какво се е случило. УАУ, нахраних нелегално един от Игри на волята! Разчуло се е и продукцията са и предложили сума няколко пъти по-голяма от сметката, за да им даде записа. Не би ме изненадало.
То е ясно че ако не беше си отворила устата продавачката пред хората, нямаше продукцията да знае за на Томи изпълненията. Аз даже в по-преден коментар писах, че ако бях на мястото на Томи щях да помоля продавачката да не казва на никой че съм бил в магазина, защото ще ме изгонят от предаването. Само тя е свидетел в него момент че той е в магазина. И ако беше си замълчала за месец напред докато свършат игрите Томито щеше да й е пределно благодарен. А сега вместо тя женицата да иска да му помогне, тя го уби без да иска като си е отворила устата пред хората.

# 1 877
  • София
Любо,
Вече съм го написал.
Движението на Ръждавичка по арената я отличава от останалите жени. Темпото, което налага. При повече обиколки ще им дръпне страшно много. Остави ги елементите. Но тя и там минава с лекота и е много адаптивна.
Не знам как е на пъзел, не са и давали.
На Изометрия и баланс е отлична.
На стрелба е отлична от това което съм виждал. Мятала е чука по делвите и торбичките с пясък.
Има и сила за вагонетка/куб.
Единствено трябва да работи над плуването. Което се отнася за 90% от жените.
И на единоборства не е зле, има победи. Профто срещу Пекин трудно. Трябва да и пуснат Елица.

# 1 878
Томи си е сложил главата в торбата по своя воля, никой не го е карал зорлем да ходи, изключае глада, на който явно са подлагани, макар че на стопанството все някаква храна има. Риска си е негов, трябва да е бил наясно, че ако по каквато и да било причина от продукцията разберат, ще има някакви санкции. Той е направил информиран избор. Продавачката я има хал от игрите, я няма. Да лежиш на думата на напълно непознат, че няма да те предаде е наивно. Тези, които доволно са хапвали пак доброволно са поели риск, за който абсолютно трябваше да бъдат повече наказани, поне служебни номинации да бяха получили. Та те са най- намазалите в случая, хем яли, хем са там. За мен най- прецакани са само Иво и Крис, набедени за виновни, за нещо, за което ако от продукцията не бяха разбрали, нямаше да разберат и те.

# 1 879
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Феномените сгрешиха много като изпратиха Пекин при Жълтите. Трябваше да я задържат,за да имат контрол над нея и да стопират схемите й.  Да я изпращат всеки път на елиминации и така докато отпадне.
А те сега й оправиха играта като й дадоха цяло племе да командори и да бута напред нея си + 2те злобарки Николета и Радостина. Пекин е сигурна в топ 8.
Не мога да ги гледам, особено пъпчивата Радостина - толкова е нахална и отблъскваща.

Те не се ли усетиха,че Ръждавичка прати Пекин,за да може да крепи момичетата и така да има сигурни 3 жени в обединението + Ръждавичка и ето ти 4 човека солидна коалиция.

Жалко за Ивайло.Този човек цял сезон е в племена,в които е персона нон грата,без вина виновен. А е силен и има мисъл над играта.
Кристиян и той със същата съдба.

# 1 880
Продукцията хващала всичко. Ще хванат Ивайло ако искаше да нарушава правилата друг път. Ще отиде посред нощ до къщата на родителите на жена си която е на 300 метра от Стопанството(според негови думи), ще го нагостят като хората и ще се прибере. И така всяка вечер без да имат никакви доказателства продукцията че е нарушил правилата.

Не каза ли, че къщата им е до Резиденцията?

Точно така каза.

# 1 881
Oх, честно казано хич не ми е интересно да слушам Томчо и подробностите около този скучен сандвичгейт. Каквато му беше играта, такова му е и сегашното медийно присъствие. Очаквам скоро да оповести каква марка са били топените сиренца, в колко торбички са му сложили покупките, кафява или бяла е била захарта, и други такива жизненоважни за всички зрители неща.

Приседнаха ми тези сандвичи, затова нека подсладя нещата с едно феноменално пакетче захар.

