💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 33 462
  • 937
  •   139
Отговори
# 360
Не мога да повярвам, че лечителите не успяха да вземат резиденцията! Нелепо беше. Кристиян ме изненада приятно. Дано Лапунов не отпадне утре! Племето се крепи на тях с Калин.

# 361
  • софия
Ами според мен вярват, че Лапунов ще се докаже. То и аз вярвам Grinning

И ако на битката нямаше този пипкав финален елемент, нямаше да се притеснявам. Лапунов ще вземе трасето.
Но и на първата му капитанска Ивайло взе битката точно на пипкавия дзен баланс.

Продукцията харесва това. Trollface

Лапунов ми е в топ любимците, но не мога да хвърля вина Ръждето, ако отпадне утре.
........
Знам, че Ръждето ще обере негативите, но реално ситуацията не е баш такава според мен -  не мисля че тя иска да разкара Лапунов.
Сигурно вътрешно в себе си не иска. Но от думите й излизаше, че много иска. Мислела си, че ще е елиминационна - тамън подходящ момент да го пратят да се доказва!

# 362
Дано да върнат стопанството, за да са по-равностойни битките

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 14:49 от S. Saturn

# 363
Лапунов наистина тръгваха да го готвят оше от онзи съвет дето номинира Гизем и Наталия и после те като го нахраниха и тя тогава Ръждичката обеща че ще го прати на елиминация те буквално си го сготвиха тогава ,пак жалко за момчето подготвен и много пъти се е предлагал явно за продукцията той ще е трън за жените .
Обаче много тъпо то онази седмица преди когато имаше кастинг битката на Гешев точно Лапунов искаше да прави Ръждавичка капитан пред Калин и тя пак неблагодарна.

# 364
Много ще ме е яд, ако Лапунов отпадне на капитанската битка ...

# 365
Ръждавичка даде капитанството на Лапунов точно защото подозираше, че ще е елиминация - това не може да се оправдае и не може да се прости. Тия неща, които ги обясняваше на масата си бяха лицемерие. А мъжете може би са нямали нейното 6-то чувство и си гласуваха за Лапунов с чисти намерения. Абе отвратена съм, колкото я харесвах, толкова не мога да я гледам вече. Радвам се, че днес се изложи и сигурно гризе киселици, че не е могла да мине елемент. Хубаво я свали на земята тая битка.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 23:26 от ts_mira

# 366
  • Някъде там...
Ще отварят път на мечтаната женска коалиция явно.  А и ще отслабят сините, които уж с повече котви, все си взимат битките.
Горко му на Калин обаче, ако изгубят Лапунов. Бая ще мъкне племето на гърба си.

# 367
Ще отварят път на мечтаната женска коалиция явно.  А и ще отслабят сините, които уж с повече котви, все си взимат битките.
Няма да може. Предчувствам една дълга серия от съвети и изолатори. Поне до обединението. Калин ще трябва да пази себе си като го подпукат.

# 368
  • В Града на липите
Няма да може. Предчувствам една дълга серия от съвети и изолатори. Поне до обединението. Калин ще трябва да пази себе си като го подпукат.
Ще го мъкне, ако му позволят “правилата” Иначе едва ли ще му е проблем да минава по няколко пъти трасето.
Честно казано, предпочитам продукцията да го спъва, отколкото Ръждавичка да го предаде.
Още се надявам поне заверата на Генерала и Великолепни ще оцелее.

# 369
  • София
Значи Ръждавичка има ясновидски способности и нахендрила Лапунов на елиминационна капитанска?
А мъжете къде блеят? Ааа, те от добро сърце и от добри подбуди. Bowtie Cold Sweat

🤣

Доколкото си спомням Александър и Калин също гласуваха за Лапунов.
Лапунов иска капитанство от три седмици насам. Ами ето, заповядай.
Стискам палци на Лапунката и вярвам, че ще се върне.
Ауи Simple Smile

