💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 64 078
  • 1 849
  •   119
Отговори
# 1 665
  • Някъде там...
А как си тръгнаха от арената Феномените: Дино каза: "Който е последен, е момиче!" И хукна напред, и всички мъже след него.
Направо неузнаваеми и тримата бивши лечители, нахилени до ушите, щастливи.
Явно наистина е много хубава атмосферата там, особено като няма кой да я трови.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 23:58 от Жабче

# 1 666
Обаче сега — всичко хубаво, сините мачкат, ама от другата седмица сигурно ще почнат с ротациите. Жълтите са много слаби, тая седмица ще останат с един по малко, а мъжете им — видяхме, нищо не правят, Иво е контузен , Миро е станал скелет. Така че май ще има преливане на кръв. И някой от сините ще стане жълт таман да са равни 6 на 6 .

# 1 667
интересно на Радостина какво ѝ е харесвало при сините, като им кроеше шапката по ред на номерата. А, сетих се, харесваше ѝ, че е в резиденцията.
Не знам дали Калин още вярва на Ръждавичка, може да си мълчи, но не е сляп. Обаче както ни обясниха преди време, важното е, че тя  благоволява да му вярва 😉

# 1 668
А как си тръгнаха от арената Феномените: Дино каза: "Който е последен, е жена!" И хукна напред, и всички мъже след него.

Много им е готино на мъжете там, особено като ги няма тия двете. Личи си, че Алекс, Калин и Лапунов имаха истинско приятелство, а също и Чикагото. Готино е да гледаш мъжко приятелство.

Дино е много в час, той е треньор - видя саботажа, то от километри си личеше. Много му сече пипето.

# 1 669
  • софия
Миро: нашите жени са по- силни от техните, а нашите мъже са по- слаби от техните!
Алоооооу, ми ти от кои си?
Joy
Много смешно беше Joy

Е как ще е саботирала Ръждето. Сякаш не сте я гледали два месеца, никакъв шанс.
Още преди битката сините направиха стратегията ясно - мъжете трябва да вземат всички битки, защото жълтите жени ще намачкат сините.
Дино дал инструкции на Ръждето. И след победата - Симона посочи Дино и се поздравиха.

Никакъв шанс да има женска коалиция при това разпределение.
Наистина единствен шанс имат ако им прехвърлят Калин.
Анимето ще спаси и четирите жълти амазонки. Joy
Уфффф, кого ли ще трябва да отстрани. Отсега  почвам да се ядосвам, а даже не е ясно ще се случи ли тази спекулация. Frowning1

Здрави, силни, сплотени, Лапунов, липсваш на всички феномени Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 1 670
интересно на Радостина какво ѝ е харесвало при сините, като им кроеше шапката по ред на номерата. А, сетих се, харесваше ѝ, че е в резиденцията.
Не знам дали Калин още вярва на Ръждавичка, може да си мълчи, но не е сляп. Обаче както ни обясниха преди време, важното е, че тя му вярва 😉
Нещо Калин пак стана по-мълчалив. Последните седмици го даваха повече да говори, а сега в този епизод едва каза 10 думи на кръст. Вярно е, че винаги си е бил по-мълчалив, ама все пак.

# 1 671
  • Някъде там...
Горчиво ми е на мен.
Много отровна атмосфера при жълтите. Тежка битка ми се видя, Кристиан сигурно ще изгърми утре. Ще има и жилетки.
От друга страна, няма начин да ги оставят така! Дали няма да спечелят кастинг битката и да им дадат да избират един от сините. И горко му. И физически, и психически ще се скапе.

# 1 672

Нещо Калин пак стана по-мълчалив. Последните седмици го даваха повече да говори, а сега в този епизод едва каза 10 думи на кръст. Вярно е, че винаги си е бил по-мълчалив, ама все пак.

Мъчно му е за другарчето му Blue Heart Опита да го скрие, но една сълзичка го издаде.

Здрави, силни, сплотени, Лапунов, липсваш на всички феномени Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 1 673
# 1 674
  • тук и там
И за слепец беше ясно,че Ръждавичка саботира собственото си племе и игра за женската коалиция.Само сините не разбраха.От промото за утре,на Алекс му просветва вече,но да видим.Очаквам Кристиян да отпадне утре.Казаха че трима се спасяват и един остава.Та и две жени да пратят,ще метнат на Иво и Кристиян по една 15 килограма жилетка,и Крис ще отпадне.Другата седмица,пак Ивайло на пангара..А,може и сините да загубят някакъв залог и да пратят син мъж който да се бие за Пекин и женската коалиция,и да го номинират всяка седмица..Дано не е Калин..

# 1 675
# 1 676
А как си тръгнаха от арената Феномените: Дино каза: "Който е последен, е жена!" И хукна напред, и всички мъже след него.
Лека техническа поправка. Каза "Който е последен е момиче".
Точно. Досега не сме виждали нещо такова в никое от предишните племена и ме съмнява да видим и в бъдеще.

# 1 677
Не знам дали Калин още вярва на Ръждавичка, може да си мълчи, но не е сляп. Обаче както ни обясниха преди време, важното е, че тя му вярва 😉

Мъчно му е за другарчето му Blue Heart Опита да го скрие, но една сълзичка го издаде.

Еми да, с него си бяха близки — на едни години са, един набор са. Другите са бая по-големи от него — Дино с едни 10 години, Траянката и той с 5–6, вече няма руси момичета с които да се закача и ще седи до татко Алекс и чичо Чикаго. Обаче Траян, откакто стана друшка с Диното, тотално се отрака. В началото ми бяха едни и същи с Миро, ама след като беше при лечителите с Дино, там си направиха много яка братска динамика едни устати ама и много готина са.Ама най - добрата братска динамика си остава на Калинката и Лапунката.

# 1 678
Дяволчето като един типичен влюбен мъж😁 (в игрите)в Симонка си затваря очите за не знам кой път,но тук Ръждавичка съботира харесва ли ти или не,но е много хитра признавам и го.Затова смятам  че е най -силната  жена от всички сезони до сега .Добре си плете кошницата и като добавим силата и на арената .Има шансове😃Мен ме изгуби до някаква степен ,но ще видим до финала какво още ще се случва

# 1 679

И на мен ми направи впечатление за Калин...

Общи условия

Активация на акаунт