💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 49 118
  • 1 390
  •   133
Отговори
# 1 380
Все повече намирисва на дългата ръка на продукцията с това подбутване на Мирослав. Ето така се става от безличен мишок - финалист. Логично и Крис като представител на по-старото поколение, живяло по време на соц.режима, послушно започна да декламира лозунги в слава на парт...на Миро, де.
Ивайло тактично си преглътна отредената съдба от продукцията със съвсем леки вметки, защо няма логика да е въвлечен в аферата с храната.

# 1 381
На мен ми беше интересно интервюто с Лапунов в След игрите, беше съвсем наясно с действията и храктера на Ръждавичка даде ѝ и доста вярна оценка без към онзи момент да е гледал излъчените епизоди. Каза нещо от рода, че страда от Стокхолмски синдром.
А за новия скандал хич не вярвам, че Томи е поел инициативата и не е обсъдил пазара с коалицията. А още по-малко вярвам, че от добро сърце са сложили хляб за всички. По-скоро това е било начинът да запазят храна под носа на другите или пък са останали филии, които не са успели да изядат. И този Крис, как може да не се сети, че двете филии в повече са от Томи, който е ходил посреднощ да пазарува, това е толкова близо до ума! Другото, което ме изумява, е как изведнъж всички, начело с Ивайло, обявиха Николета за сплетница и я нарочиха, при положение, че точно той знае колко я бива в ... как да кажа ... измислянето на неща самостоятелно. А пък Крис, при целият му жизнен опит, аплодира самопризнанието на Радостина. Това е най-старият трик - с полуистини да излезеш сух от всяка ситуация. Зарадвах се за сините много, но ме е страх колко ще продължи добруването им, няма как нещата да останат в тази тази констелация за дълго.

# 1 382
Пишат се разни голословни твърдения, без въобще да са потвърдени. Е, аз си направих труда да изгледам реакцията на Томи след историята с баничката. Няма нито един упрек от него към "провинените". Дума дори! Мълчи с наведена глава. Толкоз! Злъчните критики бяха от страна на Дечо и Пекин.

И каква стана тя, продукцията наказа жълтите, като... разпадна зелените. 🤪👀
Очакват се скучни и безинтересни битки с ясен победител. (Много) Силните срещу слабите... 🫣

За гладните съм! 😊
Радвам се, че Деси и Дино хапнаха миг преди съвсем да изчезнат!

# 1 383
  • Някъде там...
Сигурна съм, че няма да ни оставят да скучаем и ще преразпределят силите.
Но пък ми е толкова хубаво, че за първи път в историята на игрите всички участници, които харесвам, са в едно племе. Е, с изключение на Ивайло.
Наслаждавам се на момента, преди отново да полети панаирното влакче надолу. Вероятно скоро..

Биляна, имаше и от Миро Wink

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 16:33 от Жабче

# 1 384
Шанса да са разбрали веднага след като отпадна Лапунов е 0,00000000001%.. кой знае откога си го къткат това видео. Само не разбрахме какво толкова им е направил Лапунов..
Нищо не им е направил.Който и да беше срещу Томи си заминаваше. Продукцията няма как да изтърват целият този цирк който спретнаха един ден след елиминацията.Всичко е било подготвено преди това. Разбира се това се случи с любезното съдействие на Ръждавичка.
Първоначално и аз така мислех, но ако не беше Лапунов, продукцията можеше да се откаже от елиминацията на капитани. Това им беше шанса да го изгонят, той нямаше да бъде номиниран скоро.

# 1 385
Интервюто с Лапунов при Гала е страхотно. Гледайте го, дори да не харесвате Лапунов. Много смислен и благороден млад човек. Малко напомня на Гого в заниманията и интересите си в живота.  Дано поне той остане в родината и да бъде пример за подражание на повечето подрастващи.
Интервюто наистина беше много интересно и от него научих малко повече за личността на Лапунов, което обяснява и някои от реакциите му по време на Игрите. Той спомена нещо, че докрая на годината ще излезне негова книга, беше нещо за сънищата /му/. Много бих искала да я прочета, така че, ако някой през останалите месец+ научи нещо по този повод, ще се радвам да сподели тук инфо.

# 1 386
Мнение след последния изгледан епизод на „Игри на волята“ и малко четене в темата:

Цъфнало е ново дърво в нея! 🌳 След Миро – Клена, сега имаме и Ръждавичка – Черешата. Между другото, фамилията ѝ идва от селото с това име до Кюстендил… ама хайде, нека е сезонът на дърветата. 😉

Подред какво ми направи впечатление в епизода:

1.Ръждавичка – за два дни скочи от „Николета е най-силната жена“ към „никой да не ми пипа Ради“. Случайност?!

2.Битката – феномените бяха по-бавни като цяло, не само Крис и Радостина. Дали защото Калин крепеше Алекс, но като че ли Ръждавичка и Николета минаваха по-бързо.

3.Манджа-гейт – първо, напълно безсмислено. Второ, май не е било единствено, и затова Томи не си призна – не знаеше за кое точно става дума.
Неговите подопечни Радка, Николета и Миро като ядяха кюфтетата, не реваха, ама сега – голям рев, ама дали е заради гузна съвест, яд, че са ги хванали или женска тактика - ред сълзи, ред сополи.
Крис не е знаел и не е и подозирал. С това му предложение да отиде вместо Миро си мисля, че му е писнало от глупостите и просто иска да си ходи.
Иво според мен е заподозрял.

4.Пекин – точно на мястото си. Тъпо, че пак има глад, но тя е психически устойчива и вирее чудесно в такава междуличностна обстановка.
Разбра кои са слабите характери и си ги подреди под полата.
А как си къткаше Миро... подозирам, че скоро ще трябва да сменя името му от Клена на Кринолина.

5. „Лошата продукция“.
Да, те държат ножа и хляба, но пък участниците държат мозъците си – или поне трябваше.
Никой не им чете реплики, всеки сам избира колко да се изложи пред камера.
Така че вината не е само в монтажа, а в липсата на критично мислене или изобщо мислене при някои.

# 1 387
Уапунов (както казва Павката) при Гала:

# 1 388

И каква стана тя, продукцията наказа жълтите, като... разпадна зелените. 🤪👀
Очакват се скучни и безинтересни битки с ясен победител. (Много) Силните срещу слабите... 🫣

Аааа не. Продукцията такова нещо няма да допусне.И Дяволо пишеше как зелените няма да се измъкнат от изолатора, а пък те се измъкнаха на блатото🤣🤣🤣

# 1 389
  • Някъде там...
Томи е пуснал клипче, явно заснето веднага след излизането, където се извинява. Казва, че е свалил 20 кг.

# 1 390
Съгласна съм, че Томи не си призна, защото не знаеше за кое точно са го хванали. Е, кажете Рада как да не държи толкова много на Томи. Кой знае колко я е хранил още от блатото.

Относно това, че продукцията не обича скатавки и затова е сготвила Лапунов - Как тогава харесва скатавката Миро? Колко пъти Миро е бил капитан?! Не помня да се е случвало. Все се крие.
Безименните щели да пазят Миро, защото бил за финал?!?! Времето ще покаже дали така ще пазят друг, който е за финал. Въобще справедливост нулева.

Разбирам защо Калин нямало да спечели - заради "скандалното" му изказване, че "жените са за цвят"(а как меко се изрази. Можеше да добави и интриги, подлости, злоба, отрова и т.н.) Калин няма уинър едит. Та какъв едит тогава имат Миро, Радостина и Николета, хапвали от покупките и несъбрали смелост да си признаят на арената?

Общи условия

Активация на акаунт