💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 77 254
  • 2 176
  •   108
Отговори
# 1 935
Не мога да разбера защо ми е толкова антипатична Радостина, дори когато е усмихната. Един дразнещ, преигран позитивизъм, дали е така и в живота или само за предаването?

# 1 936
Брей,голямо пазене на Николета, като национално богатство 🤡😂

# 1 937
Jess, Траян също е добряк.

Тази битка ще я гледам с половин око само заради промото накрая за утре вечер....Искам да разбера какъв ще е залога.

# 1 938
Ивайло колко накриво стои. Май го боли още крака.

# 1 939
  • В Града на липите
Алекс е много хитър. Всичко вижда, всичко чува Grinning
Тази битка ще ми е скучна. От тези четиримата ми е интересен само Ивайло, но едва ли ще падне. Арената сякаш му инжектира адреналин, обаче изглежда много смачкан емоционално.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 20:55 от hrissi_sz

# 1 940
Дяволче , виждаш ли е твоята любимка ръждата какви ги върши пак , тази излезе ебаси и боклука , и майчиното си мляко ще продаде само и само да продължи напред с жени за да и е по - лесно , единствената от феномените , която предаде няколко пъти до тук собственото си племе.

Нито един участник не заслужава подобни епитети.
Тези хора всяка вечер ни забавляват на екрана. И рискуват здравето си.
Тази тема стана бетер Фейсбук. :/
[/quote

След като са решили да се показват колко са лицемерни и неблагодарни трябва да са готови и да си носят кръста , пак ще ти кажа пусни една анкета за най - недолюбван участник от останалите в момента за да видиш ръждата колко е харесвана вече .

# 1 941
  • Някъде там...
Много тежка битка. Не е ли "любимата" на Павел? И Дунев май я игра, но не помня срещу кого.

# 1 942
  • В Града на липите
И естествено гъбки, точно да му мине крака на Ивайло.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 21:14 от hrissi_sz

# 1 943
Изкупление на греховете!
Казах ли,че съм за Ивайло,ако не съм да си кажа?!

Дино сигурно е сипал и на Сапунджиева,за миг дадоха,че си подава чинията,после за миг,че няма пред нея.Ръждавичка е акцента,не Дино.Моля,не се разсейвате.

# 1 944
Тези супер се забавлят...Сетих се кой беше Лъчо от 6-мата...д-р Манчев.

# 1 945
  • Някъде там...
За Ивайло съм. Бих искала да отпаднат Мирослав или Радостина, но съм реалист и вероятно ще отпадне Крис.

Сега са 13 нали? След тази битка остават 12. Колко влизат в обединеното племе - 8 или 10?

# 1 946
И Алекс и Чикагото и мисля, че и Калин устиха мазненето на Дино.
Той хубаво мрази Деси, но да знае, че той ще е с нея при номинации. Тогава ще му стане мноооого неприятно.
Дописвам
Деси подаде чинията, но мисля, че беше на някой до нея. Ако беше Дино, нямаше да го има този синхрон.

# 1 947
"Калин спи преди игрите, мачка на арената, спи след игрите....цял ден спи!" Satisfied Калин ще проспи всички коалиции в игрите...

Калин е пример колко е важен съня 😁

# 1 948
Забелязвате ли, че откакто Чикагото се върна при Феномените си седна на старейшинското място.
Александър отстъпи най-важния стол на масата. Wink
Така трябва. Алекс да си знае мястото. Чикагото is back. 😁

# 1 949
Тези супер се забавлят...Сетих се кой беше Лъчо от 6-мата...д-р Манчев.

Скрит текст:
Лапунката и Гизем гаджета ли са сега или не са?

Общи условия

Активация на акаунт