💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 39 682
  • 1 233
  •   355
Отговори
# 375
Нека ви напомня ако Лапунов отпадне утре, кои са "индивидите", които остават след него:

1. Радка "Умното" Пирадка
2. Николета "Тъпото"
3. Пекин
4. Мистър Пропър (той не е толкова зле, просто не го вярвам ако стане)
5. Томи
6. Храстчо

# 376
]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[,
Този елемент е невъзможен за много от мъжете, ти искаш от жена да го мине.
Ръждавичка беше близо, един път малко след средата и един път до средата.
Сигурен съм, че при малко тренировка ще го мине. Но много други жени и с тренироски няма да успеят да го минат.
Не съм сигурен, че изобщо ще има жена, която да го мине това колело ако никога преди това не го е тренирала.

Diavolo, според мен Силвия Радулова от жените може да се справи. Няма да забравя как на битката с пикелите миналата година(тогава и жените бяха задължени също с пикели да минават) тя мина около 5 или 6 пъти,за да компенсира за неуспешните опити тогава на жените от нейната коалиция.

# 377
Аз иначе едно нещо не мога да разбера значи ти да видиш канадеца който е катерач межудрудгото че минал два пъти е толкова велик и тн като Пекин му носише дънера и още малко щеше да се насере той и не спряха да го хвалят а Лапунов който мина 3 пъти (не се занимава с такива дейнности) и то е единствения който го мина три пъти не получи добра дума дори едно браво а за награда ще го пращат на елиминация .Ебаси убитата продукция честно хубав сезон е по добре е от миналата година ама заради такива неща то ти се убива кефа да гледаш. И също за първи път виждам племе което да победи водещия,продуцентите и другото племе барабар да има сумати и котви наказания и забавяния Крис,Лапунов,Калин износиха на физическата част а Иво и Алекс на пъзела после момичета мъжете за нищо не стават баси хората .

# 378
  • София
Не ми хареса прожекцията днес.Ръждавичка се показа в целия си блясък.Не й схванах мотивите,бих ги приела,но не по този начин.
Тя не отиде при своите от ф4 за коментар,а при двете бели птици и целенасочено го изпрати с надежда за елиминация.
Еми сори,Ръждавичка, ти ще носиш вината за разпада на най-великото синьо племе.Аз не дадох глас за теб в анкетата.
Боговете дълго чакаха Лапунов капитан и заложиха капана и това "респект" от Ралица накрая няма как да е отправено към слънцеяда
Жалко,много жалко.

# 379
Аз иначе едно нещо не мога да разбера значи ти да видиш канадеца който е катерач межудрудгото че минал два пъти е толкова велик и тн като Пекин му носише дънера и още малко щеше да се насере той и не спряха да го хвалят а Лапунов който мина 3 пъти (не се занимава с такива дейнности) и то е единствения който го мина три пъти не получи добра дума дори едно браво а за награда ще го пращат на елиминация .Ебаси убитата продукция честно хубав сезон е по добре е от миналата година ама заради такива неща то ти се убива кефа да гледаш. И също за първи път виждам племе което да победи водещия,продуцентите и другото племе барабар да има сумати и котви наказания и забавяния Крис,Лапунов,Калин износиха на физическата част а Иво и Алекс на пъзела после момичета мъжете за нищо не стават баси хората .

Тук има нещо друго. Мисля си,че те(продукцията) по-скоро го виждат Лапунов като "статист". Не е забавен образ като Чикагото и Дино,не е атрактивен като Калин, не върти схеми като Пекин и т.н. Те вече си имат един "безинтересен" (това през погледа на продукцията) образ като Мирко КанадИцЪ,когото да бутат и ласкаят и не им е нужен още един такъв и затова гледат да се отърват от него колкото се може по-бързо. По този начин хем ще отслабят феномените за следващата териториална,хем си разкарват една потенциална пречка от финалите,за да улеснят работата на избрания от тях "любимец" (защото Лапунов може и да не ми е от фаворитите,но не мога да отрека,че на финал може като нищо да изгърми гласения за победител фаворит на продукцията.).

# 380
  • софия
Да, без Лапунов сините ще са тотал щета.
Анимето, Пенсионерите и Черните вдовици Joy
Сори, не се сдържах.

# 381
Още помня и ми е пред очите Наталка като падна как тропаше с краче, въртеше се в кръг и злобно нареждаше по Лапунов , че е не е отишъл вместо нея на битка и дано е доволен, как не го е срам, как се е скатавал и не се е предложил. Не някой друг от племето, а точно Лапунов и то защото на съвета го подхванаха, че мъжете не се жертвали и номинирали да спасяват жените кавалерски и най вече Лапунов казаха по име и удариха по него. Това стигаше на Наталия и Ръждата да почнат да го нареждат. Като не се върна Наталия, Ръждата даде дума да отмъсти за нея и изгони Лапунов (това си го дадоха в синхрон, как няма само черпак да върти, как е длъжен да ходел на битки, как това-онова...) , забрави как искаше да е капитан и говори с нея , че мъжете това са решили, но тя не та не...тя искала, той се съгласи, гласува за нея и Алек побесня, защото губят капитански допълнителен глас.
Сега отново като го направи капитан с някакви лицемерни думи , на синхроните какво каза-че се надявала да е елиминационна и да отпадне, в прав текст си го каза. За какво говорим, за жената дето била честолюбива и гледала за племето и битките, оценявала хората по представянето...кое отговаря на думите и действията на Ръждата. Пълна предателка, толкова ниско падна че е най-зле от всички жени там, другите поне не са приятели и не забиват нож в гърбовете им. Жалко толкова млад човек и толкова гнил отвътре.
Какво остава в синьото племе , ако Лапунов отпадне (надявам се да не стане така, ама...добре знае да готви продукцията) И не тя е накарала обаче Ръждата, злобата и беше очевадна, това си е нейно решение за мен, иначе щеше по друг начин да се изрази, а тя дори не шикалкави, злобее и наглее с онези двете на поразия.
Та..това остава от синьото племе
Един Калин-другите...са тези дето ги домъкнаха до тук Калин и Лапунов на гръб.
-една предателка , дето ще я сготвят другите жени с удоволствие, тя си им е изтривалка, няма някой да харесва предатели
-трима ветерани на по 50г (лошо няма, дори е хубаво да има различни възрасти и хора с различни професии , нека всеки спортува и има желание да се докаже, но....) това Алекс, Кристиян и Ивайло (третият се доказа през цялата игра, непрекъснато ходи на битки, устоя и се рани, не се дава на младите, но живецът, който имаше и желанието за жълтото племе угасна с него, отчая се, видя всичко и не го приема , а Алекс и Крис са ...посредствени за мен, добри на моменти, но...не са за финал.
- две котви, дето за нищо не стават Николета и Радостина (особено втората), хем нахални, хем нагли, хем...бе да не изреждам...
Всъщност остана само Калин от сините, ако Лапунов падне.
С удоволствие ще гледам да ги сготвят всички. Най-вече Ръждата да падне преди Николета и Радостина. Само за Ивайло ще ми е жал донякъде освен за Калин.

Ръждата и Кукла Наталка видяха сметката на сините. И колко време щеше да остане Наталия да питам Ръждивата, щяха да гният на изолатора, а на нея както говорят най-тежко и било повлияло и най-зле е понесла стоенето там (думи на Наталия)

# 382

Тук има нещо друго. Мисля си,че те(продукцията) по-скоро го виждат Лапунов като "статист". Не е забавен образ като Чикагото и Дино,не е атрактивен като Калин, не върти схеми като Пекин и т.н. Те вече си имат един "безинтересен" (това през погледа на продукцията) образ като Мирко КанадИцЪ,когото да бутат и ласкаят и не им е нужен още един такъв и затова гледат да се отърват от него колкото се може по-бързо. По този начин хем ще отслабят феномените за следващата териториална,хем си разкарват една потенциална пречка от финалите,за да улеснят работата на избрания от тях "любимец" (защото Лапунов може и да не ми е от фаворитите,но не мога да отрека,че на финал може като нищо да изгърми гласения за победител фаворит на продукцията.).
Реално Лапунов е интересн образ чисто визуално и като характер духовен човек и тн имаше най интересната визитка

# 383
  • София
Лапунов и Томи просто не са им интересни.
На тежка комплексна битка трудно ще бият фаворитите им (Калин им е най-големия фаворит + Чикаго + Миро), защото просто не са толкова добри, а по-скоро са им безинтересни. Също така гледат да си съхранят и петте жени. Според мен от продукцията искат и петте жени да стигнат обединеното племе от 8 или 9 човека.
Но реално се видя и днес, че жена трудно ще се класира на финал. Визирам колелото. Жалко за което.

