💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 42 531
  • 1 288
  •   45
Отговори
# 660
  • Някъде там...
Симона яко се плъзга по нанадолнището в момента. Все едно я смениха, свали маската.

# 661
Камък и бил паднал от сърцето на предателката...скоро тя и двете фльорци ще спинкат върху каманаците на Изолатора

# 662
  • В Града на липите
Ръждавичка ме докара дотам да искам Феномените да паднат, че да й видя физиономията.
По-противна женска коалиция не бях гледала в тези Игри.
Ще чакаме сега да блеснат.

П.п. Ново двайсе. Племе щяло да изчезва. Че те нали са само две?
И пак нарушени правила?!?

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 22:12 от hrissi_sz

# 663
Аууууу Кралицата се обиди, че някой си е помислил, че Пекин е по-добра от нея Grinning Пекин можела само да бута и да прави женски коалиции. Споко, ти си по-добра в коалициите от Пекин, змия такава Grinning

# 664
Според мен - продукцията досега е прикривала Симонка. Сега пускат и хвърлят кал по нея като развитие на образа. Тоест пускат изборателно. Очаквах или по нея или по Калинчо да мятат.

# 665
Ръждата изкопа дъното, срина се това момиче, тотал щета, много гнусен характер и поведение.

# 666
  • Някъде там...
Очаквам сега поне единият номиниран да е син. Вероятно Кристиан. И този път може и да не се върне.

# 667
Ръждавичка на какви наркотици е ? Радка ли ще мачка? Противно ми е да я слушам и да я гледам, жалко за Ръждавичка, в комбинация с тези двете излязоха най-лошите й черти.

# 668
Продукцията, някой чете ли форума на заплата? Не сме слепи, видяхме ви "обрата". Не сте най-великото предаване, най-корумпираното и нагласеното сте.

Продукцията, ако някой чете тука, да знаете, че може да си правите каквото си искате. Колкото и да ги ядосвате хората, те винаги ще си гледат, сезон след сезон, година след година. Даже и като ги ядосвате повечко и има по-голям трафик и ангажираност към предаването.Wink
Това не е вярно и огромния срив миналия сезон го доказа колкото и да не се признава и отрича. Те и затова спешно този сезон вкараха такъв каст, без Калин, Лапунов, Чикагото, Ивайло и Дино щяха да ги закриват след този сезон.

Точно така, второто най-гледано предаване в родния ефир е пред закриване. Как ли ще се спасят.

# 669
  • София
Радостина щяла да блесне сега Grinning Точно Лапунов й пречеше да блесне, да.

# 670
  • Буркина Фасо
Ръждето някога готвила ли е в кухнята? нещо ми убягва това.

# 671
Майко мила, Николета с крака на масата. Аз не бих седнала с тези жени на една маса. Изнизаха се и оставиха мъжете да разтребват. Каква зодия е ръждата? Скорпион?

# 672
  • София
Мъжете мият съдовете и бършат масата след вечерята, трите патици си легнаха без да пипнат нищо..

# 673
  • София
Упс, предателката говори как Д-р Шанхай не можела да се сравнява с нея. Дали не замирисва на двубой между двете? Rolling Eyes

# 674
Божееее... аз не пиша по принцип, само ви чета, но тази Ръждивата ме възпали адски. Безмълвна съм от липсата на адекватно мислене и огромната злоба. И ще ме прощавате, ама не само Радка е пъпчива-Симонка ще я надмине.  Дъно.....

Общи условия

Активация на акаунт