💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 32 672
  • 915
  •   100
Отговори
# 840
Забравих да изкоментирам вчера репликата на Ивайло за външния вид на Николета. Първо се втрещих, после си дадох сметка, че те като типажи са двете страни на една и съща монета - мъже, които пазаруват женска плът, защото имат финансовата възможност и жени, които търсят закрила или по-добър живот чрез телата си. Не казвам, че Николета е такава, но част от репликите и поведението ѝ, както и тоалетите на Радостина показват, че поне мисловно са ок с тези роли в живота/ играта. Не извинявам Ивайло, беше изключително грозно, просто си разсъждавам, защото за мен игрите сапреди всичко извадка на обществото на стероиди.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 14:10 от sunrise_sunset

# 841
  • София
Не беше о.к. изказването на Ивайло. Прозвуча много пошло и цинично. И на Ръждавичка изказването за любовниците не беше о.к. Трябва да има голяма непоносимост там, за да сте стигне до тези висоти Sad

# 842
  • София
Ръждавичка тотално откачи! Може да е добра на арената, но е много глупаво момиче, без особен житейски опит и явно си мисли, че всичко, което хвърчи, се яде. Как сляпо им вярва на двете интригантки. Но за да бъда честна, тя си го носеше това "предателство" в себе си от самото начало. Въпреки стремежа и желанието на сините да играят като едно цяло, тя си имаше наклонности за коалиции още от първия миг. 
Кофти характер, кофти самочувствие... Затова не гласувах за нея в анкетата.
Много ме издразниха тези лицемерни жени - зад гърбовете на мъжете бълват змии и гущери, а пред тях "мяу-мяу", фрапенце, хвърляне на водичка да ти върви на битката, но дано да отпаднеш, разбира се. Rolling Eyes

Много ме е яд за Лапунов, много! Беше чудесен на трасето, не неочаквано за мен много зле на дракона. А аз си мислех, че това ще му е най-лесният компонент. Той така и не схвана как функционира тази гондола. Движеше се много бързо, много рязко, много припряно, много грешно. Много жалко! Sad

# 843
Защо пишете , че Ръждавичка е малка? На 23г не е малка!  Човек на 18г  взима самостоятелни решения, шофира,  носи наказателна отговорност !!! 

Тя не се е променила заради влизането на жълтите жени, просто сега си има съмишленици и показа истинското си  лице. В този смисъл Радостина няма вина , че видяхме  Ръждавичка в целия й блясък! На мен ми беше ясна още от първия й ден  когато влезе на стопанството при сините.Всеки път , когато коментирах грозните й коментари и надменно поведение, тук ми пишеха, че съм й завиждала за красотата...Grin   Измежду останалите 5 жени предпочитам да отпадне първо самодоволната Симона, по възможност да отпадне от жена !  Никога в нито един момент не съм я харесвала, крайно отблъскващо поведение и надменни синхрони , а попадна в отбора с най-търпеливи и интересни участници

Права сте, но за днешното време  е "малка". Сега не е като едно време, когато всеки завършваше училище, оправяше се сам и още в ранните 20 години имаше семейство и т.н. Времената са различни — младите са по-разглезени и до 25–26 години често са обгрижвани от родителите си момичето сиг си живее при мама и тати плащали са и университетчето, на екскузийки алу и да. Отделно и по-късно съзряват.
Е, Калинчо на 26 — две руси момичета спаха до него и той едно изчервяване, едно притеснение, все едно никога не е бил с жена (няма лошо, де). Но за съжаление, много млади хора и до 30 години си остават духом в тийнейджърската възраст което няма лошо всеки трябва да има детето  в себе си но някои неща като поведение и държание са прекалени. Примерно, харесва ми Калин — и като играч, и като човек. Не е лош, дори е различен от „нормата“. Но понякога ми идва прекалено дръпнат, все едно е онова мълчаливо метълче от класа, което си стои настрани, явно просто не му допадат като хора за комуникация.

