💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 130 354
  • 2 612
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Някъде там...
За Ивайло съм. Бих искала да отпаднат Мирослав или Радостина, но съм реалист и вероятно ще отпадне Крис.

Сега са 13 нали? След тази битка остават 12. Колко влизат в обединеното племе - 8 или 10?

# 1 936
И Алекс и Чикагото и мисля, че и Калин устиха мазненето на Дино.
Той хубаво мрази Деси, но да знае, че той ще е с нея при номинации. Тогава ще му стане мноооого неприятно.
Дописвам
Деси подаде чинията, но мисля, че беше на някой до нея. Ако беше Дино, нямаше да го има този синхрон.

# 1 937
"Калин спи преди игрите, мачка на арената, спи след игрите....цял ден спи!" Satisfied Калин ще проспи всички коалиции в игрите...

Калин е пример колко е важен съня 😁

# 1 938
Забелязвате ли, че откакто Чикагото се върна при Феномените си седна на старейшинското място.
Александър отстъпи най-важния стол на масата. Wink
Така трябва. Алекс да си знае мястото. Чикагото is back. 😁

# 1 939
Тези супер се забавлят...Сетих се кой беше Лъчо от 6-мата...д-р Манчев.

Скрит текст:
Лапунката и Гизем гаджета ли са сега или не са?

# 1 940
Гарганела всички са приятели. Даже се учудвам, че Сапунчето е близка с Калин. Д-р Манчев - също. Лапунката е ясен - на един акъл са.

В момента ми е неприятна цялата работа покрай играта на Ръждавичка и всички навън започват да я виждат каква е и да странят от нея...А проблемът е, че се поведе по акъла на Блатната Жаба.

# 1 941
  • София
Не са гаджета.

9 човека трябва да са в обединеното финално племе.

# 1 942
  • София
Много тежка битка. Не е ли "любимата" на Павел? И Дунев май я игра, но не помня срещу кого.

Срещу Калоянчо, и с някакво безумно предимство спечели на косъм, "За тебИ, тати!".

# 1 943
  • София
Очаквам победа за Мирослав.

# 1 944
Раличке млъкни с тези високопарни думи.
Лицемери.
Научила си е репликите Simple Smile

# 1 945
Гарганела всички са приятели. Даже се учудвам, че Сапунчето е близка с Калин. Д-р Манчев - също. Лапунката е ясен - на един акъл са.

В момента ми е неприятна цялата работа покрай играта на Ръждавичка и всички навън започват да я виждат каква е и да странят от нея...А проблемът е, че се поведе по акъла на Блатната Жаба.
Абе от месец все заедно по снимки ги виждам. В различни конфигурации с други хора, ама все те двамата. Та се зачудих. Simple Smile
Всички са свежари!

# 1 946

В момента ми е неприятна цялата работа покрай играта на Ръждавичка и всички навън започват да я виждат каква е и да стеранят от нея...А проблемът е, че се поведе по акъла на Блатната Жаба.
Калин може  да  е бил опора в синьото племе на Сапунджиева. Той е стойностен човек.

# 1 947
Очаквам победа за Мирослав.

И аз. Втори Ивайло.

# 1 948
  • Някъде там...
Не са гаджета.

9 човека трябва да са в обединеното финално племе.
Значи има 2 или 3 седмици до обединението, нали така. Зависи дали ще има елиминационна капитанска, двойна елиминационна или просто ще отпада по човек на седмица.

# 1 949
  • София
Не, това трасе е наистина особено подходящо за навехнат глезен!
Поне да го бяха стегнали с нещо.

Общи условия

Активация на акаунт