💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 41 199
  • 1 268
  •   187
Отговори
# 915
На Ръждавичка защо и викат Черешката?
“Ръждавичка” е местен сорт череши- Кюстендил, известен още като “Ръждавичка белвица” - едри, сърцевидни, сладки, жълтеникаво-розови череши, които узряват към средата на юни.

# 916
Ох, последно ще се изкажа - виждам, че да я мразите Ви доставя някаква наслада, доста експресивен хейт.
Вие така го чувствате - ок.
Аз го чувствам коренно различно, надявам се, че имам право на собствено виждане.

"Ръждавичка" е сорт череши, освен това много й отива. Аз я виждам много красива, съжалявам, че това не Ви харесва.

# 917
  • Някъде там...
Ох, като някой напише за омраза... Каква омраза?! Това е риалити, не истинския живот. Може да ни е отвратила, да ни е възмутила, но чак омраза.
Всеки има право на мнение. И темата е за това. Никой никого не спира да пише какво мисли.

# 918
Ако Симона чете тук дано да разбере, че и другите, ако поискат, могат да са много жестоки. И когато са много- могат да те съсипят. Тогава не е достатъчно сам да си вярваш. А да осъзнаеш, че си част от общество. И какъв кинезитерапевт е? Спомняте ли си в началото, когато Наталия си беше контузила крака и Калин я разнасяше по етажите- набедената кинезетерапевтка нещо не прояви знания или желание да помогне. Същото се отнася и до контузиите на Ивайло, Кристиян... Нима няма да е отборна солидарност, ако малко от малко нещо се опиташ да помогнеш с професионалните си знания?
Скрит текст:
Какво прави кинезитерапевтът:

Оценява физическото състояние на пациента (сила, гъвкавост, баланс, координация).

Изготвя индивидуална програма с упражнения и мануални техники.

Работи с пациенти след травми, операции, инсулти, заболявания на гръбначния стълб, стави, мускули и др.

Помага за облекчаване на болка, подобряване на походка, стойка и подвижност.

Работи и в сферата на спорта – за превенция на травми и повишаване на физическата форма.

# 919
Прочетох и реших и аз да гласувам СЛЕД епизода и ЗА Ръждавичка. Нищо, че не е популярна в момента. Искам да я подрепя, аз я чувствам добър човек. ОК, не сме много в момента на това мнение.
Момичето просто се взе много насериозно, ама и играта е сериозна. Като се види отстрани, като мине време - ще разбере какво губи като печели и какво печели като губи, тя е доста умна. Успехите често водят до самонадеяност, което започна да й личи и на терена според мен.
Нямам желание да ги противопоставям с масовия любимец Калин, когото също много харесвам (НО Гого е един-единствен Simple Smile  - идеолог и философ на движенията на тялото и на човешката воля Simple Smile ), все пак, поклониците на Калин, моля обърнете внимание и на неговите изказвания, макар и доста лаконични, каза си момчето - най-лошото ще е, ако Лапунов е пленен - тогава ще играе срещу нас, сиреч - ако е отпаднал ще е по-малко лошо. Калин по-свободно коментира флиртовете и задявките, отколкото стратегията. И за Чикагото обаче така се разсъждава, довчера делиха хляб и постеля, сега го солят. Всеки мисли за себе си, видно е, че мъжете и жените се разделиха, видно е, че взаимно не се харесват, за което жълтите носят главната заслуга. Не може цялата вина да се хвърля върху Ръждавичка. Жалко за синьото племе, но причините са от ясни по-ясни. Черешката спокойно можеше да си спести синхрони, в които искрено разказва за стратегията си, за да е по-харесвана, можеше и с колационните си партньорки да се изказва по-политкоректно, просто тя не се крие. Дълбоко се съмнявам, че по-мълчаливите в играта не кроят никакви подобни схеми, така са ги учили, т.нар. "социална игра" в този формат отдавна се изтърка и не може да се предложи нищо ново. Някакво изключение, наистина феномен беше синьото племе преди да дойдат жълтите.
А и понеже наистина е силна и стана централен образ сега Ръждавичка ще си сърба попарата на своята самонадеяност двойно и тройно. Но пък и урокът за нея ще е по-добър.
Diavolo , не е позволено да имаш два профила тук Trollface

# 920
 И тази е кинезитерапевт колкото другата е стюардеса.

# 921
Ох, последно ще се изкажа - виждам, че да я мразите Ви доставя някаква наслада, доста експресивен хейт.
Аз го чувствам коренно различно, надявам се, че имам право на собствено виждане.

"Ръждавичка" е сорт череши, освен това много й отива. Аз я виждам много красива, съжалявам, че това не Ви харесва.
Няма проблем, то затова трябва да има избор, хората сме различни.
Ако си мъж те разбирам, че я харесваш. Я го виж Дяволчето, то направо е омагьосано. Ми то и с таз Ваня се беше заплеснал, ние жените се възмущавахме как все качена на нещо и заела странна поза с краката стоеше , като говореха в племето, ама...иначе хубава коса, добре на терена, ама и тя не беше харесвана. Разбира се със сегашната Ръждива няма сравнение, тя поне предателка не беше, също способна, но повече изкусителка май си падаше))
Че то и аз се повлиявам от външния вид, поне в началото като си избирам фаворит. Няма лошо...ама като е червив някой , сори нищо не може да ме накара да го харесам. Но...ако сте "хлътнали" работата е друга вече))

# 922
Ако Симона чете тук дано да разбере, че и другите, ако поискат, могат да са много жестоки. И когато са много- могат да те съсипят. Тогава не е достатъчно сам да си вярваш. А да осъзнаеш, че си част от общество. И какъв кинезитерапевт е? Спомняте ли си в началото, когато Наталия си беше контузила крака и Калин я разнасяше по етажите- набедената кинезетерапевтка нещо не прояви знания или желание да помогне. Същото се отнася и до контузиите на Ивайло, Кристиян... Нима няма да е отборна солидарност, ако малко от малко нещо се опиташ да помогнеш с професионалните си знания?
Скрит текст:
Какво прави кинезитерапевтът:

Оценява физическото състояние на пациента (сила, гъвкавост, баланс, координация).

Изготвя индивидуална програма с упражнения и мануални техники.

Работи с пациенти след травми, операции, инсулти, заболявания на гръбначния стълб, стави, мускули и др.

Помага за облекчаване на болка, подобряване на походка, стойка и подвижност.

Работи и в сферата на спорта – за превенция на травми и повишаване на физическата форма.

Е момичето е още студентка уж беше и проверила крака но нямаше нищо или тя каза че няма.

# 923

Няма проблем, то затова трябва да има избор, хората сме различни.
Ако си мъж те разбирам, че я харесваш. Я го виж Дяволчето, то направо е омагьосано. Ми то и с таз Ваня се беше заплеснал, ние жените се възмущавахме как все качена на нещо и заела странна поза с краката стоеше , като говореха в племето, ама...иначе хубава коса, добре на терена, ама и тя не беше харесвана. Разбира се със сегашната Ръждива няма сравнение, тя поне предателка не беше, също способна, но повече изкусителка май си падаше))
Че то и аз се повлиявам от външния вид, поне в началото като си избирам фаворит. Няма лошо...ама като е червив някой , сори нищо не може да ме накара да го харесам. Но...ако сте "хлътнали" работата е друга вече))

То и със Силвето бе същата история

# 924
  • Някъде там...
Траян има РД днес, да е жив и здрав!

Ох, и тази снимка не мога да не я пусна, много е символична:

# 925
Дяволо, по принцип не се обръщам към пишещите тук поименно, но не мога да подмина липсата ти на коментар за Ръждавичка в снощния епизод Grinning Подразнил си се от реакцията на жените??!?! Само това ли ще кажеш? Чакаме си разбора на поведението на твоята любимка Simple Smile

Обикновено подробен разбор за всеки, включително и на котката от резиденцията, а сега няма😜

# 926
И Силвето харесвах и Ръждавичка. "Социалните игри" ги превъртам без угризения. Ако е добър на терен - за него съм. Ще е супер, ако след всичките обвинения към нея се окаже, че всъщност това е си е било  стратегия и всъщност, и оригиналните " сини" са били съгласни с нея, но са оставили заядливата мацка да им вади кестените и да си носи последствията...

# 927
Малко остана до 8. Благодаря ви, че пишете.Чета ви и се ядосвам с вас. А гледането го оставих за 2026
Ядосвам се на продукцията.
Ръждавичка чак сега я разбраха доста хора, какво чудо е. Не е важно само да си добър спортист. Бъди и човек. Тогава ще си любимец на публиката. Защото този формат е за нас, не за тях. Ако ние не ги гледаме и тях няма да ги има.
За Радостина няма да пиша, че ще стане много вулгарно Simple Smile

# 928
Между другото се замислих нещо — на финалите трябва да са 8. Сега, ако тия трите избутат и искат да играят с Томи и другите — Томи и Миро играят с Пекин и Сапунката — тоест стават 7 човека. Да кажем, че и Калин е на финалите, тогава са 8. Въпросът ми е как с 7 човека коалиция ще избутат? Нали накрая ще трябва да гласуват един срещу друг или да се предадат взаимно.
Иначе феномените ми се искаше да бяха като бойците в сезон 3. Не знам дали си спомняте, когато към края Неделчо, Андрей, Елизабет, Морунката и Милена си бяха обещали да играят до финалите, но само първите трима стигнаха. Даже Елизабет си беше изхарчила грошовете за Неделчо и Андрей. Очаквах такава игра и от феномените. Ръждавичка малко ми напомня на нея заради хапливия език, но за съжаление вече е всеки за себе си — или предаваш племето си за едни рандъм патки.

# 929
Благодаря за интереса към моята личност, от учтивост ще отговоря - жена на възраст пенсионна според изказвания на млади играчи, с две деца и сериозна професия Simple Smile. Игрите съм гледала ревностно от сезон 1 до 4. Фен завинаги на Гого от сезон 4. Дори и този сезон не съм следила особено, включих се от някъде. Ръждавичка все пак си я харесвам и ще си я подкрепям, макар че мисля повече да не гледам предаването, влезе в най-безинтересния си за мен етап.

Общи условия

Активация на акаунт