# 844
Здравейте! Гледах подкаста на Лапунов след „Игрите“ — беше интересен, но някак си 1 час и нещо ми се струва малко за играч като Лапунов, който има какво да каже. Отделно го питаха много малко относно самите игри — нито по-пикантни въпроси, нито нещо по-задълбочено. Ясно е, че там всичко е доста скриптнато.
Иначе Лапунов на лайв в ТикТок беше казал, че е разочарован от продукцията и т.н., и че когато му изтече договорът, щял да сподели някакви неща. Затова да не го чакаме догодина на кастинг битка.
Но да, ще ми се участниците да ги пускаха при Неделчо и Туджаров — там винаги стават яки разговори. Дори и човекът да не е толкова разговорлив, те се стараят да направят пълноценен и смислен разговор. Пример за това е подкастът им с Мишо от сезон 5.

Ясно. Това обяснява защо почти целия подкаст мина във въпроси свързани с личния му живот,както и останалите духовни глупости,които практикува,а не чухме почти нищо за  битките,коалициите,взаимоотношенията вътре и т.н.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 13:26 от ropfkgfgfgu23284

# 845
Пекин не беше ли победила Симона на техните двубои?
Аз си мисля, че Пекин и социално, и физически, може да я сгъне доста скорострелно. На Ръждавичка ѝ липсва тази стабилност и личен суверинитет, които Пекин има в изобилие. 😀

Иначе съм съгласна, че доста пропадна синята звезда тази седмица. Грозно е това поведение тип "всичко ми се полага" - да ѝ готвят, да я пазят, да се съгласяват с нейните виждания и да ѝ не я поставят под въпрос за нищо 😀 бях ви споделила, че Луната ѝ в козирог. Козирога е генерал. Така че, без да искат, идеално си я кръстиха.

Мъжете и те са дразнещи иначе. И те говорят грозно за жените и пускат дебелашки хумори. И двата пола опротивяха в синьото племе. Калин все още държи лицеприятна дистанция сякаш.

# 846
Здравейте! Гледах подкаста на Лапунов след „Игрите“ — беше интересен, но някак си 1 час и нещо ми се струва малко за играч като Лапунов, който има какво да каже. Отделно го питаха много малко относно самите игри — нито по-пикантни въпроси, нито нещо по-задълбочено. Ясно е, че там всичко е доста скриптнато.
Иначе Лапунов на лайв в ТикТок беше казал, че е разочарован от продукцията и т.н., и че когато му изтече договорът, щял да сподели някакви неща. Затова да не го чакаме догодина на кастинг битка.
Но да, ще ми се участниците да ги пускаха при Неделчо и Туджаров — там винаги стават яки разговори. Дори и човекът да не е толкова разговорлив, те се стараят да направят пълноценен и смислен разговор. Пример за това е подкастът им с Мишо от сезон 5.

Ясно. Това обяснява защо почти целия подкаст мина във въпроси свързани с личния му живот,както и останалите духовни глупости,които практикува,а не чухме почти нищо битките,коалициите,взаимоотношенията вътре и т.н.

Те и затова не го питаха относно All Stars (а онази, дето отпадна от блатото първа, беше питана, както и Тянко), защото знаят отговора. Питаха го само за „Сезам“ — там нямат много право да отказват, понеже договорите им все още са в сила. Тази година имали много по-тежки договори.Пък и за там им трябват участници основно ще са пак сезон 7 и 6 тука таме някой глупак от сезон 3,4,5

# 847
Омръзна ми да чета едно и също. Сготвили Лапунов. Те сготвиха зелените, ама затова никой нищо не казва. С отпадането на стопанството забиха зелените в девета глуха. Не знам защо някой си мисли, че е супер лесно недоспал и гладен да победиш. Пак повтарям, че сините печелят не защото са толкова силни, а защото имат предимството да идват от резиденция. Хайде да сложим Траян, Дино, Чикагото и останалите две седмици в резиденция и да видим кой ще побеждава.
Жал ми е за Чикагото. Обезвери се, млъкна. Специално пък него как го сготвиха. Не мога да съжалявам загладения Лапунов и да твърдя, че е загубил нечестно, а да си мълча как третират зелените, като добитък.
Ръждавичка какво да я коментирам, злобно човече и подло. Калин е безхарактерен, не заема позиция. Да да, да да... съща Сапунджиева. Алекс никой не го харесва, ама има топки да им казва истината в очите. И им реди пъзелите.

А нима не прецакаха сините - взеха им Чикагото и има набутаха две котви, които се оказаха и отровни змии. Какво повече искаш?

П.П.
Тези състезатели, и особено състезателки във формата не се ли научиха, че голямата награда е мираж, койт не се печели, а се дава. И шансът да го дадат на когото и да е е микроскопичен.  По-скоро участниците, изградили положителен образ и вдигнали рейтинг имат шанс в последствие да капитализират това. Докато тези, които са си навлекли омразата на публиката остават с пръст в...уста. Джаферович например имаше мераци за някаква телевизионна кариера, но я отрязаха, защото никой не я харесваше.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 13:38 от Черна станция

# 848

Ясно. Това обяснява защо почти целия подкаст мина във въпроси свързани с личния му живот,както и останалите духовни глупости,които практикува,а не чухме почти нищо битките,коалициите,взаимоотношенията вътре и т.н.

Те и затова не го питаха относно All Stars (а онази, дето отпадна от блатото първа, беше питана, както и Тянко), защото знаят отговора. Питаха го само за „Сезам“ — там нямат много право да отказват, понеже договорите им все още са в сила. Тази година имали много по-тежки договори.Пък и за там им трябват участници основно ще са пак сезон 7 и 6 тука таме някой глупак от сезон 3,4,5

Еми да им е честито на продукцията!Следващата година кастинг битките ще са мъка за гледане(а и не само). Неделчо ще се окаже прав,че скоро ще се сгромоляса всичко,но пък не ми е чак толкова жал за играчите. Минаха 7 сезона,стотици подкастове вече има с бивши участници,разкриващи как стоят нещата и въпреки всичко има будали,които се бутат на тия условия с договори,знаейки много добре какво ги очаква. А за продукцията и стегнатите договори-там няма какво да се коментира. Гледат да им запушат устите,за да не стане като случаят с Добрин.

# 849
!!!хора тази jackie каза кой печели пазете се от спойлери

# 850
  • Бургас
На мнение съм, че да спечели жена е мноооого трудно и подкрепям идеята жени и мъже да се бият отделно и да има по един победител от всеки пол /само за двата пола говоря!/. Така хем ще е по-коректно, хем няма да нахлузват жилетки на мъжете, хем ще спра да слушам за женски коалиции и как те са силни жени, ама мъжете трябва да ги пазят.
Другото, което ми се иска е, ако може да няма водещи. Харесвах Павел като участник и исках той да е наследи Димо, ама то вече не се търпи! НЗ дали сам си измисля глупостите, които плещи, но ако е така съм без думи! И ми писна да обяснява как той вече е играл това, преживял онова и т.н. Да се каже няколко пъти - ОК, ама той не спира! Ралица тотално омръзна.
Не че са надявам нещо от горното да се сбъдне, но си мечтая!

# 851
  • Be realistic - plan for a miracle.
Защо пишете , че Ръждавичка е малка? На 23г не е малка!  Човек на 18г  взима самостоятелни решения, шофира,  носи наказателна отговорност !!! 

Права сте, но за днешното време  е "малка". Сега не е като едно време, когато всеки завършваше училище, оправяше се сам и още в ранните 20 години имаше семейство и т.н. Времената са различни — младите са по-разглезени и до 25–26 години често са обгрижвани от родителите си момичето сиг си живее при мама и тати плащали са и университетчето, на екскузийки алу и да. Отделно и по-късно съзряват.

Подкрепям Mane. Нищо общо нямат настоящите 23-годишни с 23-годишните преди десет-петнайсет години.
Затова дебело подчертах, че е на ниво тийнейджърка, събираща се със злобните си приятелки по радиаторите в коридорите в училище и кикотещи се нагло и неуважително на най-различни неща.
Ментално и емоционално това момиче е тийн.
Не че няма съзрели 23-годишни. Има. И обикновено това са хора, на които се е наложило рано да пораснат, не са били дондуркани по никакъв повод и са възпитавани с реалистична оценка на самите себе си, а не да слушат цял живот: "Маме, ако те критикуват, значи ти завиждат!"

# 852
Изключително бързо и вяло изпращане на Лапунов, явно наистина не са го искали на финалите. Миналата година фаворит ми беше Добрин, много жалко за него и как го прецакаха. Игрите малко станаха като Ергенът и там другите предавания, в които влизат хора само  , за да излязат с много последователи и да си правят рекламките и да инфлуенсват. Малко са хората, на които достъпът до личния им живот е скрит, не търсят известност и последователи.
Не съм толкова изненада от Ръждавичка, никога не ми е била интересна, когато не са на битка превъртвам Сините и не съм много запозната с техните коалиции и некоалиции😆 Силна е на арената, но явно като човек е кофтии
За Пекин не може да се отрече, че е супер ерудирана, лично на мен ми се струва естествена, с високо ниво на образование и професия, но пък си псува като каруцар🤣
Сапунджиева направо забравихме, че е вътре, аз лично догодина сигурно няма да я помня, освен с преса с нищо друго не прави впечатление.

# 853
Само заради Ръждавичка, понеже много й симпатизирам, се включвам тук, макар че не ми е ок да поддържам интереса към предаването, което отдавна ме е разочаровало безвъзвратно. Всички коментари реално подпомагат популярността и бизнеса на некадърната продукция. Скандалът, дискусиите хранят този бизнес.
Но Ръждавичка, която по фамилия е черешка, а не ръжда, е много интересна за мен, преди всичко със спортните си качества, хъс, воля и амбиция. Дали е малка или вече не е малка е въпрос на гледна точка. За мен е едно незряло още момиче, което тепърва има да се бори с егото си и да учи уроците на битието, може би по трудния начин. Егото е винаги засилено при амбициозните хора, особено пък много млади, и често ги заслепява. Казвам това от гледна точка на моя личен житейски опит, който е по-дългичък, за мен Ръждавичка си е едно хлапе.
Но не съм виждала толкова силна участничка в този формат.
Ако сме обективни, трябва да признаем, че и при останалите участници, може би с изключение на по-смирените Калин и Лапунов (наистина страхотни момчета), амбицията и желанието да премахнат силната конкуренция и да разчистват, също ги има, но просто Ръждавичка открито си го казва (пред зрителите). Явно не мисли как ще се възприеме, тя иска да печели. Освен това тя е сензационен персонаж, открояващ се на терена, затова и бива показвана по-често, което в случая вече се обръща срещу нея и за съжаление ще й донесе терзания в личен план по повод сформиралото се обществено мнение. Както е амбициозна, така е и много чувствителна. Но пък всичко това ще й помогне да се приземи и да израстне. Надявам се след време да извлече истинските позитиви.

# 854
  • Някъде там...
Някъде бях чела, че Лапунов освен за продукцията, е споменал, че е разочарован и от Ръждавичка. Вероятно някой от останалите впоследствие му е разказвал как се е проявила. Защото аз не мисля, че това ще е единственото й "геройство". Очаквам още. Има анулет, имат грошове, саби... Ще подпукат мъжете по ред на номерата, особено ако последните не се светнат какво се случва. Кристиан и Ивайло ще го отнесат първи, двете жълти харпии са ги нарочили вече. Ако има седмица, в която да загубят и двете битки, ще стане интересно. Особено ако трябва да са 4 номинирани. Продукцията ще направи всичко възможно, за да запази жените в играта, това им е златна мина.

Общи условия

Активация на акаунт