💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 82 772
  • 2 256
  •   116
Отговори
# 2 025
Хей Ръждавичке срам нямаш ма , как прецака собственото си племе заради едни жени не те е срам стана най - мразената този сезон отвратен съм от тебе .

# 2 026
Хей Ръждавичке срам нямаш ма , как прецака собственото си племе заради едни жени не те е срам стана най - мразената този сезон отвратен съм от тебе .
Уж ревала за Чикагото сега пак той и е в устата да го маха. Пак от своите хора да чисти. Ей лицемерие бе. 😁

# 2 027
Много тъпа серия. Ако продължават със скучни тъпи битки ще си изгубят аудиторията.

# 2 028
  • София
Айдеее, Ивайло се спаси, бравооооо, аз пак гледам назад! Стискам палци на Крис!

# 2 029
За разговора между Ръждавичка и Сапунджиева имах чувството, че гледам Биг Брадър. Joy  ИВ се печели от най-силният и комплексен участник, а не от хитър и слаб такъв, историята на предаването го доказва.

# 2 030
Чакам аз интрото за канстинг-битката...Радостина нито ми се гледа, нито ми се слуша.

Силен играч също е и Калин...ама всички ги е страх от него и никой не го споменава....А той милият само спи. Satisfied

# 2 031
  • София
Ръждавичка е на 23 г. само. В днешния социален свят е малко.
Останалите жени + гадните редактори и объркват играта.

Чухте на сихнрон, че Ръждавичка не вижда как ще има женски финал (т.е. не витае в облаците), обаче Сапунджиева я облъчва, преди това Радостина (облъчена от Михаела).
И всички говорят за вожд Пекин как това и е мисията.

Объркана е Ръждавичка. Хем си харесва племето и това че номинират според битките, хем и харесва да играе с мъже, хем я натискат да прави коалиция с жени, защото тя е най-силна сред тях.
Всеки я дърпа и това може да и изиграе лоша шега.
Но нищо, на 23 г. е и ще си научи уроците.
Сега и слуша хората около себе си, вижда грешките си.
По-плаха е в социалната игра. Иска едно, карат я да върши друго и това много я разколебва и разфокусира.

# 2 032
Най-вероятно е блатната жаба да е казала на продукцията за Томи Храната
Щяха да го излъчат 100 %

# 2 033
На Рада шейната беше с въже, а на Крис с тежка верига.

# 2 034
Продукцията няма да се кротне докато не спечели жена (някакси).

А на Ръждавичка стратегията не я разбирам. Хем иска Пекин да пази жените, хем не иска да играе с нея.

Накрая нищо няма да стане с женската коалиция. Не мисля, че ще останат повече от 3 жени за финалната осмица, а едната от тях - Ръждавичка ще прецака останалите жени и от там пак мъжки финал и всички тези мъчни приказки за жени-мъже ще са напразно.

# 2 035
Надявах се да си тръгне блатната жаба

# 2 036
На Рада шейната беше с въже, а на Крис с тежка верига.

Едната страна беше с въже, другата с верига и на трите шейни.

# 2 037
Извинявай Дяволо, ама 11 годишната в къщи има по-посътоянно мнение и не е такъв предател. Това са качества дето се формират в ранните години. Си и да отстояваш мнението си. Николета била несигурна и лесно манипулеруема, ама Ръждавичка се обърквала.
Айде стига с тоя двоен аршин.

# 2 038
  • В Града на липите
Много я е страх Ръждавичка от Пекин Sweat Smile Ама тя си е страшна. Наистина все едно е излязла от Апокалипто. Липсва й само малко боя по лицето Grinning

# 2 039
Ако продукцията искаше да печели жена, щеше да пусне една битка с Пилатес реформър клас или нещо подобно. Всички мъже ще окапят моментално. 😀

Общи условия

Активация на акаунт