💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 80 178
  • 2 216
  •   87
Отговори
# 1 920
Дино...."Човекът - некоалиция"...Какво става? Нещо...

# 1 921
  • София
Мирослав от пет седмици не бил ял...нещо стойностно (както уточни), значи Томи вместо тоя захар да беше взел пържоли, плодове! Laughing

# 1 922
  • София
Мирослав е като герой излязъл от филма Списъкът на Шиндлер.
Или ако сте гледали Живите мъртви...
То това не прилича на човек.

🤐

# 1 923
"Калин спи преди игрите, мачка на арената, спи след игрите....цял ден спи!" Satisfied Калин ще проспи всички коалиции в игрите...

Той затова на масата е кат таман станал от леглото, не че е избърничкал сите контакти!:laughing:
P.S.  Аз като малка и сложена да спя следобед,  си бръкнах в контакта с две фиби! Ама косата не ми се накъдри, само престанаха да ме слагат да спя слеедобед!

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 20:42 от Anhela_a

# 1 924
На Траян не му ходи да интриганства. Няма чара на Дино.

# 1 925
Дяволче , виждаш ли е твоята любимка ръждата какви ги върши пак , тази излезе ебаси и боклука , и майчиното си мляко ще продаде само и само да продължи напред с жени за да и е по - лесно , единствената от феномените , която предаде няколко пъти до тук собственото си племе.

# 1 926
  • София
Оф, пак вечната тема, жени срещу мъже.
Любимата на продукцията.

Това тръгна от Жени Джаферович от сезон 4 срещу Фифо.
Направиха най-големия рейтинг в историята и след това всяка година едно и също.

# 1 927
Хайде, Мирка пак мрънка и се жалва, млъкни поне не се излагай!

# 1 928
  • София
Дяволче , виждаш ли е твоята любимка ръждата какви ги върши пак , тази излезе ебаси и боклука , и майчиното си мляко ще продаде само и само да продължи напред с жени за да и е по - лесно , единствената от феномените , която предаде няколко пъти до тук собственото си племе.

Нито един участник не заслужава подобни епитети.
Тези хора всяка вечер ни забавляват на екрана. И рискуват здравето си.
Тази тема стана бетер Фейсбук. :/

# 1 929
Канадското чудо не ми е любимец, обаче биваше да го захранят малко, както захраниха Пекин. Ами не е честно.

# 1 930
  • София
Аман от помпозните глупости на водещите.

# 1 931
  • София
Раличке млъкни с тези високопарни думи.
Лицемери.

# 1 932
Хайде Дино рязко и завинаги отпадна от моята класация. След фаворитът ми Лапунов ми остана този Дино, ама греда.
Ще ходя да ми наместят чакрите. Това се не търпи.
Как може да не сервира на Сапунджиева, като си мъж-бъди такъв. Вярно не я понася от предишното им племе, ама...това си е унижение. Отделно само не мете пред Ръждивата. Забелязахте ли как си призна, че тя е пратила Пекин там с мисия (ама все не съм била права, като ви казвам , че е червив плод )

Точно защото ги гледаме всяка вечер и знаем колко им е тежко, как после с месеци се лекуват, не можем да простим подлости и предателства. Поне аз.

# 1 933
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз поне за момента съм спокойна. Сърцето и душата на синия отбор е в игрите, говоря за Калин плюс Алекс плюс Чикагото. Няма как да мразиш и да предаваш отбора си и да си нещо повече от предател. Да за Ръждавичка говоря, колкото и да е неприятна истината.

# 1 934
Да, наистина последните ден-два заприличахме на фейсбук. Какво се случи? Някакво нашествие?

Общи условия

Активация на акаунт