💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 40 614
  • 1 252
  •   270
Отговори
# 930
Хора, изказвайте си мислите малко по-обрано. Не мога да чета цели курсови работи по темата от хора с двуцифрен брой постове. Ставам подозрителна, че са се регистирирали само заради формата. Stuck Out Tongue

# 931
Какъв и е проблема на Ръждавичка  с Ивайло.Някой да ме светне.Не пропуска да го захапе

# 932
  • В Града на липите
Пусна една сълза Ръждавичка, но според мен беше защото Лапунов се уби да я хвали Simple Smile

П.п. Проблема й с Ивайло е, че Радостина й Николета я настроиха.

# 933
Не Ръжде,ти а не Лапунов е лесно манипулираем.Жълтите чавки хубаво те оплетоха.

# 934
  • Някъде там...
Калин и цяла тумба чички. Joy

# 935
  • В Града на липите
Калин и цяла тумба чички. Joy
И пак ще смачкат зелените надувки Grinning

Нямаше ли един филм - Бесни, страшни пенсии?

# 936
Сапунджиева обаче как пунтира постоянно Пекин. Каквото каже го повтаря! Много е смешна!

# 937
Пусна една сълза Ръждавичка, но според мен беше защото Лапунов се уби да я хвали Simple Smile

П.п. Проблема й с Ивайло е, че Радостина й Николета я настроиха.
Ама тя скачаше срещу него преди онези двете да дойдат в племето.Ве го искаше изобщо в племето

# 938
  • Някъде там...
И Алекс, и Калин пуснаха по сълза пред лаптопа. Ръждето рева повече от радост, че не е разкрита май.

# 939
Уффф, че е красив тоя Лапунов! По-красив ми е от Калин. Ама и двамата са нереални, направо. Ей такъв ако ли доведе щерката...
П.С. Тая пък ревна !!! Сефте!

# 940
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Беше време да се включи като по учебник нов профил фен на редник Гаднявичка и да ни обвини в седемте смъртни гряха. Ама наистина ли все още продължавате да ни подценявате и да ни имате за толкова наивни? Явно от днес ще се правят опити за избелване и прозорецът на Овертон ще се мести. Няма да ви се получи, дори и с жалкия опит за прякор. Череша, да бе да. Само ако е отровна и неядивна.

# 941
  • София
Diavolo , не е позволено да имаш два профила тук Trollface

Президенте, само защото си стар член по темите и Фифо фен няма да те насоля...
Аз други профили нямам. И това е забранено и се следи зорко.

# 942
Чикагото - Калин и цяла тумба чички. А ти Чикаго, към младежите ли се слагаш ? 😂

# 943
  • София
Бат Сандо хич не ги харесва двете блатни патки... Гледа ги подозрително и остро, като навлеци, каквито всъщност са Trollface

# 944
  • София
Ръджавичка продължава да има доверие на Калин, това е добре.
Той обаче много залита към Алекс.
Като цяло нямаше драми около капитанския избор.
Така и очаквах. Отново е Алекс за няколко дни.
В понеделник сигурно Калин.

Жените добре го отиграха тук. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт