💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 60 040
  • 1 733
  •   77
Отговори
# 1 710
В крайна сметка гордостта й надделя Sweat Smile

Или по-скоро се сети, че ще е прекалено очебийно и че имат още един рунд - мъжка битка, която със сигурност я взимат, та по-добре хем да блесне тя, хем да не се разкрие.

# 1 711
За Ръждавичка не мога да взема решение дали е съботирала или не е саботирала... Много красив млад човек, играещ много умно и хитро играта. Единствено не ми хареса отношението и към Лапунов..

Калин тази седмица почти не са го излъчвали. Ожаче много яки снимки е качил в Инстаграм профила си от Копитото късно вечерта. Невероятни са. Препоръчвам да ги видите.

И аз мисля, че Кристиан ще отпадне. Като отиде при Феномените и тогава от фикус, мрънкач и човек, който вечно се оправдава се превърна в добър и стойностен човек, какъвто в живота съм сигурна, че е.
От днешният епизод и двамата с Иво се разочароваха от продукцията. Личеше си. Особенно Крис. Залагам, че ще съботира за да си тръгне.

# 1 712
Браво на Феномените за победата днес и че викаха за Лапунов в поздрава на арената!

# 1 713
Между другото, колкото и да не се харесва Миро и дори да се мрази тук, бих казал, че сравнението между него и Калин има основание — не като характери, а като интереси.
И двамата се занимават с фотография и алпинизъм.
И двамата са част от агенции за приключенски туризъм.
Телосложението им също е подобно — при Калин е малко по-добро, все пак имат 10 години разлика, а той е в своите mid-20.
Не помня кой точно го беше казал, но някой спомена, че двамата са били близки след игрите — което не ме учудва, защото наистина имат доста общо.

# 1 714
Между другото, колкото и да не се харесва Миро и дори да се мрази тук, бих казал, че сравнението между него и Калин има основание — не като характери, а като интереси.
Телосложението им също е подобно — при Калин е малко по-добро, все пак имат 10 години разлика, а той е в своите mid-20.
Не помня кой точно го беше казал, но някой спомена, че двамата са били близки след игрите — което не ме учудва, защото наистина имат доста общо.
На мен по-скоро ще ми е интересно Калин дали е станал близък с Гизем…🤣🤣🤣. Шегата настрана - сравнението за Калин и Миро е много точно направено.

# 1 715
Аз ще сравня Миро с Иван...

# 1 716
Неслучайно пратих въпросното горно интервю на Гизем, понеже имам желание да чуя Вашето мнение. Не ви ли се струва малко странно предвид краткото време от което отпадна да се дава интервю за интернет предаване, а и като добавим уж строгите им договори…или пък да са направили изключение, защото е местно предаване на града от който е Гизем и не представлява опасност за телевизията?

# 1 717
Не знам дали е по темата,ако Diavolo прецени да го махне,но новия пост на Калин е атакуван от ботове.
Много грозни неща се пишат и не разбирам защо някой би се занимавал да го прави…..

# 1 718
  • софия
Аз ще сравня Миро с Иван...
аз - с РуменРадев Grinning

# 1 719
  • София
Очаквана загуба на жълтите, ако Иво е саботирал респект, но по-скоро не се раздаде докрай, а не е умишлен саботаж. Той и Дино си каза, че му е извил наранения глезен - не вярвам целенасочено да е било - и Иво съвсем се отказа да рискува при условие, че го чака елиминационна битка. Останалите мъже при жълтите - е, то по думите на Пекин - аз пазя жените - е само един. Та Крис - реално нямаше шанс. Дори и да беше той идващ след 3 седмици на Резиденция - пак не го виждам кого от сините би победил.

Симона абсолютно си саботира в първите два двубоя - тоест този срещу Пекин си го губеше така или иначе, но и не се напъна особено, но този срещу Радостина - дори не се опита. Свръх големите и фенове да си върнат - тя срещу Пекин си личи, че се напряга, ама нямаше шанс. Срещу Радостина - една усмивчица и никаква реакция на тялото и, че има напъване и зор. И да, Пекин не се усети за това, тя си помисли, че Радостина наистина я е победила според мен, за това и при последващ избор - не беше много ок Николета да е срещу Симона. Ама Николета очакваше Симона и на нея да и подари победа. Да, ама Симона, за разлика от бялата птица, може да смята и се усети, че 1во - и да падне, пак сините ще спечелят и 2ро - Генералшата ще бъде победена от всяка от 3те жени в другото племе. Та Его и логика - реши да играе.

Утре някак се надявам блатната кралица да е номинирана и да отпадне - но уви, очаквам Николета и Миро да са номинирани (Пекин си го каза - няма да гласува срещу жена, а Миро макар и "от жените и важен" за женската коалиция като една от тях, все пак е мъж) и съответно Крис да отпадне.

Общо взето - не чакам с интерес утрешния епизод, освен както Иво - самите номинации. Разликата - той очаква разпад на коалиция, а аз яко хвалене и сълзи - как никак не искат да номинират Х, ама се налага.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 00:41 от gg__

# 1 720
Моля, нека спрем с думата ,,мразя" и нейните производни. В тази тема няма омраза към играчите, а силно неодобрение към техните ходове и действия. Да, Миро не е харесван, заради играта, която е избрал да играе, не се коментира с добро, но не е мразен. Женската коалиция също. Просто се правят коментари на база показано поведение.
А Калин и Миро освен по интереси, по друго не могат да бъдат сравнявани, особено пък като играчи. При единия се наблюдава спокойствие, мисъл, отборен дух и лека игра, при другия страх, схеми и бягане от отговорност. Излишно е да пиша кое за кого се отнася.

# 1 721
Аз си мисля, че утре Ивайло ще спечели, не знам кои други ще бъдат номинирани. По някакъв начин Продукцията може да го накара той да заложи на кастинг битката и ако спечели, наградата му да бъде да "плени" един от сините. Възможно е още утре това да се случи като награда, ако той спечели, може да има или няма други награди, пак не знам, просто разсъждавам. И той може да поиска Калин, така той ще се озове при Безименните и след това ще бъде на елеминации /по думите наТоми/.

# 1 722
И аз ги намирам за много сходни. От началото са ми на сърце и двамцата. Миро обаче мно0го окльощавя, а Калинката милия две думи на кръст не може да върже. Мисля че един паяк от изолатора, има повече синхрони от него (поне по-често го показват извън битка (пазят си го да не се изложи)). Ама нищо и двамата си ги харесвам. Жалко че Миро вече няма шанс . То надежди за неочаквана развръзка вече нямам , с отпадането на Шопа не виждам интрига . Даже ми е леко смешно , какви са тези опасения от страшните женски коалиции, където са само за патаклама. Да пуснат една , като квотата за ромите , да не каже пък обществото , че ни делят...да я очернят ако може, че всички да са доволни като отпадне . Даже се чудя, на кой още му е интересно да коментира този толкова изтъркан сценарий

# 1 723
  • София
Просто тя явно не е чак толкова комплексна и силна колкото мислехме ние, а и самата тя парадира.
На трасе е добра, но има ли по-силова част ще бъде смачкана от Пекин

На трасе е добра?
На трасе няма по-добра от нея, от това което съм видял досега в историята. Само Силвия Радулова и Ваня са в нейната лига.
Надявам се, че правиш разлика между силова част и силова издръжливост, защото между едното и другото разликата е до марианската падина.
И тези единоборства не се научихте, че са безумни и неопределящи за абсолютно нищо.
В бойните спортове не случайно хората от много, много отдавна са измислили категориите.

# 1 724
Аз си мисля, че утре Ивайло ще спечели, не знам кои други ще бъдат номинирани. По някакъв начин Продукцията може да го накара той да заложи на кастинг битката и ако спечели, наградата му да бъде да "плени" един от сините. Възможно е още утре това да се случи като награда, ако той спечели, може да има или няма други награди, пак не знам, просто разсъждавам. И той може да поиска Калин, така той ще се озове при Безименните и след това ще бъде на елеминации /по думите наТоми/.
И аз така си мисля ,че ще стане може би ,тогава ще виждаме повече стратегическа игра от Калин нещо като Гого ще бъде ,той стана по приказлив след разпадането на сините.

Общи условия

Активация на акаунт