# 1 882
Много му отива синьо на този младеж! Не искам да го правят жълт! Дано догадките ни не се сбъднат!

Иначе Ръждавичка при избора каза: "Не искам да я пращам при момичетата". Според мен тя се притесни, че Пекин ще ги обработи срещу нея. Тя искаше да изпратят Сапунджиева. Но мъжете успяха да я разубедят, което не беше трудно, тъй като Ръждето със сигурност не иска Пекин в племето си, защото я е страх от нея.

# 1 883
Който е работил а пари, знае ще касата се засича на всяка смяна. Но ревизия се прави на няколко месеца. Ако ги нацъка и направи сметка, касата няма да излезе, ако не ги е маркирала, ще се разбере на ревизията. Това е по принцип. Но може да се е видяло на камерата, да се е разчуло.
Важното от цялата ситуация, че няколко нагляра се опитват да излязат чисти и да обвинят околните.

# 1 884
Може и продавачката да е дала пари в касата за сметката. Все пак беше някакви 12лв., не е кой знае какво.

# 1 885
Много му отива синьо на този младеж! Не искам да го правят жълт! Дано догадките ни не се сбъднат!

Иначе Ръждавичка при избора каза: "Не искам да я пращам при момичетата". Според мен тя се притесни, че Пекин ще ги обработи срещу нея. Тя искаше да изпратят Сапунджиева. Но мъжете успяха да я разубедят, което не беше трудно, тъй като Ръждето със сигурност не иска Пекин в племето си, защото я е страх от нея.

Трудно е изобщо да се прецени какво става в главата на Ръждавичка. Много е ветровито там, та мисъл не се задържа. Надали и тя самата може да обясни защо вместо най-логичният за нея вариант - да държи и да не пуска Лапунов, Калин и Алекс - тя в рамките на седмица реши се довери на Рада и Ники, а сега налази Траян и Дино. Всичко само и само да не играе с хората, които искрено я подкрепят, уважават и цял сезон ѝ търпят крясъците и капризите...

# 1 886
Ейй, голяма драма и обиди за два хляба, пакет захар и сандвичи, които продавачката е направила собственоръчно!
Пуснете си Чакалкаста с Любо от втори сезон, за да чуете как други две кофи с храна са заровири на Дивата река преди началото на снимките. Как трима различни участници от втори сезан са похапвали - кой изпросил 20 лева за сладолед, кой засечен от стопанина на Стопанството (работещ и като таксиметров шофьор) в 3 през нощта да похапва на пътя. Как на плажа са криели храна и т.н. Че и бутилка ракия са си изпросили от един рибар. 😁

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 19:24 от Bilyana14.

# 1 887
Жабката и приятелката й не са свалили нито кило, даже стан даже да са качили, докато другите свалят като луди.
Лицето на тъпата стюардеса е като Луна, ще гръмне.

# 1 888
А защо говорите само "продавачката" това, "продавачката" онова? Има камера и ЯВНО някой я гледа, а тоя някой не е поемал ангажименти към никого. Същия тоя НЯКОЙ е дал записите. Продавачките нямат достъп до записи на камери по разбираеми причини. Реално обаче няма никакво значение кой го е издал Томи. 

# 1 889
  • София
Билянка, те упреците реално изобщо не са за двата хляба и захарта. Разбира се, че ще се нахранят, ако и когато имат възможност. Аз винаги съм била против този зверски глад и последиците за здравето от него.
Но упреците са заради това, че с "купените" неща Томи е нахранил само своите си хора, а за останалите е мушнал някоя и друга филия (сигурно което е останало след сандвичите, топените сиренца и т.н.)между тези, които им се полагат и били сипвали от захарта в ориза. И сега държат равностойно виновни и Ивайло и Кристиян, защото били яли от тях.
Само че да се усети тоя захар, след като хората си добавят оцет, би било много трудно. В крайна сметка щом са слагали оцет, явно оризът не е бил сладък като десерт. И изобщо... цялото поведение постфактум на заверата от магазингейт е грозно. Ял си - ял си, признаваш, извиняваш се и продължаваш, носейки си последиците, не да се опитваш да излезеш целият в бяло, оправдавайки се с другите и хвърляйки кал върху невинните.

Общи условия

Активация на акаунт