💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 130 368
  • 2 612
  •   1
Отговори
# 1 875
Много му отива синьо на този младеж! Не искам да го правят жълт! Дано догадките ни не се сбъднат!

Иначе Ръждавичка при избора каза: "Не искам да я пращам при момичетата". Според мен тя се притесни, че Пекин ще ги обработи срещу нея. Тя искаше да изпратят Сапунджиева. Но мъжете успяха да я разубедят, което не беше трудно, тъй като Ръждето със сигурност не иска Пекин в племето си, защото я е страх от нея.

Трудно е изобщо да се прецени какво става в главата на Ръждавичка. Много е ветровито там, та мисъл не се задържа. Надали и тя самата може да обясни защо вместо най-логичният за нея вариант - да държи и да не пуска Лапунов, Калин и Алекс - тя в рамките на седмица реши се довери на Рада и Ники, а сега налази Траян и Дино. Всичко само и само да не играе с хората, които искрено я подкрепят, уважават и цял сезон ѝ търпят крясъците и капризите...

# 1 876
Ейй, голяма драма и обиди за два хляба, пакет захар и сандвичи, които продавачката е направила собственоръчно!
Пуснете си Чакалкаста с Любо от втори сезон, за да чуете как други две кофи с храна са заровири на Дивата река преди началото на снимките. Как трима различни участници от втори сезан са похапвали - кой изпросил 20 лева за сладолед, кой засечен от стопанина на Стопанството (работещ и като таксиметров шофьор) в 3 през нощта да похапва на пътя. Как на плажа са криели храна и т.н. Че и бутилка ракия са си изпросили от един рибар. 😁

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 19:24 от Bilyana14.

# 1 877
Жабката и приятелката й не са свалили нито кило, даже стан даже да са качили, докато другите свалят като луди.
Лицето на тъпата стюардеса е като Луна, ще гръмне.

# 1 878
А защо говорите само "продавачката" това, "продавачката" онова? Има камера и ЯВНО някой я гледа, а тоя някой не е поемал ангажименти към никого. Същия тоя НЯКОЙ е дал записите. Продавачките нямат достъп до записи на камери по разбираеми причини. Реално обаче няма никакво значение кой го е издал Томи. 

# 1 879
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Билянка, те упреците реално изобщо не са за двата хляба и захарта. Разбира се, че ще се нахранят, ако и когато имат възможност. Аз винаги съм била против този зверски глад и последиците за здравето от него.
Но упреците са заради това, че с "купените" неща Томи е нахранил само своите си хора, а за останалите е мушнал някоя и друга филия (сигурно което е останало след сандвичите, топените сиренца и т.н.)между тези, които им се полагат и били сипвали от захарта в ориза. И сега държат равностойно виновни и Ивайло и Кристиян, защото били яли от тях.
Само че да се усети тоя захар, след като хората си добавят оцет, би било много трудно. В крайна сметка щом са слагали оцет, явно оризът не е бил сладък като десерт. И изобщо... цялото поведение постфактум на заверата от магазингейт е грозно. Ял си - ял си, признаваш, извиняваш се и продължаваш, носейки си последиците, не да се опитваш да излезеш целият в бяло, оправдавайки се с другите и хвърляйки кал върху невинните.

# 1 880
Никой не ми обърна внимание на въпроса "Охранява ли някой тези спящи хора на стопанството или на плажа или в изолатора?" Не за да не бягат за храна, а за собствената им сигурност. А иначе намерих обяви в Шабла от магазини за хранителни стоки, че търсят касиер-продавач още през юни- ако не са намерили може да се е била собственичката на работа- обикновено в такъв дененощен магазин извън София стопаните живеят над магазина. А и не е ли все едно как се е разбрало. Абсурдно е, че не ги наблюдават и пазят.
Чакам си анкетата за най-недолюбван участник в игрите- само измежду наличните в момента все още играчи.

# 1 881
  • Bayern
Никой не ми обърна внимание на въпроса "Охранява ли някой тези спящи хора на стопанството или на плажа или в изолатора?" Не за да не бягат за храна, а за собствената им сигурност. А иначе намерих обяви в Шабла от магазини за хранителни стоки, че търсят касиер-продавач още през юни- ако не са намерили може да се е била собственичката на работа- обикновено в такъв дененощен магазин извън София стопаните живеят над магазина. А и не е ли все едно как се е разбрало. Абсурдно е, че не ги наблюдават и пазят.
Чакам си анкетата за най-недолюбван участник в игрите- само измежду наличните в момента все още играчи.
За такава анкета в момента мисля няма шанс, тъй като всички знаем коя ще е на челни позиции Smiley

Приседнаха ми тези сандвичи, затова нека подсладя нещата с едно феноменално пакетче захар.

