💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 49 887
  • 1 394
  •   72
Отговори
# 1 365
  • Някъде там...
  Само заснети допълнително кадри. Когато тръгват на битка синьото знаме е пред  резединцията. Чикагото вади на 2/3 изпита бира от хладилника? Че тя ако е негова от по-рано е изветряла отдавна. Това са детайли, които в суматохата се разчита драгият зрител да не види

Това ми напомни за сцената, в която Калин и Николета си лягат да спят. В същото време текат синхрони на Николета, очевидно от същата вечер, коментирайки разговора преди лягане. Значи първо заспиваме, след това ставаме да снимаме синхрони.
И сз съм се чудила на същото. Снимаме сценката и после снимаме синхрон. А Николета беше с грим и червило даже при заспиването.

# 1 366
  • тук, на мястото си
За пазаренето от магазина се знаеше още преди линча за баничката. Тогава ако си спомняте, даже се коментира как Томи стоеше с наведена глава и очаквахме, че наказания ще е той.
Не знам до договори ли е, до уговорки ли е, защо точно Томи трябваше да отстрани Лапунов и въобще защо трябваше Лапунов да си ходи. Може би има някаква закономерност и в определен епизод си отива някой силен, но защо тогава не отстраниха Алекс например - силен е и при това син.

# 1 367
Сълза за доброто братче по оръжие, което загуби битката.
Това е за корицата на темата

# 1 368
  • Някъде там...
Гифче със салтото на Калин от контейнерите някой има ли? Relaxed

# 1 369
Аз пък не бих оправдала постъпката на Томи с глад.Айде моля ви се,били са на стопанството.Да се е случило на изолатора,на блатото  -да ще кажат от глад е,не се търпи,не е човешко. Но на стопанството-ориз,боб,леща,картофи,хляб.Направо не знам защо са го направили.
И Рада какво ми повтаря,че 7 седмици на блатото не е яла.Кой го вярва това гледайки я.Ако е така сега ще е или в болница или....
А тя не е и отслабнала даже.Кой знае колко ли пъти са ходили тук там за храна,ама не са ги писнало
А и всеки вече знае какво е в игрите.Та айде да не ги жалим че гласуват.Знае се какво е.Като не могат да си стоят в къщи и да си пишат във форума като нас

# 1 370
  Само заснети допълнително кадри. Когато тръгват на битка синьото знаме е пред  резединцията. Чикагото вади на 2/3 изпита бира от хладилника? Че тя ако е негова от по-рано е изветряла отдавна. Това са детайли, които в суматохата се разчита драгият зрител да не види

Това ми напомни за сцената, в която Калин и Николета си лягат да спят. В същото време текат синхрони на Николета, очевидно от същата вечер, коментирайки разговора преди лягане. Значи първо заспиваме, след това ставаме да снимаме синхрони.

Ами те още по светло му дават тавата с кебапчета и картофи, а той им ги занася в потайна доба сред непрогледния мрак на нощта. Колко часа се чакали тези кебапчета да бъдат изядени?

# 1 371
Всички гласуваха за Лапунов капитан. Черешката доста я интервюираха по въпроса, не изключвам да са й поставили задача, донякъде четкайки я как тя е фактор в племето, най-силната жена, която казва и го прави. Така изглеждаше и накрая на въпросния загубен епизод - свърших работата, която трябваше. Жалко наистина за Ръждавичка, в същия епизод тя каза и някои други не особено умни реплики, малко приличаше на къртичка, която играе за сценария, а и се е взела твърде насериозно. Минус за нея.
Обаче тонът срещу Лапунов първа го зададе водещата Ралица на съвета, на който Наталия и Гизем бяха номинирани. И изненада - Наталия, след като честно си призна, че дърпа племето назад и иска да бъде номинирана, за да продължат четиримата и изрично Лапунов, рязко обърна палачинката веднага след елиминирането си - Лапунов е виновен! Наталия обаче си тръгна с позитивен имидж, героиня и получи своите 5 минути слава. После Ръждавичка подхвана, но и плака много тогава, не изключвам да се е почувствала в сложна ситуация, а и Алекс се присъедин към този хор по синхроните, с което на Лапунов набързо се изгради имидж на скатавка. И така, как и кой е пуснал мухата на Ръждавичка, че Лапунов е срещу нея, не се разбра и няма абсолютно никаква логика във всичко показано. Накрая плака и пред лаптопа, когато Лапунов я обсипа с хубави думи.
Не вярвам и не виждам потенциал Радостина да е толкова умела, направо всемогъща манипулаторка, че да обърне с такава лекота, буквално за часове и Николета, и особено Ръждавичка, привличайки ги към играч като Томи, който освен това беше и съвсем хипотетична опция за бъдеща коалиция с Ръждавичка. Обяснението - защото е жена и жените искат да играят с нея абсолютно не ми се връзва. Самата Ръждавичка каза преди избора на жълти играчи, че не иска Радостина в племето, защото е слаба.
А дали драконът на Лапунов е бил разхлабен или не - това няма как да се знае, но всякакви такива игри с топчета, издухани от вятъра елементи, нееднакво сдвоени парчета от пъзел, различни по дължина трасета от брега към морето, нееднакво тежки дънери и жилетки и т.н. винаги будят огромно подозрение. Също така, особено вече в напреднала фаза, когато много добре се знаят вече качествата на играчите, знае се и кой има травма и каква, самите игри могат изключително лесно да се направят в полза на контретен играч и във вреда на друг. На този фон имаше една много смешна реплика на водещите при случая с баничката: ние сме гарант, че игрите са честни.

# 1 372
  • тук, на мястото си
Да, бе, да! И обикновения зрител вижда как игрите се пукат по шевовете от честност.

# 1 373
Рада, Николета и Миро трябваше поне да отнесат по 1 номинационен глас

# 1 374
Баничките ,дето ги намериха Дино и Чикагото,са били сигурно на Томи и от там е тръгнало всичко.Жалко за Ивайло,хем не е ял от храната от бензиностанцията,хем на блато,хем пак на пангара и ще е все номиниран.

А стига с тези банички на Томи. Тези банички ги е купил преди месец и специално от стопанството е ходил да ги скрие на изолатора, защото е знаел, че след време ще е там.

Не знам защо си мислиш, че преди месец е пазарил. Питаха ги, кой последно е бил на стопанството. Жълтите. Тоест тогава се е случило. Те се разпадат и Томи/Миро отиват в изолатора. Триото намира и изяжда баницата, първия/втория ден, преди Чикагото да спечели саламите. Те си казаха, че баничката е била суха и твърда, като на няколко дни. Напълно се натъкват нещата времево.

Да не говорим, че Томи натърти в подкаста, че и баничка си е взел.

# 1 375
  • В Града на липите
Рада, Николета и Миро трябваше поне да отнесат по 1 номинационен глас
Според мен трябваше да отидат на елиминационна битка и един да е чао.
Само че не им отърва да пратят канадската ела с двете жени, защото ако му сложат и жилетка, можеше да не успее да помръдне. Изглежда много изтощен.

# 1 376
На мен ми е интересно, ако бяха присъединили  Пекин към сините, с кой щеше да прави коалиции.
Сега Ръждавичка би трябвало да е успокоила нервата, защото стана както тя иска. Въпросът е до кога ще я държи доброто настроение.

# 1 377
Мирослав беше сянката на Томи от преместването на Жоро Шопа до вчера. Хич не е знаел за храната, нито за някакви следващи турове по магазините, явно в резултат на които е паднала и баничката. А и вероятно не е ходил никога с Томи, не е знаел кога Томи тръгва и се връща, не е и докосвал торбите с храна.
Но - седнаха на блатото и той се разкая горчиво без да се казва точно за какви деяния, самопредложи се, после д-р Пекин, съвестно поела разследването понеже лично на нея й е много важно да знае, каза - сакън, Миро, тук имаме нужда от теб...
Въобще, без никаква външна намеса или подсказка всеки се разкрива с искрените си мисли и чувства.

# 1 378
  • София
Grin
Мирослав беше сянката на Томи от преместването на Жоро Шопа до вчера. Хич не е знаел за храната, нито за някакви следващи турове по магазините, явно в резултат на които е паднала и баничката. А и вероятно не е ходил никога с Томи, не е знаел кога Томи тръгва и се връща, не е и докосвал торбите с храна.
Но - седнаха на блатото и той се разкая горчиво без да се казва точно за какви деяния, самопредложи се, после д-р Пекин, съвестно поела разследването понеже лично на нея й е много важно да знае, каза - сакън, Миро, тук имаме нужда от теб...
Въобще, без никаква външна намеса или подсказка всеки се разкрива с искрените си мисли и чувства.

Аз лично силно се озадачих от всеобщия хор, който поде "Ти си за финал, ти си финалист! Ще те пазим!"
Моля?!

# 1 379
  • Някъде там...
Направо на амбразурата бяха готови да застанат. Същите женки, които бяха готови да посичат силните мъже. Какво става тука, бе, си казах и аз?! Някаква повеля от боговете на Игрите ли, що ли?

Общи условия

Активация на акаунт