💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 80 113
  • 2 216
  •   90
Отговори
# 1 950
Гарганела всички са приятели. Даже се учудвам, че Сапунчето е близка с Калин. Д-р Манчев - също. Лапунката е ясен - на един акъл са.

В момента ми е неприятна цялата работа покрай играта на Ръждавичка и всички навън започват да я виждат каква е и да странят от нея...А проблемът е, че се поведе по акъла на Блатната Жаба.

# 1 951
  • София
Не са гаджета.

9 човека трябва да са в обединеното финално племе.

# 1 952
  • София
Много тежка битка. Не е ли "любимата" на Павел? И Дунев май я игра, но не помня срещу кого.

Срещу Калоянчо, и с някакво безумно предимство спечели на косъм, "За тебИ, тати!".

# 1 953
  • София
Очаквам победа за Мирослав.

# 1 954
Раличке млъкни с тези високопарни думи.
Лицемери.
Научила си е репликите Simple Smile

# 1 955
Гарганела всички са приятели. Даже се учудвам, че Сапунчето е близка с Калин. Д-р Манчев - също. Лапунката е ясен - на един акъл са.

В момента ми е неприятна цялата работа покрай играта на Ръждавичка и всички навън започват да я виждат каква е и да странят от нея...А проблемът е, че се поведе по акъла на Блатната Жаба.
Абе от месец все заедно по снимки ги виждам. В различни конфигурации с други хора, ама все те двамата. Та се зачудих. Simple Smile
Всички са свежари!

# 1 956

В момента ми е неприятна цялата работа покрай играта на Ръждавичка и всички навън започват да я виждат каква е и да стеранят от нея...А проблемът е, че се поведе по акъла на Блатната Жаба.
Калин може  да  е бил опора в синьото племе на Сапунджиева. Той е стойностен човек.

# 1 957
Очаквам победа за Мирослав.

И аз. Втори Ивайло.

# 1 958
  • Някъде там...
Не са гаджета.

9 човека трябва да са в обединеното финално племе.
Значи има 2 или 3 седмици до обединението, нали така. Зависи дали ще има елиминационна капитанска, двойна елиминационна или просто ще отпада по човек на седмица.

# 1 959
  • София
Не, това трасе е наистина особено подходящо за навехнат глезен!
Поне да го бяха стегнали с нещо.

# 1 960
  • София
Кой идиот реши да минават гъбките с 15 кг. жилетка, че и скапана дъска в ръка?

# 1 961
  • В Града на липите
Мирослав много живна. Тича с тая жилетка, направо лети Simple Smile
Нищо общо с измъчения му вид на блатото.

# 1 962
  • София
Не, това трасе е наистина особено подходящо за навехнат глезен!
Поне да го бяха стегнали с нещо.
Да, а пък дюшекът за приземяване след варелите, е много мек и предразполагащ за навяхване дори и на здрав глезен

# 1 963
  • Някъде там...
Е стига де, наказание?! 2 минути. Че то направо награда.

# 1 964
  • София
Радостина е пътник. Не може да мине стълбата?!
Няма да позная за Кристиан.

Общи условия

Активация на акаунт