💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 95 984
  • 2 504
  •   234
Отговори
# 2 445
Ей много противни тези женоря, Мирка и тя не прави изключение. В племето го играе "живите мъртви" - "мрън, мрън, ох, не мога, вие ми се свят.." Многострадална Геновева! На терена зомбито се събужда! Голяма лисица и още по-голямо мрънкало. С Павката явно гледаме различни формати, той не спира да хвали зомбито, а аз виждам само една флегматична и мрънкаща лисана! И тази флегма ще трябва да я гледам на финал!? 🙄 Тези вече се оляха и открито се подиграват със зрителите!

Ако можех 30 лайка щях да ударя!  Най-ми хареса: “ На терена зомбито се събужда!” 😁

# 2 446
Няма да е Калин за жалост. Но в сезонът на силните жени д-р Пекин ще изведе победителя до титлата! Силен, можещ, уникален, динамит! Знаете за кого говоря! Дино! Любимецът на Пекин!
Иначе тези думи доста прилягат на Дино. Той си е динамит човека.

# 2 447
Колко са доволни жълтите. Ще си вземат Калин, все едно е разигран на тото и той ще ги  избута до финал. Аз бих саботирал всяко състезание, така и така ще е всеки път на номинация.

# 2 448
Колко са доволни жълтите. Ще си вземат Калин, все едно е разигран на тото и той ще ги  избута до финал. Аз бих саботирал всяко състезание, така и така ще е всеки път на номинация.

Абсолютно и аз бих направил същото на мястото на Калин- саботаж на тия руси мизерници и така няма къде да ходят русите патки при 4-ма номинирани. Ивака би го одобрил също.

# 2 449
Много жалка картинка стават игрите. Изцяло отмерена битка, избор за Миро и сигурен опонент за Калоян. Явно и за да влезеш - трябва да кихнеш някой лев на "официалните" треньори. Случайно Ютюб ми генерира видеа и гледам при Фиго - Симонка, Траян, Иван , доктора и други. Почти едно племе от наговорени състезатели.

# 2 450
  • Някъде там...
В сезона на Фифо Жорката го отнесе във втората фаза. Той беше вечният номиниран. Поне си хапваше доволно. Simple Smile

# 2 451
Единственото позитивно от това че Калин отива при жълтите  е че новия му екип много му отива 😂.Даже в жълто по ми харесва.И до тук .Всичко останало тъпня .Смятам че найстина той е сърцето на сините,а не Ръждавичка 😄 ,и утре те ще изгубят.

# 2 452
  • Някъде там...
Малко снимки е пуснал Траян от Мальовица. Предполагам, че са на Калин.
Скрит текст:

# 2 453
  • София
Дяволче, брои ли се за уинър едит споменаването от Калин на родителите му? Stuck Out Tongue Winking Eye
Покрай флиртовете с Гизем обясни, че са на 50+ години, но никога не спират да подхващат по някое ново приключение. Явно в това семейство рутината не е на почит

Гизем също има уинър едит.Като разправяше за болното си братче и за децата на които помага.А бе всички са с уинър Едит, ама само на който стане победител се брои😜🤣

Мне, в грешка си.
Уинър едит е когато си непознат за хората и от нищото дават да си разкаваш за живота. Още в ранната фаза на сезона. Тайминга е важен, не останалото.
Това с Гизем стана по-късно, а и ако очакваш жена да спечели и то точно тя дето едни халки не може да мине, какво да ти кажа... Няма смисъл просто.

# 2 454
  • София
Сапунджиева не мога да я позная с бузки. Grinning Надявам се, че няма сериозни щети след глада и мизерията.

# 2 455
  • София
Да не забравяме, че Жорката нямаше страховити съперници във Фаза 2. Само жени. Не си спомням да е отстранил някой топ играч.

Същото сега ще се отнася и за Калин и като цяло за всички.
Не е важно само да ходиш на битки, но и кого ще отстраняваш. Кой е съперникът ти. Контузен ли е. Уморен ли е. Мъж или жена е. Добър играч ли е (доказано с битки в сезона, а не на хартия) или не и т.н. И как побеждаваш. С огромна разлика и лекота или с късмет и т.н. При Жорката беше с лекота и с голяма преднина, само по тази линия има кредит.

# 2 456
Откакто започнаха активно да налагат образа на Мирослав като "можещ" загубих мотивация да гледам. Поредният "мишкуващ"- ял, ама не пазарувал; изтощен, но припкащ като сърничка по терена с 15 кг жилетка; бъдещ баща на бебе в 8-мия месец, което не се ражда по време на предаването. Жена му сигурно целенасочено го преносва, за да изчака бащата с чека. Остана ли ми някой, комуто да съчуствам? Големият ми страх е да не "оцапат" и Калин в "жълтото" племе. Сноще за пръв път загледах и Траян- и той е хубав мъж. Знам, че е прав да търси съюзник в Ръждавичка, ама ми прозвуча малко отчаяно. За какво му беше? Достатъчно е силен да се справи сам. Губя желание да ги коментирам. Започнаха да ми стават безразлични, а толкова харесвам шоуто. Единственото, което гледам от българската ТВ продукция. Но всичко това с варелите безнадеждно остаря. Като селски панаир изглежда. Само едно "виенско колело" им липсва. Искам трасета от типа "Нинджа уориър". И да се махнат треньори и школи, които подготвят- касички за пари.

# 2 457
Надкаст качиха клип.
Казаха си го както трябва Лапунов си го сготвиха ,разбира се че той няма да иска да се занимава с продукцията даже след 2 год ще чуем от него какво има да си каже.
Но да Надкаст са си най - добрите нито Чакалкаст ,нито Туньо и Виолета те си казаха нещата както трябва.
Очевидно искаха да прецакат Лапунов не Томи ,дори дракона на Лапунката се клатушкаше.

# 2 458
Не гледах вчерашния епизод, но не мисля, че изпуснах нещо. Видях, че Мирко е избрал да плени Калин, и сега Калин ще е служебно ще е на елиминации ежеседмично. Че даже ще бъде побутван да го приема като чест от Пекин и трите ѝ квачки. Дано поне посъбере някакви грошове. И дано да се е наспал в резиденцията ☹

# 2 459
  • Някъде там...
Дяволче, ако трябва да играе срещу сини Калин на елиминации, не мисля, че са слаби играчи. Дино, Траян, Чикагото, Алекс категорично не са слаби. И Ръждавичка не е. Една Сапунджиева само.
Очаквам и сблъсък с Ивайло на арената, за съжаление. Никак не ми се иска, но е неизбежно. Надявам се да отпаднат някои от жълтите харпии, нямат място в последната фаза. Пекин не вярвам да я изпуснат, ще си я пазят.

Жорката беше голям образ, вечно усмихнат. И много пъргав на терен. И страхотен плувец Blue Heart.

Общи условия

Активация на акаунт