# 370
И аз мислех да го напиша. Беше ми любимка Ръждавичка, но откакто се сляха племената и рязко си показа разни неприятни черти, за които преди само лекичко загатваше. Нарочила си е Ивайло и Лапунов и сигурно ще ги отстрани...  Лапунов, с който бяха като брат и сестра на моменти в това прекрасно (вече не е) и сплотено (вече не е) синьо племе. Беше споменато мнение малко по-назад, че не сме там и не знаем какво ги кара продукцията да правят и че може Ръждавичка да е натисната от продукцията да ги прави тези глупости. Склонна съм да вярвам. Тя тази продукция толкова вече изплиска легена, че нищо няма да ме учуди. В момента си личи как някои от участниците искат да напуснат предаването, но бързичко се взимат в ръце и скалъпявят набързо по някоя заучена мотивационна фраза и се примиряват и остават. Малко се отклоних от темата, но да - Ръждавичка според мен направи огромна глупост с тази женска коалиция и предавайки Лапунов, но наистина има признаци, че това й поведение е продиктувано от продукцията. Ще видим. Харесвах я наистина, но сега не знам..

Ръждавичка даде капитанството на Лапунов точно защото подозираше, че ще е елиминация - това не може да се пренебрегне и не може да се прости. Тия неща, които ги обясняваше на масата си бяха лицемерие. А мъжете може би са нямали нейното 6-то чувство и си гласуваха за Лапунов с чисти намерения. Абе отвратена съм, колкото я харесвах, толкова не мога да я гледам вече. Радвам се, че днес се изложи и сигурно гризе киселици, че не е могла да мине елемент. Хубаво я свали на земята тая битка.

# 371
  • софия
Абе и Лапунов се е спихнал малко - на синхрониту му личи, загубил е живец.
Той е интелигентно момче - щом на синхрон му се наложи да се обяснява, че не се скатава. Всички минавят през редактори, ясно им е. Светнало му е  вече, че не е любимец на продукцията.
А продукцията изобщо не "разкарва" Лапунов ( ако се случи сега) заради жени на финал.

Все пак всички виждаме как блести Мирко Потника, нали Joy

# 372
  • София
]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[,
Този елемент е невъзможен за много от мъжете, ти искаш от жена да го мине.
Ръждавичка беше близо, един път малко след средата и един път до средата.
Сигурен съм, че при малко тренировка ще го мине. Но много други жени и с тренироски няма да успеят да го минат.
Не съм сигурен, че изобщо ще има жена, която да го мине това колело ако никога преди това не го е тренирала.

# 373
Сърцето ми е зелено💚 Считам за гавра това да бъдат 15 дена (три седмици) на минималната храна, даваща се преди битка, на една пица, две филии хляб и две кюфтета. Разбирам, че е предаване за изпитване на воля, както на глад и изолация от външния свят,  така и на социална игра и най-вече на сили, но това е извратено. Дори следващата седмица да са в резиденцията за 5 дена тези хора не могат да се възстановят. Същото важи и за блатните.
А относно битката - има хора, които се борят за финал, но нито веднъж не са излизали на пъзел, визирайки Пекин, мисля, че Лапунов също(ако не греша, защото сините не са ми интересни и не съм ги следила толкова), Ръждавичка, Сапунджиева само веднъж беше и други има. Какво ще правят, ако примерно стигнат дотам, минат трасето и някакъв пъзел? Съвсем хипотетично, без да подценявам или надценявам някой. Знам, че няма как всеки да е пъзелист и когато някой такъв попадне в племето винаги биха заложили на сигурното, но …?

# 374
Абе и Лапунов се е спихнал малко - на синхрониту му личи, загубил е живец.
Той е интелигентно момче - щом на синхрон му се наложи да се обяснява, че не се скатава. Всички минавят през редактори, ясно им е. Светнало му е  вече, че не е любимец на продукцията.
А продукцията изобщо не "разкарва" Лапунов ( ако се случи сега) заради жени на финал.

Все пак всички виждаме как блести Мирко Потника, нали Joy
Пък и Лапунов им износи битката той мина три пъти днес ясно е че ако зелените загубят Томи много трудно ще излязат от изолатора по добре е да отслабят сините като им махнат силен играч им оставят 3 котви контузен играч, Алекс ,Ръждавичка и Калин само което е бая отслабване също продукцията не харесва скатаване или страхливци те тея умнци още като казаха че Лапунов не прави  нищо и тн си го сготвиха предварително нещо като Лефтеров през сезон 4 .
Иначе някой беше казал че е било много късен етап вече с тоя изолатор ами сезон 5 нали държаха реката до 10 седмица докато Момчи не я махна чрез кастинг битката нещо такова го усещам тая година.

Общи условия

Активация на акаунт