💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 68 753
  • 1 947
  •   252
Отговори
# 1 890
Никой не ми обърна внимание на въпроса "Охранява ли някой тези спящи хора на стопанството или на плажа или в изолатора?" Не за да не бягат за храна, а за собствената им сигурност. А иначе намерих обяви в Шабла от магазини за хранителни стоки, че търсят касиер-продавач още през юни- ако не са намерили може да се е била собственичката на работа- обикновено в такъв дененощен магазин извън София стопаните живеят над магазина. А и не е ли все едно как се е разбрало. Абсурдно е, че не ги наблюдават и пазят.
Чакам си анкетата за най-недолюбван участник в игрите- само измежду наличните в момента все още играчи.

# 1 891
  • Bayern
Никой не ми обърна внимание на въпроса "Охранява ли някой тези спящи хора на стопанството или на плажа или в изолатора?" Не за да не бягат за храна, а за собствената им сигурност. А иначе намерих обяви в Шабла от магазини за хранителни стоки, че търсят касиер-продавач още през юни- ако не са намерили може да се е била собственичката на работа- обикновено в такъв дененощен магазин извън София стопаните живеят над магазина. А и не е ли все едно как се е разбрало. Абсурдно е, че не ги наблюдават и пазят.
Чакам си анкетата за най-недолюбван участник в игрите- само измежду наличните в момента все още играчи.
За такава анкета в момента мисля няма шанс, тъй като всички знаем коя ще е на челни позиции Smiley

Приседнаха ми тези сандвичи, затова нека подсладя нещата с едно феноменално пакетче захар.

Ще го урочасаме това момче с толкова суперлативи, обаче няма равен Blue Heart Разкош!

# 1 892
В анкетата за най-анти, ПекинА няма да даде първото място.

Тази вечер ще гледам със закъснение, но съм твърдо за Ивайло. Да ги бие с голяма разлика.

# 1 893
Имаше едно много смешно стори на Траян скоро. Някаква стая, вероятно у тях и два компютъра - на единия дестопа с Траян, а на другия - с Калин! Очевидно дори и в домовете на настоящите участници си има фенове! Simple Smile

# 1 894
Билянка, те упреците реално изобщо не са за двата хляба и захарта. Разбира се, че ще се нахранят, ако и когато имат възможност. Аз винаги съм била против този зверски глад и последиците за здравето от него.
Но упреците са заради това, че с "купените" неща Томи е нахранил само своите си хора, а за останалите е мушнал някоя и друга филия (сигурно което е останало след сандвичите, топените сиренца и т.н.)между тези, които им се полагат и били сипвали от захарта в ориза. И сега държат равностойно виновни и Ивайло и Кристиян, защото били яли от тях.
Само че да се усети тоя захар, след като хората си добавят оцет, би било много трудно. В крайна сметка щом са слагали оцет, явно оризът не е бил сладък като десерт. И изобщо... цялото поведение постфактум на заверата от магазингейт е грозно. Ял си - ял си, признаваш, извиняваш се и продължаваш, носейки си последиците, не да се опитваш да излезеш целият в бяло, оправдавайки се с другите и хвърляйки кал върху невинните.
Най- грозно беше възмущението на Томи и лицемерните сълзи на Радостина по време на " баничкагейт". Аз лично смятам, че като си се хванал на хорото трябва да го играеш, знаели са за блатото и за изолатори, когато са подписали договорите, но мога да разбера, че глада може да промени етичните ти нагласи / въпреки че на стопанството не гладуват/, но поне трябваше да се въздържат от плюене по Дино и останалите, като си знаят те какво са вършели.

# 1 895
Най-омразни за мен:
1. Радостина
2. Николета

Ръждавичка проявява характер Simple Smile не И обръщам внимание. Бори се с вятърни мелници. Младост, какво да се прави Simple Smile  Не отричам, че ме ядосва и мен. Но не я мразя.

# 1 896
Мирката и Ръждавичка нямат конкуренция в тази анкета и затова тя няма да бъде и създадена.

# 1 897
Абе вярно ,тая Радостина що говори, като Айшето от махалата.  Тоя захар го пихме Joy

# 1 898
  • Варна
Томи каза при Ваня, че е взел от магазина и баничка. Като прибавим и гузната физиономия на Томи по време на баницагейт в стил 'гузен негонен бяга', за мен мистерията с намерената от триото баничка е разгадана.
Крайно неприятна личност е този.
Миро е мишка, мълчи като г@з.

# 1 899
То и аз съм за правилата, ама ...може би щях да постъпя , като Томи.
Не е проблем това, че е пазарувал и раздавал на коалицията си за мен поне.
Вярно е нарушение, ама си има там продукция да се грижи, взимат заплати, само дето нямат ни правила, ни са коректни към невинните.
Това, което ме дразни и вбесява как искат да вкарат Иво и Крис в групата на виновните. Такава наглост, толкова подло, че и блатната размахва пръст опулена на камерите, тази Николета дето уж била тъпа, ама не млъква и не спира да обвинява невинни, гледа опулено и се прави на жертва. Тази най-нетърпима е за мен пред всички останали жени.
Предлагам на продукцията да спре да вкарва жени във формата. Направо почвам да се отчайвам от женското съсловие. Тук като чета, че и на други места жените не сме такива, а какви подбират за тел. предавания не е истина просто. Ни една читава не видях в Игри на волята, освен Амелия Мира и да има още една-две за 7 предавания.

# 1 900
  • Някъде там...
Днес Ръждето ще масажира контузения Дино. Някой нали питаше защо не помага на съотборници като кинезитерапевт. Simple Smile

# 1 901
  • София
Феномените се върнаха у дома си Simple Smile
Не си спомням друго племе в историята с толкова много резиденции.
Визирам оригинакните Феномени.

# 1 902
  • Някъде там...
Мирко не се ли брои към мъжете? Joy
Техните мъже били по-силни от жълтите мъже.
Айде пак ще съдят дружно Ивайло.

# 1 903
  • София
Д-р Пекин пак се изказва неподготвена.
Ивайло не е длъжен да си дава зор. Това първо. И второ, при тези единоборства често се случват контузии. Не бива човек да се хвърля за лудо и така да си прецака целия сезон.

# 1 904
Билянка, те упреците реално изобщо не са за двата хляба и захарта. Разбира се, че ще се нахранят, ако и когато имат възможност. Аз винаги съм била против този зверски глад и последиците за здравето от него.
Но упреците са заради това, че с "купените" неща Томи е нахранил само своите си хора, а за останалите е мушнал някоя и друга филия (сигурно което е останало след сандвичите, топените сиренца и т.н.)между тези, които им се полагат и били сипвали от захарта в ориза. И сега държат равностойно виновни и Ивайло и Кристиян, защото били яли от тях.
Скрит текст:
Само че да се усети тоя захар, след като хората си добавят оцет, би било много трудно. В крайна сметка щом са слагали оцет, явно оризът не е бил сладък като десерт. И изобщо... цялото поведение постфактум на заверата от магазингейт е грозно. Ял си - ял си, признаваш, извиняваш се и продължаваш, носейки си последиците, не да се опитваш да излезеш целият в бяло, оправдавайки се с другите и хвърляйки кал върху невинните.
Донякъде е логично сандвичите, които магазинерката му намазала с крема сирене и луканка, да ги даде на хората, на които има доверие. Като го слушам Кристиан как го оплюва на синхрони, виждам и как ще го издаде на редакторите. А и няма как Томи да държи равностойно Кристиян и Ивайло за еднакво виновни, защото го изгониха преди това. Радостина е друг случай. 😊 Николетка също. На мене Томи ми се струва добър човек. Да, както някой писа, не е от най-острита ножове в чекмеджето, но не е лош. Дори Ванчето, която тръгна остро в подкаса с него, бързо омекна. Имаше много негативни коментари, че се ядосал на Ивайло след разговора между Николета и Иво (която накрая го и прегърна), когато тя смени... отново коалицията. Излъчиха реакцията на Томи, но не и причината за нея - Николета им е казала, че Ивайло я е заплашил.
Най- грозно беше възмущението на Томи...
Това е абсолютна неистина. Simple Smile Както вече писах, Томи дума не обелва в упрек на баничарите.

Общи условия

Активация на акаунт