💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 39 615
  • 1 232
  •   355
Отговори
# 90
  • София
Сините мъже се скатавали?! За кого говореше тая Радостина? С изключение на Алекс, никой от Феномените не се е скатавал. Да, Лапунов е малко по-нерешителен, но това определено не е скатаване, просто не се налага и не иска да се препира. Останалите мъже, включително и Ивайло, се смляха от битки.
Даже Кристиян, който не става за нищо милият, също не се е скатавал. Доказателство - петъчната елиминация.
Как е възможно такова безочие? Тези двете новите нямат никаква връзка с кораба-майка и Международната космическа станция.
Силната Радостина едва си извлачи задника от рова, но иначе страшно самочувствие вади и много й знае устата.

Дино и Томи изкопаха половината Черноморие... Дано са намерили нефт или някакво злато поне! Joy

# 91
Много странни двойки при феномените, Ръждавичка с Николета ли ще играе двойка?
Да, и мен това ми направи впечатление, защо не се пускат мъж с жена, че да им по лесно при ваденето

Логично е да са мъж-жена, и една двойка мъже ама ..

# 92
От гладни хора какво да очакваме? Те оядените дават фира, а какво остава за другите.
Давайте, зелени. Можете. От сините половината не знаят къде са. Криси герой с 50 кг.

# 93
  • тук, на мястото си
Сега и смяна няма да им дадат на сините, защото водят с две обиколки.
Хайде дано Ивайло мине този път!

# 94
На генералката тук, уви, ѝ се срина рейтинга на спасителката на племето, дет минава по  няколко пъти за всяка жена! Не че е лесно, де! Но пък Кристиян го мина от воле, дето не се слави за топ играч!

# 95
Сините мъже се скатавали?! За кого говореше тая Радостина?

Тая година жените са страшно дъно. До една.

# 96
  • София
Мирослав би трябвало да успее да го мине, защото е катерач.
Чикагото също би трябвало да го мине.
Траян и Томи няма да могат, но пък може да ме изненадат.
Пекин абсурд. Деси ми е на кантар, по-скоро не.
Докато сините умници се разделиха на мъже отделно и жени отделно?! Кой измисли тази тактика? Кристиан с Радостина беше добре. Но Калин и Лапунов? Имат 4 жени за бога.

# 97
  • Някъде там...
Най-вероятно идеята за женската двойка е на Симона. Очаквала е да мине колелото.
Дано Ивайло се събере и го мине, виждали сме да го минава в други битки. Обаче женската двойка как ще се измъкне, не знам, освен ако не чакат за наказание. Или не се прегрупират.

# 98
Не искам да си редактирам предното мнение.
Дяволче и Сони, огромен труд. Благодаря!

# 99
Най-вероятно идеята за женската двойка е на Симона. Очаквала е да мине колелото.
Дано Ивайло се събере и го мине, виждали сме да го минава в други битки. Обаче женската двойка как ще се измъкне, не знам, освен ако не чакат за наказание.

“Генералната” си повярва много от толкова хвалби. Поне да види какъв дроб е.

# 100
Като ви казвам, че Лапунов е готвил (Ръждавица го каза) вие баща му бил готвач. Да, ама и той ги храни там и е готвача , прислужва им, на жените вдига чиниите и т.н. Обаче заслужи да го обиждат. На битки се раздава и не го е било страх да е капитан, ама първо Ръждавица много искала, не отстъпи и той дори срещу своите гласува да отиде тя (помните Алекс как побесня)
После пак виноват, че Наталия отпаднала и не отишъл той да се бие заради котвата. Накрая Ръждивата ги закопа с всички възможни котви от зелените да стане нейното, сега пее в хор с жабите, еми... няма как да я харесам тази. Съсипа всичко хубаво , което е показала в игрите с този гаден характер. Пекин и тя злоба пълна, било най-провалената им седмица с капитан Дино.  Това какви жени са тези бре, всички до една нефелни там. Да те е срам да си жена направо.
И какво бяхте подхванали Дяволо уж за спойлери. Ми то навсякъде пише за този Миро,че и от Павел си личи ясно. Той пък щял да маха и слага наказания, коли и беси един вид, най-важния станал. И този ми толкова противен още с участието си и подлия си номер на стената.
Ръждата как не я е срам от нея си, как се понася тази не знам. Чак сега ми светва, че злобата в нея е толкова голяма към всяко светло същество, че това я прави толкова негативна и недоволна. Само е отблъсната от Лапунов, никакъв шанс да я е харесал май и това я побърква.

# 101
Поздравления и от мен за прекрасната нова тема😊 Битката ще е доста напрегната и тежка, стискам палци на Зелените и искам да ги видя в Резиденция

# 102
Къде са силните други сини  жени?

# 103
Ето затова Лапунов и Калин не трябваше да са в една двойка. Ама защо 70кг, на кого оставят 90кг да го извадят. Ох, куцата им стратегията на сините този път.

# 104
  • Някъде там...
Ох, хем си казвам, че зелените трябва да идат на резиденция и няма да се ядосвам, хем пак си викам за сините. Simple Smile
Айде да я видим многознаещата докторица сега.

Общи условия

Активация на акаунт