💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 30 816
  • 873
  •   113
Отговори
# 855
Да, видя се колко е чувствителна. Реве. Основно от яд.

# 856
  • Някъде там...
Интересно ми е дали и сега реве...
Вероятно. Пак от яд, че не можем да я оценим.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 14:57 от Жабче

# 857
Може да се каже, че плаче под въздействието на различни емоции, които в тази обстановка са доста интензивни и контрастни. На мен лично ми е напълно разбираемо защо плаче и не намирам нищо осъдително в това. Още по-малко пък мога да се зарадвам, че би плакала и сега.

# 858
Да реве! Това петно, което си лепна, няма изчистване!
Дано Лапунов вижда/чете за мощната подкрепа, която получава! Страхотно момче! Blue Heart

# 859
И кризисния ПР в действие. Закъсняхте с включването.
Ръждавичка просто си показа същността – кофти характер, прикрит зад уж „амбиция“. Никакъв кризисен ПР няма да измие впечатлението от ехидните ѝ коментари и обидното отношение към съплеменниците.
Да елиминира и да се коалира – ок, това е игра, но обидите и надменността не са стратегия, а възпитание (или липсата му).
Колкото до чувствителността ѝ – явно важи само за нея самата. Да не бъркаме хъс с арогантност, защото при нея границата отдавна е премината.

Само заради Ръждавичка, понеже много й симпатизирам, се включвам тук, макар че не ми е ок да поддържам интереса към предаването, което отдавна ме е разочаровало безвъзвратно. Всички коментари реално подпомагат популярността и бизнеса на некадърната продукция. Скандалът, дискусиите хранят този бизнес.
Но Ръждавичка, която по фамилия е черешка, а не ръжда, е много интересна за мен, преди всичко със спортните си качества, хъс, воля и амбиция. Дали е малка или вече не е малка е въпрос на гледна точка. За мен е едно незряло още момиче, което тепърва има да се бори с егото си и да учи уроците на битието, може би по трудния начин. Егото е винаги засилено при амбициозните хора, особено пък много млади, и често ги заслепява. Казвам това от гледна точка на моя личен житейски опит, който е по-дългичък, за мен Ръждавичка си е едно хлапе.
Но не съм виждала толкова силна участничка в този формат.
Ако сме обективни, трябва да признаем, че и при останалите участници, може би с изключение на по-смирените Калин и Лапунов (наистина страхотни момчета), амбицията и желанието да премахнат силната конкуренция и да разчистват, също ги има, но просто Ръждавичка открито си го казва (пред зрителите). Явно не мисли как ще се възприеме, тя иска да печели. Освен това тя е сензационен персонаж, открояващ се на терена, затова и бива показвана по-често, което в случая вече се обръща срещу нея и за съжаление ще й донесе терзания в личен план по повод сформиралото се обществено мнение. Както е амбициозна, така е и много чувствителна. Но пък всичко това ще й помогне да се приземи и да израстне. Надявам се след време да извлече истинските позитиви.

# 860
  • Някъде там...
Няма нищо лошо в изкарването на емоциите под формата на плач. Даже е здравословно. Никой не я осъжда за това.
За друго обаче не можем да й простим. Та, нека си го изреве...

# 861
Иначе Лапунов на лайв в ТикТок беше казал, че е разочарован от продукцията и т.н., и че когато му изтече договорът, щял да сподели някакви неща.
А кога им изтича договорът? След 5,10,20 години? Ще е много интересно някой да разкаже какво наистина се е случвало в игрите, а не да гледаме преснеманията и монтажите на продукцията.

# 862
Според мен от цялата тази работа спечели Джаферович!
Рязко загуби титлата най-мразен участник в ИВ!
Честито на новата кралица на подлостта и безочието!
Недолюбваните победители са ясни, отнасят хейт, но той е нищо в сравнение с това, което се надига! Не искам да съм лош пророк, но Ръждавичка ще продължи да копае дъното.

# 863
  • В Града на липите
Признавам си, че след като Лапунов не се върна, очаквах Ръждавичка да прояви малко емпатия и да й се насълзят поне очите. При целите реки, които изрева от яд. Имаха толкова много незабравими победи, разговори край огъня, закачки... Така ли нищо не й трепна?!? То поне да беше Алекс, че да я разбера донякъде, но става дума за Лапунов, който няма как толкова време да играе игрички за пред камери и да не е добрия човек, когото видяхме.
Това по повод чувствителността.
И не, аз няма как да я мразя. Все пак гледаме някакво режисирано предаване. Нито я познавам в реала, нито ми е в къщата Simple Smile Просто ме разочарова. Това е.

# 864
Ох, направо ме заболя сърцето от тези коментари! Не намирам много общо между Ръждавичка и Джаферович, по-скоро д-р Пекин е близък персонаж, но тя си мълчи повече и пред камерите върти политика. А черешката всичко си показва, не се пести за нейна беда.
Казано е: който е безгрешен нека пръв да хвърли камък.

# 865
О, да – дълго се обираше (не и е било лесно), но накрая се показа в целия си „блясък“! 😏
Може и да не е Джаферович, ама разочарование си е – особено за някой, който уж трябваше да е пример за младо, амбициозно и способно момиче.
А това с камъка… хайде, моля ви се. Тази сентенция не важи тук – никой не я съди за грешка, а за поведение.
Да се подиграваш на хора, пред които после се усмихваш, не е „амбиция“, а лицемерие с добавена доза надменност. И там вече няма прошка – нито каменна, нито морална.
Ох, направо ме заболя сърцето от тези коментари! Не намирам много общо между Ръждавичка и Джаферович, по-скоро д-р Пекин е близък персонаж, но тя си мълчи повече и пред камерите върти политика. А черешката всичко си показва, не се пести за нейна беда.
Казано е: който е безгрешен нека пръв да хвърли камък.

# 866
  • София
Дали самата Ръждичка се е "обирала" и просто досега монтажът е бил "такъв", аз съм склонен да си мисля че е второто и тази седмица е поставено началото на разжалването и от генералско звание и превръщането и в антагонист.
По друг начин не мога да си обясня това което ни показаха (и най-вече начина на показване) за мнението и относно Д-р Шанхай (едно на ръка че ни навират в лицата бъдещ конфликт между двете). Просто не се връзва със всички останали активни противопоставяния мъже срещу жени, сега изведнъж Ръждичка да скочи така на друга жена. Нещо ни готвят от продукцията но да видим точно какво.

# 867
Моето обяснение е, че Ръждавичка вижда конкуренция само в Пекин. Много мрази някой да я бие на нещо, а Пекин на играта с дърпането я отвя. И на всички силови елементи е по-добра. И затова е настроена зле срещу нея.
За Лапунов не мога да намеря обяснение, но много грозно от нейна страна. Като си силната независима жена. на каквато се правиш, кажи му очи в очи нещата, а не зад гърба да му забива ножа.

# 868
Не беше прав Калинчо, че жените са само за цвят. Ето ги - за цвят, интриги и сплетни Simple Smile

# 869
Нещо ни готвят от продукцията но да видим точно какво.
Елиминационен двубой между двете например. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт