💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 41 342
  • 1 272
  •   162
Отговори
# 990
Само на мен ли хич не ми пука кой ще спечели?
На мен също, напълно съм съгласен с Чакала май беше, че кастът е тоталка тоя сезон. А пък след простотията с баничките тотално отрязах шоуто, чета спойлерите и вече почти и не гледам.

# 991
Да видим каква нова измишльотина са измислили за "обрат" на събитията днеска. Тези хора не обичат да има ясни правила и сезонът да се развива от самосебе си.

# 992
Красавиците в действие.
Май следвашата корица ще е на Ръждавичка и Николетка. Simple Smile
ФЕНОМЕНАЛНИ!

Пусни анкета пак за най - мразен участник и да видиш твоята любимка колко народна любов ще събере , ще се превърне в най - мразения участник този сезон , а по омраза ще мине и Мартин императора .

Хахахахахаха
По-голяма небивалица не бях чел в скоро време.
Къде я слагаш Ръждавичка до Мартин, който беше яко бутан от продукцията и му редяха битките и правеше саботажи и се подиграваше на жертвите си на синхрони.
Ръждавичка е голямото откритие този сезон.
От сезон 2 и Ваня не е имало жена, която да се коментира толкова много.
Тя изнася сезона.

Ръждавата не се ли подиграва в момента с мъжете , какви подигравки бяха с Лапунов , не видя ли как си пляскаше ръцете за добре свършеното предателство , сигурен съм  че е ненавиждат също толкова колкото и Мартин , а до края на фирмата и ще го мине.

# 993
Дяволчето е Влюбеният Шекспир))) Обаче не те даваме за този сорт череши, ще намерим друг. Бе как така все се захласваш къде не трябва. Ще има да носиш чинии и да миеш, а трябва да готвиш и пак няма да те харесат. То това...мрънкането е най-лесното, едни тапи, ама другото...помисли си))

# 994
Много харесвам Калинчо, обаче съм зла и искам само за да и е гадно на Ръждата да имат на изолатори.Да реве пак нон стоп там

# 995
Само на мен ли хич не ми пука кой ще спечели?
На мен също, напълно съм съгласен с Чакала май беше, че кастът е тоталка тоя сезон. А пък след простотията с баничките тотално отрязах шоуто, чета спойлерите и вече почти и не гледам.

Спирай и да коментираш...Щом не гледаш работа тук нямаш. Тук е само за фенове на Игрите.

# 996
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Все си мислех, че по-бутани от продукцията от Алекса и Мартин няма. Но ето, че съм сгрешила. Миро (нали така се казваше Фикуса), напомпания с въздух под налягане балон Ръждавичка, блатната птица и другата неориентирана семпла птица са абсолютните любимци на продукцията. Такова бутане, дърпане и драпане за тези четиримата досега не е било. Иначе логично досега тези да са аут отдавна.

# 997
Битката е интересна и не ми пука как ще завърши. Обаче в темата започва да ме дразни демонизирането на Ръждавичка и канонизирането на Калин. Хайде няма нужда. А, и някои потребители задминаха Ръждавичка по негативизъм и злоба. Играта не се играе от двама, а от доста повече играчи, всеки един със силни и слаби страни. Затова е и интересна.

# 998
  • Някъде там...
В интерес на истината все едно описваш себе си, Vanne. Твоите постове са едни от най-циничните и негативни в тази тема.

# 999
Калин ми харесва какъв непукист е, гледаше пренебрежително на силните думи на Ралица, когато каза, че едно племе ще се разпадне.. Той беше над нещата, не си го слага и си чийлва.. Не взима нещата толкова на сериозно, не се привързва особено, дори за Гизем и Лапунов не му беше много мъчно, приема че това е една игра и рано или късно всеки ще отпадне.
Да, но си избърса сълзите от очите, докато Лапунов му говореше от лаптопа.

# 1 000
Ивайло май едвам държи. Чикагото не трепва

# 1 001
  • София
Къде са ''специалистите'' от Чакалкаста?
Това е много пипкава битка, а 90% от участнците минават като по учебник.
Слаб бил каста.
Завистнициииииииии
Айде У ЛЕВО!

# 1 002
Всеки има право на мнение. Колко я харесвам  ръждивата ..описвам я с нейните изразни средства, дори съм максимално обрана.
Сините на изолатора. Сега ще викам за Дино. Калин ми се струва да не е толкова наивен , видях и сълзи в очите му за Лапунов. На Ръждивата фасона не ми минава. Калинката е супер, ако додрапа и оцелее до обединението ще викам за него, Дино ще го сготви Пекинката. Ми..дъгата на справедливостта в предаването, нещо към което всяка нация се била стремяла)) Нашата е такава се вижда, това ако не е реала в една игра показан...

# 1 003
Тази вечер май повечето сме на клона за баничка гейт.

# 1 004
  • София

Пс. Дяволо Пекин и Чикагото са пили кафе тези дни. Имат снимка в инстаграм. Не ги мисли кой кого храни.

Аз коментирам това което виждам в момента.
В реалния живот виждам, че Ръждавичка е в добри отношение с Калин и Чикагото.
С Лапунов май се нямат, но бяха заедно на инициативата с децата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт