💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 59 727
  • 1 729
  •   55
Отговори
# 1 695
  • В Града на липите
…Така че не видяхме нито "саботаж", нито пък чак "геройство" от страна на Ръждичката, просто елементарна логика и физика във битка в която нямаше абсолютно никаква интрига.
Да, има логика. Срещу Пекин нямаше шанс на такава битка. За Радка съм 50/50. Едната беше по-мотивирана за кожата си, а в последната битка вкара цялата си спортна злоба.

# 1 696
  • София
Пуснал съм ексклузивна анкета до старта на утрешния епизод!
Енджой 😊
Д-р Пекин има имунитет за цялата седмица. Няма нужда да присъства във отговорите.

Забравих в бързината, все тая. Едва ли някой ще гласува за нея.
Не мога да редактирам, казвал съм го 1234 пъти. Не че не мога, но не желая, защото ще се разбърка цялата анкета.
Отнема ми и много време цялото това нещо с тези анкети, така че отивам да си гледам Ференцварош и Лудогорец.

# 1 697
Както писах, страшна тъпотия ще гледаме до края на тая втора фаза. Безсмислени битки с ясен победител. Силните срещу слабите. Скукааа. 🥱 Същата работа като в сезони 3 и 5.
Да минаваме направо към обединението!

# 1 698
Кюстендилската овошка цъфна, та и върза. 🌸 Дано после и се усладят плодовете.
Впечатлена съм как само тя остава неподатлива на обаянието на собственото си племе и без грам сантимент ги използва и захвърля. Факт е, че саботира с акъл – навреме спечели и едноборството.

Сега, като Калин замине към Блатото по спешност (че да не останат само с двама мъже, Клена май се самоопредели по друг начин), тя най-вероятно ще се сдуши с Дино и Траян. Въпросът е кога на Алекс и Чикагото ще им светне схемата ѝ.

За Калин не ми се мисли – в тоя психодиспансер на  Блатото... Добре, че умее да се изолира от обкръжението си. Само се надявам д-р Смърт и антуражът под фустата да не му убият искрата в очите.

Ето така победителя става такъв - уморява най силния от съклет като го слуша как мръня постоянно.

# 1 699
Ами амо гледахме само как кръстосват шпаги - да силните ще натупат слабите, но сега трябва да видим как се самоизяждат отвътре на блатото.
Горкия Ивайло и Кристиян, които ще са в мега отровна среда.
Показаха и, че мъжете т.е. Алекс нападна Ръждавичка за женските коалиции, което означава, че ако е умна веднага ще смени тактиката, защото е повод да е враг и да бъде номинирана. А не харесва Сапун...ова

# 1 700
Както писах, страшна тъпотия ще гледаме до края на тая втора фаза. Безсмислени битки с ясен победител. Силните срещу слабите. Скукааа. 🥱 Същата работа като в сезони 3 и 5.
Да минаваме направо към обединението!
Да, тогава в сезон 3 беше трагедия — Бойците бяха може би най-слабото племе някога. Но пък преди обединението бяха най-сплотени и най-интересни. Фаворитите на публиката — Неделчо, Андрей, Елизабет, Морунов и Милена — си бяха супер близки и не искаха никого да гонят.
В сезон 5 пък Гладиаторите буквално бяха трима сини и Рълев в един момент, така че да — и там си беше трагично.

# 1 701
  • София
От къде дойде това, че ще пращат Калин към жълтите? Fearful

# 1 702
Лелее, хора... гледам малко назад. Този Миро в голямо дъно, бе!!! Седнал до Пекина и другите две кокошки като един женски полов орган, клепа на парцали и си мрънка под носа. И плетат интриги и злобеят срещу единствените нормални хора на това блато. Отврат! Какъв мъж е това??!!? Weary

От модерните.

Какво измрънка - не можах да чуя? Тая година и от субтитри яко са спестили. "Не съм съучастник" ли каза, "Аз съм съучастник" ли каза? То го мързи да си отлепи езика от небцето, победител щял да ми става. Стъпи здраво, кажи си приказката! Какво мън-мън-мън? Като го питаха не е ли знаел, та да спре Томи "Аз съм по-спокоен човек, нали" Ама Мирооо, питаш, или казваш? Не си спокоен, безучастен мрънкач си. А за тоя захар и тая хляб ми омръзна да слушам. Мъжки/женски род не могат да оправят на майчиния си език, ама добре, че коалициите наредиха. Направо ме карат да ставам злобна. Айде да се спра, че издивявам от такова поведение на блатна тръстика - насам-натам, насам-натам, ясна позиция що е не знам.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 00:23 от Maggie_393

# 1 703
Спекулация е.
Откъде дойде това, че ще пращат Калин към жълтите? Fearful

# 1 704
Кюстендилската овошка цъфна, та и върза. 🌸 Дано после и се усладят плодовете.
Впечатлена съм как само тя остава неподатлива на обаянието на собственото си племе и без грам сантимент ги използва и захвърля. Факт е, че саботира с акъл – навреме спечели и едноборството.

Сега, като Калин замине към Блатото по спешност (че да не останат само с двама мъже, Клена май се самоопредели по друг начин), тя най-вероятно ще се сдуши с Дино и Траян. Въпросът е кога на Алекс и Чикагото ще им светне схемата ѝ.

За Калин не ми се мисли – в тоя психодиспансер на  Блатото... Добре, че умее да се изолира от обкръжението си. Само се надявам д-р Смърт и антуражът под фустата да не му убият искрата в очите.

Ето така победителя става такъв - уморява най силния от съклет като го слуша как мръня постоянно.

И аз така го виждам — колкото и да е готина тази конфигурация, Калин в момента чисто социално не прави нищо при феномените. Отделно жълтите са адски слаби. Утре сигурно Крис отпада (няма и кой друг — просто е много слаб, миналия път се спаси само защото игра срещу Дечо). Иво остава сам, така че ще им трябва първо мъжка сила, и второ — съюзник за Ивайло.
Калин е супер силен и ще ги подсили сериозно по трасетата — поне да взимат резиденцията и първата елиминация. На единоборства не е толкова добър, но те там си играят основно с груба сила (там много трудно ще ги взимат сините имат повече мъже няма как просто).
Според мен Траян и Дино няма да ги пипнат — ще си играят тройчица с Ръждавичката. Сапунката няма смисъл да я местят, все пак поне две жени трябва да останат. Алекс е слаб, така че и той отпада като вариант — пък и там си ѝ философства на Ръждавичка, тип „упора да има“. Чикагото е добър вариант, но му липсва издръжливост — като огладнее, го няма. А и те вече си имат Ивайло — той е техният таран.
Калин им е най-добрият вариант: най-захраненият от всички останали мъже в предаването, тежките условия не са му проблем. Виждам го как го взимат — или чрез залог, или чрез кастинг битка. Отделно той изготвяше стратегиите на феномените, а тия жълти не могат да се гледат, така че имат нужда от някой като него.
И аз си мисля, че или другата, или по-другата седмица ще го вземат. Ако не него, поне някой друг — но за сега залагам на него. Просто е логично то иначе битките са ясни жълтите няма как да се измъкнат а да не говорим че освен двете руси и Иво другите не са захранени Иво и е контузен така, че имат нужда от малко сила

# 1 705
Миро си призна чистосърдечно . Ивайло популиста саботьор , видял , че от някъде са се материализирали разни филии , но си помислил , че са поникнали някак сами в чинията. То от толкова оцет дето налива е ферментирал и са се зародили . Още две три лъжички и щеше да се превърне в баничка .

# 1 706
  • В Града на липите
Спекулация е.
Не знам. Аз споменах кръвопреливане, ама имах предвид Ръждавичка Grinning
Да пращат нея и като отсвирят Кристиян и Иво, ще са си женска коалиция. Да ги видим без мъже, колко ще са силни.

# 1 707
Гледам бая се е писало, но аз не мисля, че Ръждавичка е саботирала тук. Какво печели тя от това - при положение, че битката е предопределена. Просто тя явно не е чак толкова комплексна и силна колкото мислехме ние, а и самата тя парадира.
На трасе е добра, но има ли по-силова част ще бъде смачкана от Пекин

# 1 708
Малко е извън темата сега това което споделям, но ето едно ново интервю на Гизем от предаване “Часът на Нови пазар”
https://youtu.be/Erj73m1U9MI?si=Wsylk38dr3L8uNEq

# 1 709
Спекулация е.
Не знам. Аз споменах кръвопреливане, ама имах предвид Ръждавичка Grinning
Да пращат нея и като отсвирят Кристиян и Иво, ще са си женска коалиция. Да ги видим без мъже, колко ще са силни.
аА дано, ама надали. Овошката е катрана в кацата с меда в племето на феномените. Там ще си седи, че да нагарча.
Ако някой им присадят ( защото един отпада, Клена е пред умирачка, Пекин може да ги води само в интригите - в битките не) то най-логичния избор е Калин.

Общи условия

Активация на акаунт