💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 32 731
  • 916
  •   109
Отговори
# 870
  • Някъде там...
Със сигурност не е случайно и сигурно ще се сблъскат в някакъв момент. Винаги има такива тънки подсказки.
И приказките на Калинчо за жените не са оставени току-така. Ще има да пати още сигурно. Мислех си, че е заради онази капитанска битка, на която го "биха" две жени. Но след снощи започвам да се съмнявам дали няма и още нещо. Дано и той се е светнал, че тук сценарият е водещ. Ако трябва да победи жена в някоя битка, това ще стане. Ако щеш изори арената, все на някой елемент ще те подхлъзнат.

Иначе Дидо има право за едита. Някак много рязко се случи. Съмнявам се да се е въздържала толкова. Просто не са ни излъчвали всичко... Парченца, проблясъци.

# 871
Може и монтаж да е било, но и тя нямаше благодатна почва да се покаже след Гордиенко. Само леки пропуквания от време навреме, кой бил глупав и не мислел, кой бил страхлив ...
А за Пекин продукцията създава изкуствена линия и уж съперничество. Ръждавичка се обиди повече на Алекс, че я подценява и я сравняват с Пекин.
Залагам, че сега на битките за съвет ще е подсигурено Пекин да я отупа на някое единоборство, и тогава стой та гледай наранено его.
Дали самата Ръждичка се е "обирала" и просто досега монтажът е бил "такъв", аз съм склонен да си мисля че е второто и тази седмица е поставено началото на разжалването и от генералско звание и превръщането и в антагонист.
По друг начин не мога да си обясня това което ни показаха (и най-вече начина на показване) за мнението и относно Д-р Шанхай (едно на ръка че ни навират в лицата бъдещ конфликт между двете). Просто не се връзва със всички останали активни противопоставяния мъже срещу жени, сега изведнъж Ръждичка да скочи така на друга жена. Нещо ни готвят от продукцията но да видим точно какво.

# 872
Kакво направи Триглавата синя ламя, че Пекин и Сапунджиева направо изглеждат приемливи? Neutral Face

Категорично съм против опитите да бъде оневинена, оправдана, разбрана или реабилитирана Ръждавичка. Подозирам, че не сме видели най-лошото от нея. Всички тези млади момичета, отровени от собственото си его и токсичния феминизъм, трябва да разберат някои истини за живота - макар и по суров начин. Нищо не оправдава минаването през трупове, за да нахраниш егоцентризма си. Не го е научила за един ден, бъдете сигурни. Доста време го е захранвала и отработвала в реалния живот.

Дано накрая е доволна, че е изпреварила Лапунов с няколко места и дано тази награда я топли срещу всенародната "любов".

# 873
Омръзна ми да чета едно и също. Сготвили Лапунов. Те сготвиха зелените, ама затова никой нищо не казва. С отпадането на стопанството забиха зелените в девета глуха. Не знам защо някой си мисли, че е супер лесно недоспал и гладен да победиш. Пак повтарям, че сините печелят не защото са толкова силни, а защото имат предимството да идват от резиденция. Хайде да сложим Траян, Дино, Чикагото и останалите две седмици в резиденция и да видим кой ще побеждава.
Жал ми е за Чикагото. Обезвери се, млъкна. Специално пък него как го сготвиха. Не мога да съжалявам загладения Лапунов и да твърдя, че е загубил нечестно, а да си мълча как третират зелените, като добитък.
Ръждавичка какво да я коментирам, злобно човече и подло. Калин е безхарактерен, не заема позиция. Да да, да да... съща Сапунджиева. Алекс никой не го харесва, ама има топки да им казва истината в очите. И им реди пъзелите.

А нима не прецакаха сините - взеха им Чикагото и има набутаха две котви, които се оказаха и отровни змии. Какво повече искаш?

П.П.
Тези състезатели, и особено състезателки във формата не се ли научиха, че голямата награда е мираж, койт не се печели, а се дава. И шансът да го дадат на когото и да е е микроскопичен.  По-скоро участниците, изградили положителен образ и вдигнали рейтинг имат шанс в последствие да капитализират това. Докато тези, които са си навлекли омразата на публиката остават с пръст в...уста. Джаферович например имаше мераци за някаква телевизионна кариера, но я отрязаха, защото никой не я харесваше.
Бая ги прецакаха, няма спор. Сините са може би първото племе от няколко години насам — може би от сезон 5 — което толкова доминира, и то със слаби играчи като Наталия и Гордиенко. Те са и племето с най-много спечелени резиденции и единственото, което не е ходило на плажа тази година.
И не само с Чикагото — всички забравиха за Траян дето им го взеха за да ги отслабят, но Чикагото ги буташе и него трябваше да вземат и пак не ги отслабиха, пак второ място взеха  това подсказва колко са силни феномените :. За мен лечителите и завоевателите бяха адски бутани. Завоевателите – целият им състав (с изключение на Ивайло) беше сменен, и пак нищо не направиха. А при зелените им взеха тараните на сините, добавиха една от най-силните жени – Сапунката, и им изчистиха Иван и Краварката. Отделно, винаги на единоборствата им дават бутаща игра или изометрия, в която зелените са по-добри.
Сините спечелиха битката на обединението, уж постоянно се петелчи, че победителите в игрите винаги взимат всичко, а губещите – нищо. По-добре в този сезон да си втори, ако няма изолатор. Отделно, на сините им дадоха само един да вземат, не им дадоха Иво, за да стане драма, и 100% продукцията е искала трите жени да са в едно племе.
Онази игра, където жълтите взеха резиденцията – сините не спряха да ги наказват за какво ли не, даже пъзелът им беше по-малко нареден от на другите. Продукцията мрази доминиращи племена. И през сезон 4, когато Безстрашните доминираха, малко ги бяха прецакали (Чакалов каза, че е истина – говорил е с един, който прави игрите). Или пък Супергероите – когато Алекса дойде при тях, бяха непобедими и спряха да се карат, и за това започнаха да им дават игри в полза на другите по едно време.
Мен това най-много ме дразни в Игрите – защо искат да държат юздите? Остави играчите сами да си правят контента, вместо ти да се намесваш. Примерно в онлайн формата „Къщата на инфлуенсърите“ участниците сами правят контента.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 16:44 от Mane007

# 874
Имам въпрос - какво ще стане с анулета на Ръждето след обединението, ако хипотетично до тогава не го използва? Аз останах с впечатление, че е само за етапите, на които има племена все още.. После след обединението нали е всеки сам за себе си..

# 875
  • Някъде там...
Значи чакаме да го ползва скоро. Тази подробност я бях изпуснала. Simple Smile Или ще анулира капитански избор, или номинация.
Интересно ми е Загубета как ще сметне сама кога да си ползва сабите.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 17:02 от Жабче

# 876
Продукцията ще им помогне да преценят. Ясно е, че жените до последната фаза ще оцелеят с всички предимства, които им набутаха. Все се надявам Радостина поне да отпадне преди топ 8. Просто е нелепо да стигне дотам.
Алекс ще се спаси с грошовете. Калин е силен. Кристиян и Ивайло ще отпаднат скоро.
То му се вижда вече кои ще са на финал.
Томи ако е сгафил, ще го сготвят и него. Някой от триото Траян, Дино и Чикаго също ще отпадне. Другите в обединеното племе.

# 877
Някой назад беше споменал, че са прецакали Добрин миналата година - за каквп става въпрос, че аз нещо съм проспала? Или говорите за това, че той беше напът да спечели финала и не се знае Мартин как го изпревари на пъзела?

ПП: трите сини харпии за мен не са точно 3 змии - 2 от тях са змии, но третата ми е напомня на ей това меме като я гледам как седи отстрани с празен поглед, докато другите 2 злобеят и се подиграват на някого:

# 878
Омръзна ми да чета едно и също. Сготвили Лапунов. Те сготвиха зелените, ама затова никой нищо не казва. С отпадането на стопанството забиха зелените в девета глуха. Не знам защо някой си мисли, че е супер лесно недоспал и гладен да победиш. Пак повтарям, че сините печелят не защото са толкова силни, а защото имат предимството да идват от резиденция. Хайде да сложим Траян, Дино, Чикагото и останалите две седмици в резиденция и да видим кой ще побеждава.
Жал ми е за Чикагото. Обезвери се, млъкна. Специално пък него как го сготвиха. Не мога да съжалявам загладения Лапунов и да твърдя, че е загубил нечестно, а да си мълча как третират зелените, като добитък.
Ръждавичка какво да я коментирам, злобно човече и подло. Калин е безхарактерен, не заема позиция. Да да, да да... съща Сапунджиева. Алекс никой не го харесва, ама има топки да им казва истината в очите. И им реди пъзелите.

А нима не прецакаха сините - взеха им Чикагото и има набутаха две котви, които се оказаха и отровни змии. Какво повече искаш?

П.П.
Тези състезатели, и особено състезателки във формата не се ли научиха, че голямата награда е мираж, койт не се печели, а се дава. И шансът да го дадат на когото и да е е микроскопичен.  По-скоро участниците, изградили положителен образ и вдигнали рейтинг имат шанс в последствие да капитализират това. Докато тези, които са си навлекли омразата на публиката остават с пръст в...уста. Джаферович например имаше мераци за някаква телевизионна кариера, но я отрязаха, защото никой не я харесваше.
Бая ги прецакаха, няма спор. Сините са може би първото племе от няколко години насам — може би от сезон 5 — което толкова доминира, и то със слаби играчи като Наталия и Гордиенко. Те са и племето с най-много спечелени резиденции и единственото, което не е ходило на плажа тази година.
И не само с Чикагото — всички забравиха за Траян дето им го взеха за да ги отслабят, но Чикагото ги буташе и него трябваше да вземат и пак не ги отслабиха, пак второ място взеха  това подсказва колко са силни феномените :. За мен лечителите и завоевателите бяха адски бутани. Завоевателите – целият им състав (с изключение на Ивайло) беше сменен, и пак нищо не направиха. А при зелените им взеха тараните на сините, добавиха една от най-силните жени – Сапунката, и им изчистиха Иван и Краварката. Отделно, винаги на единоборствата им дават бутаща игра или изометрия, в която зелените са по-добри.
Сините спечелиха битката на обединението, уж постоянно се петелчи, че победителите в игрите винаги взимат всичко, а губещите – нищо. По-добре в този сезон да си втори, ако няма изолатор. Отделно, на сините им дадоха само един да вземат, не им дадоха Иво, за да стане драма, и 100% продукцията е искала трите жени да са в едно племе.
Онази игра, където жълтите взеха резиденцията – сините не спряха да ги наказват за какво ли не, даже пъзелът им беше по-малко нареден от на другите. Продукцията мрази доминиращи племена. И през сезон 4, когато Безстрашните доминираха, малко ги бяха прецакали (Чакалов каза, че е истина – говорил е с един, който прави игрите). Или пък Супергероите – когато Алекса дойде при тях, бяха непобедими и спряха да се карат, и за това започнаха да им дават игри в полза на другите по едно време.
Мен това най-много ме дразни в Игрите – защо искат да държат юздите? Остави играчите сами да си правят контента, вместо ти да се намесваш. Примерно в онлайн формата „Къщата на инфлуенсърите“ участниците сами правят контента.

,,Къщата на инфлуенсърите" не е добър пример за правене на контент (който го е гледал знае за какво говоря). Относно това защо продукцията иска да държи юздите,ами просто е-НЯМАТ им доверие,че ще направят интересено за зрителите съдържание. В БГ риалитита винаги трябва да има драма,напрежение,сблъсъци и др. Когато не се намесват и нещата вървят от само себе си,ясно се вижда,че едно племе като Феномените е неконфликтно,сплотено на арената и силно. Това обаче в общите представи за български риалити предавания (това е в главата на продукцията) е проблем,защото рейтингът има опасност да падне,тъй като хората няма какво да коментират, а когато няма какво да коментират, те съответно се отдалечават от този риалити продукт и търсят нещо друго,с което да се захванат,за да изразят мнението си  по наболял въпрос (За пример давам  Ергенът,където заради изцепката на един "симпатичен господин" и след това изгонването му,темата там гръмна. Дяволо може да потвърди. ) Та това е цялата работа. Просто,за да има съдържание,което да генерира реакции,миймове и коментари(съответно гледаемост и рейтинг),те се намесват като бутат сюжета в една определена посока.

# 879
Предполагам, че Ръждавичка ще използва анулета довечера, за да стане капитан, защото са им важни двата гласа за евентуален съвет и ще осигурят първия мъж за елиминации. Нататък имат достатъчно грошове, така че дори не им изнася да си печелят битките, а биха ходили с удоволствие на елиминации, за да номинират мъже. Ивайло няма повече грошове, Калин има само 50, а и едва ли би ги ползвал.

# 880
  • София
Предполагам, че Ръждавичка ще използва анулета довечера, за да стане капитан, защото са им важни двата гласа за евентуален съвет и ще осигурят първия мъж за елиминации. Нататък имат достатъчно грошове, така че дори не им изнася да си печелят битките, а биха ходили с удоволствие на елиминации, за да номинират мъже. Ивайло няма повече грошове, Калин има само 50, а и едва ли би ги ползвал.
Това би било най-тъпото използване на играчката. Защо и са двата капитански гласа, като може след това на съвет да стане и да каже: Анулирам гласуването и пращам Драган и Петкан да се бият

# 881
  • Някъде там...
Его. Stuck Out Tongue Winking Eye
Жената обича да командва.

Но благодаря, Дидо. Току що ме озари прозрение как би могла да използва Калин...

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 17:28 от Жабче

# 882
  • Дубай
И Алекс има 100 гроша... Аз също мисля, че Ръждавичка довечера ще ползва анулета  за да вземат капитанството

# 883
И аз да ви донеса един гиф Grinning Спестила съм ви мазната гнусна чалгия, на която се кълчат.  Ей това е! Блатната принцеса! И после се чудите що отива да вечеря полугола..

# 884
Алекс едва ли ще харчи, не се чувства застрашен, а и те не смятам, че искат да го гонят на този етап. Иначе за Ръждавичка и аз залагам на егото, за да им натрие носовете, че тя води парада.
А относно Пеник, предполагам, че след като им се провалиха плановете за грандиозен двубой между които и да са гласили за титани на терена, ще гледаме битката на титанките, епичния сблъсък между генерал Ръждавичка и сивия кардинал Пекин и придворните Сапунджиева, Николета и Радостина. Ако Томи остане, не му завиждам как ще избира страна в тази битка на галактики . Ох, дано не съм права, че едновременно ме побиват тръпки и ме напушва на смях.

Общи условия

Активация на акаунт