💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 88 389
  • 2 427
  •   17
Отговори
# 2 220
Пак ще кажа, че Миро е вторият Иван ...
Коалиция с жени, крие се зад тях, мълчи, слушка ги и си кротува.

Той и Алекса беше в коалиция с жени, но поне ги пазеше, а не мрънкаше под носа си като канадския клен ( вече на листопад заприлича от тоя глад,).

Алекса е единственият, който успешно игра с женска коалиция. Ходеше и се биеше за тях, а те гласуваха, така както той искаше по съветите. И в един момент някои от тях започнаха и да се жертват за него. Злодей, скрит в профила на фалшив герой. Изигра си играта перфектно.

А тези, тази година, каквото каже Пекин, скрити под полата, и финалисти ще стават.

# 2 221
Всъщност аз ще съм доста доволна, ако Калин отиде при жълтите. Макар че ми е фаворит, мисля че трябва да излезе малко от зоната си на комфорт (а смятам и че той самия си го мисли). Искам да го гледам в битки, индивидуални и всякакви, да мачка наред. Искам да го гледам в друга атомсфера, да го предизивкат, искам да видя как ще се развият отношенията му с всички участници. Особено любопитно ми е как неговия образ ще се впише в племето на жълтите и как вероятно ще трябва един по един да отстрелва своите.
Той трябва да е централен образ в Игрите, защото има всички качества да бъде такъв, а сега някак остава настрани.
Може ли най-добрия играч на сезона да има 2 синхрона на кръст за една седмица!?

Според мен има много какво да покаже и в социалната игра, а не да остава на заден план, както сега.
Така че да, определено се радвам и всъщност нямам съмнение, че това ще се случи, просто е най-логичния ход в предаването.

# 2 222
Нека Калин да иде при Ивайло, че остана сам и обезсърчен с четирите блондинки. Направо ми е жал за Иво. За мене той е героя на сезона, какво ли не преживя, с какви ли не хора се бори.

# 2 223
Никакви жени не е пазел Алексата. Жените пазеха него, като изпращаха на елиминации Жорката и Генчо. Накрай и Виктория изпрати смешникът да се бие вместо него...

# 2 224
Аз се надявам Чикагото да стигне много напред. Той е като Миро. Гледаш ги едва дишат, но излязат ли на арената се събират. Я как би Ръждавичка с жилетката.
Не го знам на пъзели как е, май веднъж реди един лесен и бързо го опатка. Но ми се иска да стигне до финала.
Според мен сценаристите ще го оставят на мира и докъдето стигне. Той си изигра вече сценария покрай Гордиенко, блатото и Лечители. Получи си и хепи енда. При Феномените е Simple Smile
Чикагото ми е любимец и силно се надявам наистина да стига до финал. И 4то място е супер, ако стане така както се говори.

# 2 225
  • Някъде там...
В тази тема спойлерите са забранени. Да напомня.

# 2 226
Николета: "Миро подкрепя закрилата на жени"....... пази жените в играта, а неговата бременна в 8мия месец жена оставя сама. Много достойно!

# 2 227
  • Някъде там...
Да, с какво е заслужил Калин да защитава честта на племе без име и без знаме.
Нищо не могат да направят Иво и Калин. Другите имат 5 гласа, те два. Ако Калин няма имунитет, още първата седмица може да се озоват един срещу друг на елиминация. А после Калин остава с 1 глас срещу 5. Драматично ще е. А не вярвам Калин да саботира като Ивайло втората битка, за да се изправи срещу един от тях. Едва ли ще му и позволят, за да не се получи финал преди финала, Мирко го пазим.
Та, ще гледаме битки на Калин срещу сините. Лошо за мен, понеже почти всички там харесвам и не искам да отпадат, особено преди жълтите харпии.

# 2 228
Едва ли в изоставена сама на самоъен остров и бременна , биеща се с тигри за прехрана.Участието в ИВ е една идеална инвестиция за бъдещи реализирани доходи , които ще отидат за грижа в семейството. От омраза се чудите какви аргументи да изтъкнете.
На всички ,къде някой показател им е малко по-висок от стайна температура е ясно , че за финалната битка , която трябва да е баш най -атрактивната , няма да пратят срещу Калин Радки и прочие сигурни губещи. Кои ще са там , отдавна са определени , останалите е все едно в какъв ред ще си тръгнат и по какъв повод.
Проблемът е , че този път добрите съперници на Калин отпаднаха с контузии или изгубиха форма. За да уравнят силите , сега ще вкарат и Калин в неблагоприятна обстановка , глад и некомфортни съплеменници (контролирано де , взети са мерки да не вземе да отпадне случайно)

# 2 229
И репликата на Калин за Лапунов се нареди, че е по-добре да отпадне, отколкото да каже на другото племе как функционират. Сега той самият ще трябва да го направи. Интересно кой ще прави сега стратегиите на феномените.

На мен ми е странно,че Чикагото стане ли въпрос за редене на постове и изготвяне на стратегия за битката не се включва. Той нали в работата си е началник и ръководи доста хора. Би трябвало да може да ги стегне.
Има различни сфери на работа и това, че е шеф на миньори не значи, че навсякъде може за ръководи хора. Има си специфика на работата. Все едно да кежеш, че управител на аптека може да ръководи ресторант. А и предполагам, че отстъпва място на другите (по-младите) да дават идеи и акъл.

# 2 230
Проста Рада и Ники тъпото, не ги виждам дори до обединението да ги докарат, а и новата готвачка на Шашавите, нея ще я сапунисат първа , те затова си я взеха де.
Генералшата и ПекинА може и да влезнат в обединението, но с тия силни мъже не ги виждам във финалната права.

# 2 231
Относно жилетките, за които се счита, че изравняват силите на жените и мъжете, мислех си - зависи не само от пола.
Имаше една битка, елиминация, в която д-р Пекин се би с едно слабичко момиче, дошло от блатото, май балерина беше. Мъкнаха пак тежести, бутаха, блъскаха... Д-р Пекин беше значително по-тежка и яка, та битката беше абсолютно неравностойна. Но без жилетка разбира се, а и тежестите им бяха еднакви. Все едно да изпратиш Стиляна Николова да се бори със Станка Златева. За каква точно воля става въпрос?
В същото време Ръждавичка омете на трасе Иво, Иван и Чикагото като едното нищо. Да, те бяха с жилетки, но видимо и без жилетките ги биеше, просто с по-малка разлика може би.
Най-справедливо ще е и жените, и мъжете да слагат жилетки, както някой писа - да имат еднакво неудобство, макар и с различна тежест като се гледа не само пола, но и физиката на противниците.

# 2 232
Ивайло е един от най-прецаканите играчи тази година от продукцията и злите змии в племето си.

Беше постоянно номиниран, контузи се, отиде при Феномените и се оттърва от змиярника, набедиха го, че е ял от на Томи Ойл торбата...върнаха го на при змиярника и блатото....Направо му счупиха психата.

# 2 233
  • София
Аз място не мога място да си намеря от яд,че мъченицата от блатото е още в играта и ще продължава да прави мизерии.
Драга продукция,докога ще давате т.нар.наказания?
Изобщо защо го наричате наказание,а не почивка?
Как не ви хрумва,че като вдигне ръка някоя силна жена за наказание,да й кажете ок-минаваш цялото трасе още веднъж,или теглиш колички 5 минути,или стоиш на челна стойка да му се невиди.
Такова творческо безсилие.

# 2 234
  • София
Аз съм против жилетките,  щом могат да се манипулират. На един 15 кг, на друг 2 кг и я, ама той живна,  а беше пред припадане.

Общи условия

Активация на акаунт