# 384
Дожаля ми за Лапунов. Винаги е подкрепял Ръждавичка, винаги се радва искрено на успехите ѝ. Дори днес ѝ разтрива ръцете и я успокоява на колелото, а тя го прати на пангара. Цял сезон му мърмори - не мислел, не се заявявал, скатавал се, не ѝ събирал трева да спинка в изолатора... Не можа да ѝ угоди този слънчев и лек човек. Никаква похвала за него от водещите, а другите бяха споменавани поименно многократно. Излъчва спокойствие и доброта и се раздава винаги. И днес се видя какъв страхотен тандем са с Калин, колко силни, пъргави, подобни като светоусещане и над нещата са и двамата. Но Продукцията това и чака. В момента, в който някой тръгне против сценария или се открои ярко като безценен за племето, много бързо му подрязват крилете. Така нахендриха Чикагото при зелените кратуни след като сам теглеше деветте варела...

# 385
  • София
Уф, няма ли кой да гласува за Томи, Радост и Николетка? 😳🥴🤒

# 386
Уф, няма ли кой да гласува за Томи, Радост и Николетка? 😳🥴🤒

Аз ще гласувам! За когото кажеш!
Само да вкарате малко бонтон тук! Че някои вече съвсем "изплискаха легена" То бива бива, ама чак пък толкова злост, злоба, омраза, заприличало е на секцията с коментари в дир-а. Спрете се! Имате си мнение, добре, кажете си го, аргументирайте се. Бъдете си фенове, имайте си любимци, няма лошо, даже супер! Но някои "мнения" са отвратителни за четене. Без извинение!

# 387
Представям си евентуалният чисто женски финал: Ръждата, Забравета и за цвят Пекин! Принципно Жабата е на финал, но тя пък е зелена и ще наруши баланса на синьото, пък и повлияна от Ръъждавичка, счита Николета за супер силна, и отстъпва ( от продукцията са ѝ обещали място в двадесети сезон ALL STARS - Бехме яки женки феминистки, сега само майки и баби!). Николета естесвено идва без раница, демек без саби, Симонка,, обаче, си носи анулета и анулира Пекин! Ръждвачка за двайсети път играе вместо Николета и супер изтощена отпада от Николета на пъзела с кубчета, дет Миглата беше корифей!
ИИИ най-сетне силна жена - победител в ИВ! ЕДНА СИЛНА ЖЕНА!:yum:

# 388
Сега виждам новата тема и анкетата. Благодаря Simple Smile

Гласувах за Дино Wink

# 389
  • София
Битката днес:

Колело + трасе - дънери/варел

1) Калин (колело) и Лапунов - варел 100 кг. // Дино (колело) и Томи - 90 кг. дънер
2) Кристиан (колело) и Радостина - 50 кг. дънер // Чикагото (колело) и Траян - 80 кг. дънер
3) Лапунов (колело) и Ивайло - 70 кг. дънер // Мирослав (колело) и Д-р Пекин - 50 кг. дънер
4) Калин (колело) и Александър - 90 кг. - дънер // Чикагото (колело) и Сапунджиева - 60 кг. дънер
5) Лапунов (колело) и Ръждавичка - 80 кг. дънер // Мирослав (колело) и Траян - 100 кг. варел
6) Кристиан (колело) и Николета - 60 кг. дънер // Томи (колело) и Дино - 70 кг. дънер

Колело:
Нито една жена не мина с колелото. От мъжете не успяха да минат Траян, Ивайло и Александър.
2 пъти го минаха: Калин, Лапунов и Кристиан // Чикагото и Мирослав
-
Дънери/варел:
Много хора по два пъти. От жените нито една не мина два пъти. Ръждавичка участваше при един от най-тежките дънери - 80 кг. Като демонстрира добро копаене. Д-р Пекин също се представи добре (но с най-леките 50 кг.). Останалите жени просто бяха като мажоретки.
Единственият участник от двата отбора, който участваше 3 пъти при ваденето и пренасянето на тежестите беше Лапунов. И то вадейки 70, 80 и 100 кила!

МВП на битката е Лапунов!
И нито една дума от Павел и Ралица за него след края на битката?!?!

Нека поне тук в темата го уважим. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт