- идеолог и философ на движенията на тялото и на човешката воля
), все пак, поклониците на Калин, моля обърнете внимание и на неговите изказвания, макар и доста лаконични, каза си момчето - най-лошото ще е, ако Лапунов е пленен - тогава ще играе срещу нас, сиреч - ако е отпаднал ще е по-малко лошо. Калин по-свободно коментира флиртовете и задявките, отколкото стратегията. И за Чикагото обаче така се разсъждава, довчера делиха хляб и постеля, сега го солят. Всеки мисли за себе си, видно е, че мъжете и жените се разделиха, видно е, че взаимно не се харесват, за което жълтите носят главната заслуга. Не може цялата вина да се хвърля върху Ръждавичка. Жалко за синьото племе, но причините са от ясни по-ясни. Черешката спокойно можеше да си спести синхрони, в които искрено разказва за стратегията си, за да е по-харесвана, можеше и с колационните си партньорки да се изказва по-политкоректно, просто тя не се крие. Дълбоко се съмнявам, че по-мълчаливите в играта не кроят никакви подобни схеми, така са ги учили, т.нар. "социална игра" в този формат отдавна се изтърка и не може да се предложи нищо ново. Някакво изключение, наистина феномен беше синьото племе преди да дойдат жълтите.
Подразнил си се от реакцията на жените??!?! Само това ли ще кажеш? Чакаме си разбора на поведението на твоята любимка 
. Игрите съм гледала ревностно от сезон 1 до 4. Фен завинаги на Гого от сезон 4. Дори и този сезон не съм следила особено, включих се от някъде. Ръждавичка все пак си я харесвам и ще си я подкрепям, макар че мисля повече да не гледам предаването, влезе в най-безинтересния си за мен етап. Препоръчани теми