💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 130 349
  • 2 612
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Аман от помпозните глупости на водещите.

# 1 921
  • София
Раличке млъкни с тези високопарни думи.
Лицемери.

# 1 922
Хайде Дино рязко и завинаги отпадна от моята класация. След фаворитът ми Лапунов ми остана този Дино, ама греда.
Ще ходя да ми наместят чакрите. Това се не търпи.
Как може да не сервира на Сапунджиева, като си мъж-бъди такъв. Вярно не я понася от предишното им племе, ама...това си е унижение. Отделно само не мете пред Ръждивата. Забелязахте ли как си призна, че тя е пратила Пекин там с мисия (ама все не съм била права, като ви казвам , че е червив плод )

Точно защото ги гледаме всяка вечер и знаем колко им е тежко, как после с месеци се лекуват, не можем да простим подлости и предателства. Поне аз.

# 1 923
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Аз поне за момента съм спокойна. Сърцето и душата на синия отбор е в игрите, говоря за Калин плюс Алекс плюс Чикагото. Няма как да мразиш и да предаваш отбора си и да си нещо повече от предател. Да за Ръждавичка говоря, колкото и да е неприятна истината.

# 1 924
Да, наистина последните ден-два заприличахме на фейсбук. Какво се случи? Някакво нашествие?

# 1 925
Не мога да разбера защо ми е толкова антипатична Радостина, дори когато е усмихната. Един дразнещ, преигран позитивизъм, дали е така и в живота или само за предаването?

# 1 926
Брей,голямо пазене на Николета, като национално богатство 🤡😂

# 1 927
Jess, Траян също е добряк.

Тази битка ще я гледам с половин око само заради промото накрая за утре вечер....Искам да разбера какъв ще е залога.

# 1 928
Ивайло колко накриво стои. Май го боли още крака.

# 1 929
  • В Града на липите
Алекс е много хитър. Всичко вижда, всичко чува Grinning
Тази битка ще ми е скучна. От тези четиримата ми е интересен само Ивайло, но едва ли ще падне. Арената сякаш му инжектира адреналин, обаче изглежда много смачкан емоционално.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 20:55 от hrissi_sz

# 1 930
Дяволче , виждаш ли е твоята любимка ръждата какви ги върши пак , тази излезе ебаси и боклука , и майчиното си мляко ще продаде само и само да продължи напред с жени за да и е по - лесно , единствената от феномените , която предаде няколко пъти до тук собственото си племе.

Нито един участник не заслужава подобни епитети.
Тези хора всяка вечер ни забавляват на екрана. И рискуват здравето си.
Тази тема стана бетер Фейсбук. :/
[/quote

След като са решили да се показват колко са лицемерни и неблагодарни трябва да са готови и да си носят кръста , пак ще ти кажа пусни една анкета за най - недолюбван участник от останалите в момента за да видиш ръждата колко е харесвана вече .

# 1 931
  • Някъде там...
Много тежка битка. Не е ли "любимата" на Павел? И Дунев май я игра, но не помня срещу кого.

# 1 932
  • В Града на липите
И естествено гъбки, точно да му мине крака на Ивайло.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 21:14 от hrissi_sz

# 1 933
Изкупление на греховете!
Казах ли,че съм за Ивайло,ако не съм да си кажа?!

Дино сигурно е сипал и на Сапунджиева,за миг дадоха,че си подава чинията,после за миг,че няма пред нея.Ръждавичка е акцента,не Дино.Моля,не се разсейвате.

# 1 934
Тези супер се забавлят...Сетих се кой беше Лъчо от 6-мата...д-р Манчев.

Общи условия

Активация на акаунт