💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 32 731
  • 916
  •   107
Отговори
# 750
Според мен при сините винаги е имало разделение - негласно, като всеки имаше зъб на поне двама от другите. Така лицемерно до разпадането, включително и сега. Просто малкото съвети като че ли им помогнаха. А и за сюжетна линия е идеално ф4.

# 751
Не мога да повярвам, че мина толкова време от края на епизода, а дявола още не е дошъл да защити Симона! Дяволе, къде се губиш? Всички чакаме с нетърпение!

# 752
  • някъде по морето
На мен ми се струваше, че драконът на Лапунов много се люлееше, повече от този на Томи. Яд ме е за Лапунов...сготвиха го...

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 01:16 от Zvezdna

# 753
    Замислих се за Калинчо.
    Той не показа някаква емоция за отпадането на Лапунов, а бяха приятели. Вярно е сдържан, но...необичайно ми е.
    Не участва в сбирките пишете, не качвал нищо почти (само някога , колкото да се разпише сигурно по договор)

Качва сторита с Лапунов. Поддържат си връзка, забавляват си се заедно и по своему.

# 754
    Аз донякъде разбирам защо Ръждавичка не харесва Лапунов.

Причината е много елементарна - в началото тя харесваше Лапунов, но когато видя, че няма да я огрее(това се видя още като влезна Гизем), Ръждата тогава го намрази, озлоби се към него и започна да го клевети, че бил страхливец и т.н…
    Чиста женска злоба и яд от отхвърлянето.

Ама той в началото ѝ симпатизираше... по-така, като на жена - имаше няколко синхрона, от които пролича, че я харесва и е отворен за нещо повече от просто съплеменници. Тя на недостъпна ли се направи, не знам, но с всичките ѝ мантри "Победа, победа, второто място е на първия загубил, сложили са си розовите очила, как не виждат това, не разбират ли онова, не осъзнават ли третото" показа ясно, че не смята да флиртува дори само ей така, за настроение, за закачката. Напомни ми на тия бизнес дами, които са толкова бизнес, че престават да са дами. Няма лошо, де, така е решила да играе играта. Просто въпреки че е красива, ми е супер асексуална като излъчване. Може и така да ми изглежда от женска гледна точка. Мъжете да кажат 😀

Определено при пристигането на палавата Гизем ѝ потънаха гемиите на Ръждавичка. Типична реакция на човек, който е решил, че за да е на почит, трябва да се доказва, да се доказва, да се доказва. Идва изведнъж един шемет с бляскав поглед, любопитен към всичко, стопля и олекотява атмосферата и с лекота, без да се доказва, доказва, доказва, завърта събитията и околните около себе си. Еми много сладка беше Гиземката. Абе, в семейството на Ръждавичка да няма верно военни, полицаи нещо? Такъв стремеж към равносметки, казарма, постижения, строй се - преброй се

# 755
    Ръждавичка е злобна и не знам, защо беше толкова против Лапунов... Смятам, че просто нейната стратегия е да маха силни играчи, за да и е по-лесно на финал.

То тва е стратегията на всяка жена като цяло Grinning

# 756
    • На Изток от Рая
    Ръждавичка вече категорично отпадна от моя топ 5. Харесвах я като най-силната жена в сезона, но не и като характер и въпреки това някак ми стана любимка с времето, но това, което чух днес за Лапунов, а и жестът с ръцете вече тотално ме отблъсна.
    Калин също малко ме разочарова, защото каза по-добре Лапунов да е отпаднал, отколкото да е пленен, тъй като той знаел тактиките на племето. Явно не са  били особено близки, но се сработваха добре на трасе.

# 757
    Ръждавичка е злобна и не знам, защо беше толкова против Лапунов... Смятам, че просто нейната стратегия е да маха силни играчи, за да и е по-лесно на финал.

То тва е стратегията на всяка жена като цяло Grinning

Да, най-елементарната стратегия. "Аз знам, че съм слаба, затова ще гоня силните, ще подкрепям по-слабата конкуренция. Така нищо, че съм недостойна, важното е да издрапам максимално напред".

# 758
    Не разбирам, защо повечето от коментиращите са изненадани неприятно от поведението на Ръждавица. В нейната визитка тя всичко си казва в прав текст, и за сладката победа над мъж, и за лицемерието.

# 759
    Добра битка между капитаните, не мисля че имаше нагласени неща, всичко беше на късмет накрая.
    Ако беше Алекс голямата уста щеше да има огромна разлика с Томи.
    Явно утре ще има наказания, може да кажат обединение и всички в изолатора, заради Томи, добра идея.

Да вземат да пуснат 2-3 игри с баланс или като онази с гредите когато Калин отпадна първи и ще оставят малко мъже.
    После жилетки, ама да са според теглото, понеже Дино няма 60кг,  някои са 90, да им слагат 20+кг и женски финал и победител е повече от възможно да има.

# 760
    Омръзна ми да чета едно и също. Сготвили Лапунов. Те сготвиха зелените, ама затова никой нищо не казва. С отпадането на стопанството забиха зелените в девета глуха. Не знам защо някой си мисли, че е супер лесно недоспал и гладен да победиш. Пак повтарям, че сините печелят не защото са толкова силни, а защото имат предимството да идват от резиденция. Хайде да сложим Траян, Дино, Чикагото и останалите две седмици в резиденция и да видим кой ще побеждава.
    Жал ми е за Чикагото. Обезвери се, млъкна. Специално пък него как го сготвиха. Не мога да съжалявам загладения Лапунов и да твърдя, че е загубил нечестно, а да си мълча как третират зелените, като добитък.
    Ръждавичка какво да я коментирам, злобно човече и подло. Калин е безхарактерен, не заема позиция. Да да, да да... съща Сапунджиева. Алекс никой не го харесва, ама има топки да им казва истината в очите. И им реди пъзелите.

# 761
    • На брега на реката
    Е, как да няма позиция Калин?!? Снощи каза, че е по-добре Лапунов да е отпаднал, вместо да е пленен! Това определено не ми хареса. Вярно, че е единак, но да поелаваш такова нещо на уж "приятел",  не говори добре. Никакъв сантимент!

# 762
    • Русе
    На мен ми се струваше, че драконът на Лапунов много се люлееше, повече от този на Томи. Яд ме е за Лапунов...сготвиха го...

Мислех, че ми се е сторило, особено главата на дракона - на Лапунов се люлееше доста.

Сега предвиждам при избора на капитан Ръждавичка да ползва анулета - иначе са 3 срещу 4. И да номинират мъже от тук на сетне. Ето така всеки сезон, заради женските им коалиции, се изпращат силните мъже постоянно на битки и накрая печели някой шушляк минал между капките. А не жена. Жалко, симпатизирах на Симона. Вече не.

# 763
      Така де, има позиция Калин.. пее в хора. Съгласява се с текущото мнение. Гъвкава работа, така се оцелява.

Шушляк, минал между капките?
      Имаш предвид Рълев, Андрей или кой точно шушляк?

# 764
      • София
      Точно тази тъпа "клатушка"-дракон е от най-полезните, когато искаш да наклониш нещата към някого. Една по-халтава глава срещу една по-трудно подвижна и съответният участник може да забрави за победата, освен ако не е факир.

Общи условия

Активация на акаунт