Ще го урочасаме това момче с толкова суперлативи, обаче няма равен Blue Heart Разкош!

# 1 882
В анкетата за най-анти, ПекинА няма да даде първото място.

Тази вечер ще гледам със закъснение, но съм твърдо за Ивайло. Да ги бие с голяма разлика.

# 1 883
Имаше едно много смешно стори на Траян скоро. Някаква стая, вероятно у тях и два компютъра - на единия дестопа с Траян, а на другия - с Калин! Очевидно дори и в домовете на настоящите участници си има фенове! Simple Smile

# 1 884
Билянка, те упреците реално изобщо не са за двата хляба и захарта. Разбира се, че ще се нахранят, ако и когато имат възможност. Аз винаги съм била против този зверски глад и последиците за здравето от него.
Но упреците са заради това, че с "купените" неща Томи е нахранил само своите си хора, а за останалите е мушнал някоя и друга филия (сигурно което е останало след сандвичите, топените сиренца и т.н.)между тези, които им се полагат и били сипвали от захарта в ориза. И сега държат равностойно виновни и Ивайло и Кристиян, защото били яли от тях.
Само че да се усети тоя захар, след като хората си добавят оцет, би било много трудно. В крайна сметка щом са слагали оцет, явно оризът не е бил сладък като десерт. И изобщо... цялото поведение постфактум на заверата от магазингейт е грозно. Ял си - ял си, признаваш, извиняваш се и продължаваш, носейки си последиците, не да се опитваш да излезеш целият в бяло, оправдавайки се с другите и хвърляйки кал върху невинните.
Най- грозно беше възмущението на Томи и лицемерните сълзи на Радостина по време на " баничкагейт". Аз лично смятам, че като си се хванал на хорото трябва да го играеш, знаели са за блатото и за изолатори, когато са подписали договорите, но мога да разбера, че глада може да промени етичните ти нагласи / въпреки че на стопанството не гладуват/, но поне трябваше да се въздържат от плюене по Дино и останалите, като си знаят те какво са вършели.

# 1 885
Най-омразни за мен:
1. Радостина
2. Николета

Ръждавичка проявява характер Simple Smile не И обръщам внимание. Бори се с вятърни мелници. Младост, какво да се прави Simple Smile  Не отричам, че ме ядосва и мен. Но не я мразя.

# 1 886
Мирката и Ръждавичка нямат конкуренция в тази анкета и затова тя няма да бъде и създадена.

# 1 887
Абе вярно ,тая Радостина що говори, като Айшето от махалата.  Тоя захар го пихме Joy

# 1 888
  • Варна
Томи каза при Ваня, че е взел от магазина и баничка. Като прибавим и гузната физиономия на Томи по време на баницагейт в стил 'гузен негонен бяга', за мен мистерията с намерената от триото баничка е разгадана.
Крайно неприятна личност е този.
Миро е мишка, мълчи като г@з.

# 1 889
То и аз съм за правилата, ама ...може би щях да постъпя , като Томи.
Не е проблем това, че е пазарувал и раздавал на коалицията си за мен поне.
Вярно е нарушение, ама си има там продукция да се грижи, взимат заплати, само дето нямат ни правила, ни са коректни към невинните.
Това, което ме дразни и вбесява как искат да вкарат Иво и Крис в групата на виновните. Такава наглост, толкова подло, че и блатната размахва пръст опулена на камерите, тази Николета дето уж била тъпа, ама не млъква и не спира да обвинява невинни, гледа опулено и се прави на жертва. Тази най-нетърпима е за мен пред всички останали жени.
Предлагам на продукцията да спре да вкарва жени във формата. Направо почвам да се отчайвам от женското съсловие. Тук като чета, че и на други места жените не сме такива, а какви подбират за тел. предавания не е истина просто. Ни една читава не видях в Игри на волята, освен Амелия Мира и да има още една-две за 7 предавания.

Общи условия

Активация на акаунт