💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 32 731
  • 916
  •   107
Отговори
# 705
  • Някъде там...
Утре този елемент с ходенето по въже е специалитет на Калин. Ако добре видях на промото. Но пък са по двойки, а Алекс е едър и тромав.
Ивайло е здрав, дано удържи коша!

# 706
Утре този елемент с ходенето по въже е специалитет на Калин. Ако добре видях на промото. Но пък са по двойки, а Алекс е едър и тромав.
Ивайло е здрав, дано удържи коша!

И защо да побеждават, без съвет как ще махат блатните кралици?

Междудругото от това плюскане безразборно, кожата на Ръждавичка стана много зле, освен че са качили килца. Угояват се за изолатора ама то и това не е добра тактика, вече трета седмица са там, като нищо ще качиш мазнинки с това ядене.

# 707
  • Някъде там...
Заради анонса с разпадането на едното племе.
За жалост, едва ли ще им видим гърба скоро на сините вещици. Продукцията потрива ръце.
Сините са добри на трасе. На втората елиминационна се дънят - единоборства или изометрия.

# 708
Ивайло първо е кожа и кости, макар и жилав, отделно е с травма на крака до скоро, а трябва да се закотвя в пясъка.
Дано да паднат сините.
И що сега чак ще махат някой. Откога са знаели, че утре ще го оповестят. Или трябваше да махнат удобно Лапунов. Защо използват тези хората така, това всеки сезон се гаврят с добри участници.
Хубава работа, ама българска. Толкова за това предаване. Но и зрителите не правим нищо по въпроса гледайки как се гаврят с достойни хора.

# 709
Анкетата, трябваше днес да е пусната. Ръждавичка щеше да е далече от тези 60 гласа Joy

# 710
Както винаги, в момента в който Ръждясаличка усети добри емоции и се вкисва. Тя просто е имунизирана към позитивизъм. След всяка победа тя плюе упреци.

# 711
Не знам за вас, но аз изпитвам погнуса от отровното трио. Не се шегувам, получавам спазми само като ги видя и чуя. Гаднявичке, Гаднявичке ще поставиш антирекорд в шоуто, дори Мартин и Алекса няма да могат да те настигнат, заслужаваш си.
Такава погнуса изпитах и аз, че си сипах едно уиски от яд.

# 712
Майко мила, Николета с крака на масата. Аз не бих седнала с тези жени на една маса. Изнизаха се и оставиха мъжете да разтребват. Каква зодия е ръждата? Скорпион?
Май е риби. Което обяснява поведението и. 🤣

# 713
На промото се видя доста по-пълен кош на сините. И все пак се надявам на синя победа. Някакъв манджагейт ще има пак явно. Но какво означава, че едното племе приключва ?!
Предполагам едното племе вече няма да носи своето име, а ще го наричат само по цвят, както беше в сезон 3 при Шампионите. Те от продукцията правят всичко възможно, че да стане от нищото няква драма, трябва им рейтинг.

# 714
  • Дубай
Ръждавичка е злобна и не знам, защо беше толкова против Лапунов... Смятам, че просто нейната стратегия е да маха силни играчи, за да и е по-лесно на финал.

# 715
Яд ме е за Лапунов, но не мога да кажа, че са го прецакали. Сам се би. Освен ако не са преснимали и режисирали нещата, ама чак толкова...
Напротив. Не се би сам, въпреки , че милият и той така си мисли.
Той е добре на баланс, Томи и той не е зле, но...Лапунов още в началото се видя неговият дракон без да дишаш дори се клатеше
Достатъчно е едно камъче някъде, да не е поставен наравно, много неща може да се пипнат и по главата на дракона дето редят кубчетата. Това е елемент дето не можеш да докажеш дори , че е пипано нещо. Уж същият само цвета различен, ама...не е баш така. То логично и на земя неравна няма как двата да са сложени еднакво нивелирани , ако трябва да сме честни, освен другото. Нека мъжете кажат.
Да...Ръждата не е готвила никога, нито си е вдигала чиниите от масата. Първата и сготвена храна е намачканият банан с който така ехидно се похвали пред онези двете. Лапунов им е готвил и тези тави там са негово дело с храната. Странно е , че Калин ни стон , ни вопъл не отрони за приятеля си.

Това е доста пристрастно. Видя се, че дърпа и пристъпва много рязко. Точно тази "люлка" която е драконът не може да се саботира, прост всичко трябва да е нежно и плавно.

# 716
  • В Града на липите
Наистина не знам как повтаря като ехо, че мъжете били недостойни, само Томи бил достоен, отровата проникна и вече разяжда племето отвсякъде. А бяха като семейство.
Трудно ще го преживея Лапунов, обаче ако това с Томи и бензиностанцията е вярно( вече не е спойлер, като всички говорят за това, нали? Simple Smile ) нямам търпение да им видя физиономиите на момите в синьо. Grinning
Ще е епично. Абсолютен разврат на събитията.

# 717
Ръждавичка ненавижда мисълта, че някой може да е по-добър от нея. Веднага скача и се брани, изрежда 1-2 неща, в които някой е една идея по-добър от нея, но тя не вижда грешки в себе си. Има се за непобедима и уникална. Чувстваше се добре преди, защото минаваше един и същ елемент 3 пъти, така показваше колко е способна и колко са зависими другите от нея, ами в царството на слепите, едноокият е цар. Сега обаче става по-трудно, другите жени могат да правят това, което и тя, вече няма комплименти от мъжете и това наранява егото ѝ. Ще започнат да забелязват минуси в играта ѝ, а тя няма как да допусне да е на прицел. Предава старите си другари и отива там, където отново ще се откроява и някой ще зависи от нея, а именно жените. Иска да знае, че контролът е в нейни ръце, от този тип хора е. Кога е била на отговорен пост - да реди пъзел/рул сама, да стреля, да упражнява някакъв друг вид сила, освен физическа (само на играта с топчетата, но там нямаше избор). Искам да видя жена на пъзел, но не наполовина нареден, а изцяло ненареден, може и слайдинг пъзел, защото досега не се сещам да са били.

# 718
  • Дубай
Лапунов беше по - припрян, но рано му беше.. Продукцията го е нарочила, защо битката, когато Ръждавичка беше капитан не беше елиминационна, защото си я пазят.

# 719
Май ни подготвят за баничка гейт 2. Обаче защо показват всичко с такова закъснение,че чак се и възмущават?
Абе, Дино да не е ял кюфтета по пътя за изолатора Simple Smile Не знам, то заприлича на турски сериал вече.
А Ръждавичка винаги си е била пъпчива, не знам как сега някои го забелязват. Просто тя изкара доста повече време на резиденция, където с грим всичко се прикрива.
На мен много грозно впечатление ми направи, когято стана от масата и си остави чинията. Ако не си си мръднал пръста в приготвянето на вечерята, поне си почисти и си отсервирай.

Общи условия

Активация на акаунт